Børn Frokost Containere

Børn Frokost Containere

Flyt i Ziploc baggies - der er en masse containere derude nu, der kan holde, organisere og chill børnenes madpakker, holde dem friskere og mere velsmagende. Moms er ikke længere begrænset til at pakke ting, der passer inde i en standard plast sandwich taske. Disse kreative frokost container løsninger tillader dig at udvide dit repertoire af sunde frokoster.

Beholdere til Sund Frokost

Borte er de dage, hvor en jordnøddesmør og gelé sandwich var standard frokosttid måltid. Kids nu bringe alt fra salater, til suppe, til yoghurt og meget mere. Disse beholdere har unikke design, der gør pakning dit barns sund frokost lidt lettere.

Sunde salat Frokost løsninger ved Tupperware

Børn Frokost Containere

Ønsker du at sikre dit barn er at få hendes fulde servering af grøntsager? Nu kan du, ved at pakke en salat i Tupperware Sund salat Frokost Solutions. Du kan købe et helt sæt, som omfatter disse praktiske elementer:

  • Stor 6-1 / 2 kop skål med låg
  • Lille tumbler til din salat dressing, der passer i skålen låg til at gøre hele pakken mere kompakt
  • Snap-sammen gaffel og kniv sæt, der passer inde i låget
  • En større, spillproof tumbler og låg til drinks
  • Isoleret bæretaske

Appellen til dette sæt er, at det giver dig mulighed for at sende dit barn til skole med en sundere, lettere frokost. Kolde supper, salat, eller noget andet, der er mere velegnet til en skål end en baggie vil passe ind i denne store beholder. Den er kompakt og opvaskemaskine-sikker, og det hele passer ind i det isolerede tote, så du ikke behøver at bekymre dig om at ødelægge. Der er endda plads til en sandwich i tote efter du har pakket skålen og tørretumbler. Uanset om du ønsker at pakke en stor klase vindruer, en frugtsalat, eller en kold sommer suppe i skålen, kunne du. Oven i det, behøver du ikke at bekymre dig om spild, da lågene passe stramt og vil ikke glide nemt.

Bento Lunch Box og termokanden

Børn Frokost Containere

Kotobuki Bento Box

Den Bento boks er en traditionel japansk madpakke, der har en delt beholder, så du kan pakke flere fødevarer i en frokost. Dette Bento Termokande tager denne idé til det næste niveau. Termokanden har flere forskellige niveauer, således at når de sættes sammen, det ligner en almindelig Termokande. Men hver kop har sin egen spildsikre låg med silikone forsegling. Den Bento Termokande er designet til at holde dine måltider cool - så gå videre og pakke den yoghurt, frugt eller salat. Termokande har tre forskellige sektioner, der hver har en kapacitet på ca. to tredjedele af en kop. Desuden termokanden har den typiske drikkebæger i toppen - perfekt til at fylde op med vand eller til øjeblikkelig suppe.

Den Bento Termokande har sin egen taske, men du kan også bare sætte dine Bento termokande i din rygsæk og være klar til at gå.

Fit 'n Friske Smart Portion Containere

Børn Frokost Containere

Fit 'n Fresh Børne Smart Portion Chill Container

En del af at spise sundt er at spise smarte portioner. Begynd at undervise dine børn tidligt om portion kontrol ved hjælp af disse handy frokost containere. Pasformen 'n Fresh Smart Portion beholdere er mindre størrelse beholdere, der er ideelle til sider og snacks. Hvad gør dem især praktisk, er, at låget kommer med en ispose på det, så hvis du ønsker at pakke yoghurt, frugt, salat eller andre snack veggies - kan du gøre det og ikke behøver at bekymre dig om noget ødelægge. Disse smarte beholdere har også følgende funktioner:

  • Tåler opvaskemaskine, hvis du tager ud ispose i låget først
  • Mikrobølgeovn, forudsat du tager ud isen pack i låget først
  • Mærket på siden med målinger, så du ved præcis, hvor meget du pakning

De kommer i sæt af fire og fås i både en-kop størrelse og to-cup størrelse.

Unikke drejninger på standard billetpris

Børn Frokost Containere

Smart Planet Eco Sammenklappeligt Lunch Box

Du har tænkt og tænkt på måder at være kreativ, sund og nuttede, men dit barn ønsker blot en almindelig gamle sandwich. Bare rolig, du kan stadig være miljøbevidst og sende dit barn til skole med standard frokost billetpris af sandwich, hakkede veggies, og chips med en side af candy bar.

EcoSmart Sammenklappelige Madkasser

Grundlæggende sammenklappelige madkasse er et delt beholder med låg. Det gør pakning unikke Madpakker let, da det har tre forskellige områder for fødevarer. Det omfatter en Spork, der passer i låget samt et sted at sætte krydderier. Så gå videre og pakke en suppe, salat eller nattens rester.

Hvad gør denne beholder så unik, er, at det fordobler i størrelse, når i brug, men når dit barn er færdig med frokost - det kollapser til halv størrelse, hvilket gør montering det i en hjemmearbejde fyldt rygsæk eller anden bæretaske meget lettere.

Genbrugelige snack og sandwich poser

Børn Frokost Containere

LunchSkins Genanvendelig Sandwich og snack Tasker

Er synet af alle de Ziploc sandwich baggies gøre din samvittighed krybe? Heldigvis behøver du ikke at bruge dem længere. LunchSkins Genanvendelig sandwich poser gør pakning sandwich, snacks og andre lækkerier miljøvenlige og stilfuld. Poserne er lavet af certificeret mad-safe stof kan modstå flere hundrede cykler i opvaskemaskinen. De er endda lavet med mønstre, der appellerer til børn. Desuden en baggie koster mindre end modtageren af ​​traditionelle plast sandwich baggies.

De LunchSkins sandwich poser kommer i tre størrelser: sub størrelse, sandwich størrelse og snack størrelse.

Get Green med dine Frokost

Pakning dit barns frokost ikke kun sparer penge, men gør en positiv indvirkning på miljøet. Derudover kan du sende dine børn med sundere mad. Pakning en frokost løser også mad emner som allergi og følsomheder, så du er sikker på, at dit barn føler så godt, som han overhovedet kan for skolen. Moms har kendt i årevis, at pakke en frokost er en mere økonomisk, sundere vej at gå. Nu er det øko-venligere også.