Børne Bed Telte

Børne Bed Telte


Forestil dig en Fantasyland pakket ind i en verden af ​​søvnig tid, og du har billedet af den perfekte kids seng telt. En hyggelig krog designet specielt til et barn, bed telte tilbyder mange fordele for børn og deres forældre.

Udnyt barneseng Telte til at hjælpe med Bedtime

Nogle forældre kan tage et kig på børneseng telte til salg på det lokale legetøjsbutik og tænker, "Wow ... det er det mest unødvendige emne nogensinde er lavet!" Imidlertid har disse samme forældre endnu ikke opdaget, hvordan telte hjælp til svære at sætte-til-seng kid tilskuerne.

Dybest set, bed telte er tingester sikkert placeret på toppen af ​​et barns seng. Barnet kan derefter klatre under teltet og komfortabelt falde i søvn. Et telt kan gøre sengetid sjovt og spændende, især hvis børn kun får adgang til teltet om natten timer. Over tid, kan ved hjælp af en seng telt være et privilegium, og mange børn vil samarbejde simpelthen om tilladelse bare at komme ind og sove!

Varmt og hyggeligt

Børne Bed Telte

Børn er berygtet for at sige, at de er bange for at gå til at sove, fordi der er monstre under deres seng, de er bange for mørke, eller de er bange for at være alene i deres værelser. Kids bed telte kan være øjeblikkelige løsninger på nogle af disse fælles problemer.

Først en seng telt giver en overdækning eller en form for beskyttelse for barnet. Barnet kan tro, at han eller hun er sikker fra noget skræmmende, så længe han eller hun forbliver under teltet.

For det andet, hvis et barn får lov til at bringe en lille lommelygte inde i teltet, dette kan hjælpe undertrykke sine frygt for mørke. En lommelygte inde i et telt bør være nok lys til at lette frygt for mørke.

Endelig kan en seng telt gøres til en mini-hjem for barnet. Han eller hun kan placere yndlings legetøj eller udstoppede dyr inde i teltet for at gøre det føles som han eller hun ikke er alene.

Telte til piger

Der er barneseng telte designet til både piger og drenge. Nogle af de mest populære pige designs til rådighed, er:

  • Lady bugs
  • Blomster
  • Slotte
  • Dukkehuse
  • Barbies
  • Superhelte

Telte designet til piger er som regel lavet af venlige farver og kan indeholde inderlommer, så hun kan gemme en bog, en kop vand, eller andre personlige genstande.

Telte til drenge

Bed telte til drenge er lige så populær som telte til rådighed for piger. Nogle af de mest spændende designs til drenge er:

  • Racerbiler
  • Treehouses
  • Tog
  • Superhelte

Telte til drenge indeholder normalt vinduer, og kan komme med andet tilbehør til at gøre sove inde i en hel masse sjov!

Brug Imagination

En af de bedste aspekter af seng telte til børn er, at de tilskynder børnene til at være kreative og bruge deres fantasi. Under sengen telte, kan børnene foregive, at de kommer til at sove inde i et slot, på et tog, med deres favorit prinsesse, eller inde i deres foretrukne type bil. Hvad temaet Ligegyldigt, teltene hjælpe børn til at falde i søvn i glade stemninger og dermed fremme fredelig søvn.

Når man vågner, kan børnene beslutte ikke at køre ud af deres værelser til at vågne op af deres forældre om morgenen. Forhåbentlig vil de i stedet ønsker at bo i deres Telte for en stund og spille, indtil alle andre er også vågen.

Privacy under et telt

Ethvert barn har brug for en særlig plads til privatliv. Især i en husstand fyldt med andre børn, eller hvis et barn deler et værelse med en søskende, en seng telt kan give en plads til at være alene. En privat rum er et perfekt sted at læse, tænke, lege, eller endda tale med en imaginær ven!