Børn Parfume Sets

Børn Parfume Sets
Tjek sjove parfume sæt til både piger og drenge denne ferie sæson!

Kids parfume sæt er den perfekte gave til den specielle barn i dit liv.

Hvad du behøver at vide om Kids Parfume Sets

Børns kosmetiske produkter som hovedregel er ikke-giftige og irriterende gratis. Det gør dem attraktive for forældre, der bekymrer sig om deres barn (eller en yngre søskende) indtage parfume eller makeup, eller som har en negativ reaktion på det. Men nogle børn stadig oplever allergi fra forskellige barn versioner af produkter beregnet til voksne.

Hvis dit barn har normalt meget følsom hud, er det vigtigt at læse ingredienserne i produktet inden den viderebringes. Det sidste, en lille pige ønsker på deres fødselsdag eller på julen er en ubehagelig udslæt. Nogle ingredienser i parfume, der kan forårsage en allergisk reaktion er:

  • geraniol
  • eugenol
  • hydroxycitronellal

Nogle børn oplever også bivirkninger pebermynteolie og Wintergreen olie, så vær ekstra forsigtig omkring helligdage, når de køber "Christmas-duftposer" produkter til børn. Hvis du styre uden om disse ingredienser, de fleste ethvert barn bør være i stand til at nyde det sjove af "lege voksne" med deres særlige parfume designet med dem i tankerne.

The Best Buys

Der er masser af børn parfume sæt at vælge imellem, og som kan gøre en gennemsnitlig shopper føle sig overvældet eller forvirret, hvad en lille pige vil elske. Det er endnu mere skræmmende for en oplevelse, hvis du er shopping for en andens barn, som du beskæftige sig med angst for ikke at vide, hvis du køber en behandler, de allerede har. Nedenfor er nogle af de mest populære kids parfume sæt, der vil være sikker på at gøre en super duftende splash på noget fest.

Barbie Prinsesse Parfume

Fremstillet af legetøj geni Mattel, er Barbie prinsesse beskrevet som havende en blomstrende, girly duft, at ingen kan repræsentere bedre end pigen af ​​alle piger, Barbie selv. En blanding af mandarin, blomster og træ, vil børnene elske bonus Barbie ur, der kommer med denne miniature eau de toilette.

Mary Kate og Ashley

Ingen sæt tvillinger nogensinde nåede niveauet for berømmelse i tween markedet som Mary Kate og Ashley Olsen har i årenes løb. De har designet alt fra pyjamas til eyeliner, og nu er deres eau de toilette spray er tilgængelig i et kit med en bodylotion. Den parfume er en ounce, og de to ounce lotion kan blødgøre ung hud og er også duftende tilsvarende.

Powerpuff pigerne Buttercup

Warner Bros. breakout hit tegneserie har rippe i dejen siden sin debut et halvt årti siden. Siden 2003 har en duftende blanding af mynte, vanilje, og moskus været tilgængelige. Emballagen indeholder Buttercup, en af ​​Powerpuff Girls 'førende damer, og spray parfume kommer på en pris forældre har råd til.

Buttercup ikke din datters favorit? Bobler og Blossom s dufte sælges separat.

Ikke blot for piger

Desværre er små drenge ofte udelukket fra verden af ​​kosmetik. Men mange designere inden for legetøjsindustrien anerkendt faktum unge mænd ofte forgude deres far eller andre mandlige rollemodeller i deres liv, og ville elske at smække på nogle aftershave og Køln lige ved siden af ​​ham.

Mens børnenes aftershave er endnu ikke opfundet, er der masser af maskuline dufte også tilgængelige for drenge, der ønsker at føle sig lidt speciel.

Superman

Enhver lille dreng vil fortælle dig, at ildelugtende ligesom Superman er et skridt tættere på at blive Superman. Giv ham et forspring med en eau de toilette spray duft, der kommer med en bonus ur. Duften er neutral nok, at en drengepige søster bare måske ønsker at stjæle det så godt.

Mickey Mouse

Mickeys popularitet er tidløs, og hvis du ikke er sikker på, hvor et barns interesser ligger, kan du aldrig gå galt med musen! Dette 1,7 ounce spray leveres med en metallisk madpakke, der kan bringes i skole, i bilen eller andre steder en lille dreng har brug for at bringe en snack eller specielle skatte. Duften er beskrevet som værende en blanding af citrusfrugter. Ingen girly blomster her!

Du kan købe kids parfume sæt online, på din lokale legetøjsbutik eller apotek, eller på kæden detailhandlere såsom Target og Wal-Mart.