Børne Gratis e-mail-konti

Børne Gratis e-mail-konti


Hvis du har taget beslutningen om at give dit barn adgang til internettet, er det sidste, du ønsker at bekymre sig om hendes åbne en utugtig besked eller en person med forbryderiske hensigter nemt at finde hendes e-mail-adresse. Heldigvis er der nogle muligheder for gratis e-mail-konti, der vil give dig de forældrekontrol, du har brug for at beskytte dit barn.

Websteder, der tilbyder gratis e-mail for Kids

KidSurf K-Mail

Kidsurf tilbyder gratis e-mail for børn, kaldet K-Mail, der tager online sikkerhed lidt længere end de fleste gratis e-mail indstillinger. K-Mail er gratis, men børnene kan kun kommunikere med deres liste over venner, som også har K-mail-konti. Den ideelle måde at udnytte denne hjemmeside er at gå sammen med et par ligesindede forældre, og tilmelde dine børn dig en konto. Denne måde, dine børns venner har også konti, og de kan interagere med hinanden i et sikkert miljø. Funktionerne omfatter:

 • Både spam og e-mail fra dem, der ikke på deres vens liste er blokeret.
 • Opgrader mulighed til rådighed for $ 10 per år, der giver dit barn til at kommunikere med andre uden for K-mail-netværk.

Dette er i det væsentlige, en Ingen dikkedarer indstilling og ideel til yngre børn, der ikke har til at kommunikere med lærere eller andre via e-mail. Hvis du vil have dit barn til at få e-mails fra alle andre, de har til at melde sig til en K-mail-konto også.

ZillaMail

ZillaDog arbejder med skoler at tilbyde gratis e-mail. ZillaMail kan tilgås fra enhver webbrowser, er sikret mod spam og har fuld forældrekontrol. Børn vil nyde denne gratis e-mail, fordi de kan skifte skind til at tilpasse deres konto. Forældre vil elske det, fordi det automatisk blokerer både bandeord (selvom det bruges af en godkendt kammerat) og personlige oplysninger. Sitet tilbyder endda en gratis online demo, hvis du gerne vil prøve det, før du tillader dit barn at tilmelde dig. Børnesikring på ZillaDog vil lade dig:

 • Opret og rediger en kammerat liste over folk der får lov til at kontakte dit barn
 • Bloker specifik e-mail-adresser
 • Indstil systemet, så en kopi er sendt til den forælder af en e-mail sendt eller modtaget.

ZillaDog tilbyder opgraderinger til premium-funktioner, såsom en sikker chat, hvor dit barn kan tale med hende venner.

MouseMail

MouseMail bruger hvad de kaldte "aktiv e-mail filtrering" og scanner e-mails, der kommer til dit barn for upassende indhold. Hvis der findes noget tvivlsom, systemet afleder e-mail til den forælder, at kigge over før du godkende eller afvise den. MouseMail funktioner:

 • Filtrering software, der scanner e-mails, ikke kun for upassende indhold såsom bandeord, men også mobning beskeder.
 • Forældrekontrol for tekstbeskeder
 • Forældrekontrol gør det muligt at blokere en person fra at e-maile eller sms'e dit barn.
 • Software, der kan du fange en IP-adresse på afsenderen af ​​en uønsket budskab

En Betalt service at overveje

KidsEmail

Selv om det kun de første 30 dage er gratis via deres retssag, KidsEmail tilbyder nogle ekstra funktioner, som du måske ønsker at overveje. Da det er gratis at prøve i en måned, kan du se, hvordan det stakke op til 100% gratis tjenester. Ud over de samme tjenester de andre kids 'e-mail-udbydere tilbyder, KidsEmail funktioner omfatter:

 • Evnen til at godkende eller afvise enhver meddelelse, før dit barn ser det eller sender den.
 • To forskellige e-mail-modes; en simpel en designet til yngre børn og en mere kompliceret for ældre børn
 • Forældrekontrol-kontrollerede funktioner, som du kan indstille til at bortfiltrere noget, du vil have det til, fra hyperlinks til billeder

Dette er sandsynligvis en god service, hvis du har flere børn i din familie og du ønsker at holde styr på deres aktiviteter online fra et enkelt sted. Du kan få op til fire e-mail-konti på KidsEmail for $ 4,95 per måned.

Test af kontoen, før dit barn bruger

Selvom at lære at navigere sende og modtage e-mails er en afgørende færdighed i dagens højteknologiske verden, holde dit barn sikkert fra online rovdyr og foruroligende indhold er lige så vigtigt. Det er en god ide at oprette konto til dit barn med udbyderen af ​​dit valg og prøve det af for lidt. Prøv at sende en e-mail fra en ikke-godkendt adresse og se hvad der sker. Send en test e-mail til Bedstemor og sørg hun får det. Brug lidt tid på at gennemse det sted, hvor e-mailen er bosat. Hvis alt fungerer, som du ønsker, så kan du bringe dig barn om bord i et miljø, der er blevet personligt testet for sikkerhed af dig.