Bør regeringerne at betale for kollegiet

Bør regeringerne at betale for kollegiet


Hvordan vil du svare på følgende spørgsmål: bør regeringerne at betale for kollegiet? Det er et kontroversielt emne, ikke kun i uddannelse, men også i økonomi. De fleste voksne, der vender tilbage til college ville springe på muligheden af ​​en statsstøttet uddannelse. Dog kan studerende frisk ud af high school ikke genkende fordel for statsfinansierede klasser og skabe useriøst omkostninger.

Bør regeringerne at betale for kollegiet i det 21. århundrede?

På ja side af argumentet, uddannelse er den eneste måde at opretholde en teknologisk og udviklingsmæssig fordel frem for andre nationer. De videregående uddannelser er lig højere løn og flere muligheder. Problemet er, at de gennemsnitlige omkostninger for de videregående uddannelser er $ 87,000 til $ 115,000 for fire år ad en State University. Kandidatuddannelser vil øge omkostningerne, og disse tal er baseret på 2006 estimater; hvert år prisen fortsætter med at stige.

Ja, regeringen bør kompensere for omkostninger til kollegiet

Mens skatteyderne ville bære byrden i første omgang kan regeringens støtte af et kollegium uddannelse medvirke til at eliminere behovet for velfærd. Det kan også hjælpe med at reducere niveauet af familie eller klasse-relateret fattigdom. Børn af college kandidater typisk deltage i college. Den gennemsnitlige familie har ikke råd til konstant stigende udgifter til kollegium, medmindre forældrene selv er college kandidater.

Skatteyderne støtte uddannelse af dømte kriminelle, der gennemgår genoptræning i fængsel, tjener high school og college grader og kan endda graduate jurastudiet mens bag tremmer. Hvis regeringen kan betale for en kriminel uddannelse, bør ikke regeringen betale for uddannelse af mennesker, der aldrig har begået en forbrydelse?

Nej, regeringen ikke betale for kollegiet

College uddannelser er valgfri, og det tager en familie og et samfund til at skabe den rigtige situation for studerende at gå på college. Talrige stipendium muligheder sammen med tilskud og studielån er tilgængelige. Studerende, der modtager en gratis tur er også mindre tilbøjelige til at værdsætte den uddannelse versus at skulle arbejde for det. Dette er en uheldig biprodukt af den menneskelige natur. Mange selvstændige foretaget millionærer gjort deres formuer uden eksamen high school, meget mindre kollegium. Ønsket om at lykkes er den drivende kraft, med kollegium bliver bare endnu et redskab i en elevs arsenal. Hvis regeringen betaler for uddannelse, kan regeringen også indføre test for at afgøre, hvad en studerendes bedste muligheder er, og derfra, tildele job. Mens dette er spekulation i bedste fald at vende en persons individuelle fremtid for et kollegium undervisningsafgifter check er ikke nødvendigvis den plan, der understøtter valgfrihed.

Regeringen allerede betaler for College

Den amerikanske regering har allerede til at betale for kollegiet for studerende, der kan konkretisere i militæret og tjene deres land. Militærtjeneste og GI Bill, at de, der risikerer at opgive deres liv for at beskytte deres land rigeligt belønnes. I mange andre lande, statens tjeneste giver også en regering lønseddel og subsidiering af uddannelse og mere. Statsfinansieret tilskuds- og låneprogrammer også betale vejen for mange universitetsstuderende.Går på college kan ikke være frivillig, men det er stadig et privilegium, der bør optjent og bør kræve ofre. Desværre må man kun se på det offentlige skolesystem for at se, hvor nemt det er at tage uddannelsessystemet for givet. Næste gang du spekulerer, "Skal regeringerne at betale for kollegiet?" Forhåbentlig kan du nu bedre at forstå kompleksiteten i spørgsmålet.