Bør du tage Selfies på gym?

Jeg har en tilståelse at gøre. Jeg tager en masse gym billeder. Jeg tager dem fra forskellige vinkler, af forskellige kropsdele, bøjet, ubøjet, i tøj, bare ... listen fortsætter. Jeg tager nogle i privatlivets fred for mit eget hjem, tager jeg nogle sneakily i kortvarigt-ledige gym omklædningsrum, og lejlighedsvis, når jeg føler mig særdeles fræk, vil jeg snap en på gym sal, hvor jeg er omgivet af spejle fra alle vinkler.

Bør du tage Selfies på gym?

Spejlene i gymnastiksalen er der for at give dig mulighed for at se dig selv og overvåge din formular og kropsholdning, og minde dig, hvad en total rockstar du er for at være på gym og arbejde ud! Deres konstante tilstedeværelse under din træning giver dig mulighed for at bogstaveligt se dine fremskridt sker lige foran dine øjne. Jeg husker en træning, meget tidligt i min sundhed og fitness rejse, da jeg sad og så mig selv på den elliptiske og føler meget afskrækket af, hvor meget af min arm blev floppe rundt i rytme med mine skridt. En måned senere, omfanget sagde jeg ikke havde mistet nogen vægt, og jeg var tilbage på den samme elliptisk, kigge i samme spejl og følelse endnu mere modløs. Men det er når jeg bemærket noget: der var en ny, blød kurve i den øverste del af min arm. Der var en lille antydning af muskler, en hvisken af ​​en deltoid ser tilbage på mig fra det spejl, der ikke var synlige før.

Skalaen sagde jeg ikke havde gjort nogen fremskridt, men at spejlet bestemt gjorde. Den dag, jeg gik hjem og stod foran et spejl, på udkig efter den lille muskel igen, og jeg tog et billede. Fra den dag fremad, jeg påberåbt mine "selfies" til at spore mine fremskridt mere præcist end min skala nogensinde kunne. Begrebet "krop re-komposition" (sænke kropsfedt procent og bygge lean muskel i stedet for blot at tabe) ændret den måde jeg viste mine fremskridt, og hvordan jeg viste min krop for evigt. Pludselig havde skalaen ikke noget. Min vægt var virkelig bare et nummer. Den måde min krop ændret sig og udviklet sig over tid i de billeder blev alle tegn på fremskridt, som jeg havde brug for.

Men ligesom alle ting, er det vigtigt at være opmærksom på dine omgivelser og hensynsfuld over for andre, før piske ud af din telefon og tager en Selfie, især i offentligheden. Her er et par ting at tænke på:

1. Vær opmærksom på, hvem og hvad der er omkring dig.

Hvis det er en travl dag i gymnastiksalen, måske sidder på en af ​​de Træningsbænke, forsøger at få juuuuust højre flexy positur i spejlet i stedet for at udfylde dit arbejde ud og frigøre dette udstyr kan ikke være den bedste plan. Hogging udstyr af hensyn til din Selfie er ikke OK.

2. Sørg for at dit Selfie virkelig en Selfie.

Dette er især vigtigt, hvis du snapper fotos i gymnastiksalen omklædningsrum. Locker værelser er et sikkert rum, og ikke alle kan sætte pris på at have et kamera rundt, især hvis de lige trådt ud af bruseren. Hvis der er en anden person i baggrunden af ​​din Selfie, ikke tage billedet.

3. Sørg for virkelig at overvåge dine fremskridt.

Udpeg en ugentlig "gym Selfie" dag. Den dag tillader dig selv at tage en gym Selfie lige før eller efter din træning, så du virkelig kan overvåge dine fremskridt. Dette begrænser mængden af ​​vanskelige situationer, at tage billeder af dig selv i offentligheden til tider kan forårsage. Din krop ændrer ikke natten over, så giver mulighed for en vis tid mellem gym selfies gør det nemmere at se de reflekterede i billederne samt ændringer!

Vær stolt af din udvikling, og være stolt af dine billeder. Bare husk at være hensynsfuld, være opmærksomme, og holde op det fremragende arbejde.

Bør du tage Selfies på gym?

5 tips til at klæde for udnyttelse