Bordtennis: Bordtennis Udstyr Tips

Eksperiment at finde den rigtige Bordtennis Udstyr

Tidligt i din spiller karriere, at eksperimentere med masser af bordtennis ketsjere og svamp låne ping pong ketsjere fra andre spillere prøve. Du er nødt til at lære, hvad der er tilgængeligt, og finde ud af, hvad der føles rigtigt for dig. Men når du finder en kombination, du kan lide, holde sig til det, indtil du har en meget god grund til at skifte. Det betyder ikke, du skal ikke afprøve nye typer udstyr - test er OK, bare ikke sidde fast i en cyklus af konstant at skifte dit udstyr, og aldrig bliver virkelig komfortabel med noget.

Bordtennis Net Selection

• "Universal" Ping Pong Net og post Sets- fleste net er designet til at klemme direkte på en bordplade af alle mærker. Nogle sæt, som har ekstra brede clamp åbninger passer også tabeller med tykke indramning i centrum området. "Universal net / stillinger kan ikke passe nogle borde designet til brug med en dedikeret net / post sæt." Universal "netto sæt skal normalt fjernes, før du flytter eller opbevaring bordet. De er ofte sælges separat fra bordet, så du kan tilpasse dit valg af bord & netto kvaliteter og funktioner.

• "Special" eller "dedikerede" Ping Pong Net og Indlæg Sets- Disse net og post-apparater er designet til at passe specifikke rulning stil tabeller ved at knytte til bordet rammen eller andre særlige fittings. De kan ofte efterladt på bordet, selv i opbevaring eller rulning position, men som regel har mindre indstillingsmuligheder end turnerings net.

• Turnering Godkendt Bordtennis Net Sets- Godkendte netto & post-apparater omfatter justerbar netto højde, og alle skal omfatte en snor gennem toppen af ​​nettet med justerbar spænding, og 6 tommer forlængelse ud over den side af bordet. Dette er en 72inch bordtennis net.

• Hjem / Fritids Bordtennis Net Sets- Disse normalt mangler nogle af de funktioner og indstillingsmuligheder af turnerings net og bruge tyndere, lettere beslag materialer ikke er egnede til gentagen fjernelse og installation på bordet.

Ping Pong Net Assembly

• Spillefladen opdeles i to "retter" af samme størrelse af en lodret net kører parallelt med de endelige streger.
• I bordtennis netto Forsamlingen består af nettet, en suspension, og de understøttende stillinger, herunder knyttet dem til tabellen klemmer.
• Nettet skal være ophængt i en snor fastgjort i hver ende til en opretstående indlæg 15.25 cm. (6 in.) Høj, de udvendige grænser for stillingen er 15.25 cm. uden sidelinierne.
• Nettet, med ophæng, i hele sin længde, er 15,25 cm. (6 in.) Over jorden. Bunden af ​​nettet, i hele sin længde, skal være så tæt som muligt på spillefladen og enderne af nettet skal være så tæt som muligt på de understøttende stillinger.

Tournament Bordtennis Udstyr

Glatte gulve. Har to par bordtennis sko. De fleste bordtennis sko er designet med en normal gulv i tankerne, og det er, hvor de skal bruges. Nogle af de kinesiske bordtennis sko er næsten for grippy på de samme gulve, hvilket gør det svært at flytte med dem (se efter sko med "sugekop" såler). Men disse er perfekt til de glatte gulve. Bring begge typer sko, og du vil ikke være den ene skøjteløb under dit match.

Anden løsning: sætte en lidt vådt papir håndklæde på gulvet, og træde på den mellem stævner. Dette vil gøre dine sko ekstra grippy, men kun i et minut eller deromkring. Det er en besværet, og da friktionen mellem dine sko og gulvet er ikke en konstant, kan det være svært at flytte. Det er derfor jeg anbefaler at bruge to par sko. (Få topspillere har at gøre med dette problem, fordi de sjældent spille på glatte gulve. Mange af jer har sikkert set de specielle røde gulve anvendes til mesterskaberne begivenheder på US Open, amerikanske statsborgere, US Open Teams, og mange 4-stjernede turneringer. Top internationaler fra Europa og Asien, selvfølgelig, kun spille i top forhold.)

Fugtighed. Brug to håndklæder, en til dig, en til bolden og ketsjer alene. Håndklædet, du bruger til dig selv vil få fugtig hurtigt, og vil være ubrugelige i goldning din ketsjer eller bolden. Har ekstra håndklæder at erstatte disse, når / hvis de får fugtig.

Relaterede tip: Hvis din ketcher er snavset (og dermed mister noget af sin grippiness), skal det vaskes hurtigt under en kamp ved blot at blæse på overfladen til lidt dæmpe det, så tørre det af med et håndklæde.

Food & Drinks. Medbring frugt, lys sandwich og andre fødevarer, der er højt i kulhydrater, men ikke alt for højt indhold af sukker. Spis små mængder hele turneringen i stedet for periodiske store måltider, selvom du bør have en forholdsvis stor, høj kulhydrat morgenmad. Drikkevarer såsom Gatorade.

Table Tennis Beklædning

Med hensyn til andre sportsgrene slid, slid shorts og en skjorte, der tillader komfortabel bevægelse. Ellers klæde i forhold til omgivelserne. I varme omgivelser, klæde køligt så din sved kan fordampe let.

Table Tennis Etikette

Ændrer svedige tøj så ofte som muligt. For konkurrence, bruge to bordtennis håndklæder ved et bord: en for din spille hånd, den anden for din krop. I et køligt miljø, ændre svedige tøj og bære en varm-up kulør, når du ikke spiller.

Bordtennis Cleaner

Butterfly bærer to forskellige typer af renere specielt designet til bordtennis brug. De er alle fremragende til rengøring af gummi overflade og vil ikke skade den på nogen måde. De er: Bio-Clean og Rushawa Foam Cleaner.