Boordy Vineyard

Boordy Vineyard

Maryland ikke fremmane et billede af vin land sig selv, men det er, hvor du kan finde mere end to dusin vingårde og Boordy Vineyards er en af ​​dem.

Vin fra Maryland?

Den midtatlantiske stat er kendt for mange ting, som en af de oprindelige 13 kolonier til at gøre oprør fra den britiske, den første hovedstad i USA (Annapolis), inspirationen til Francis Scott Key Star Spangled Banner (Englands artilleri beskydning af Ft. Henry i Baltimore i krigen i 1812), Mason-Dixon Line, Spiro Agnew (vicepræsident under Richard Nixon, der havde en dårlig vane med at modtage bestikkelse og unddrage skatter som Marylands guvernør), den Ravens NFL hold, der vinder defensivt lulls fans til at sove med overtrædelsen og Baltimore hjemby dreng og Pink Flamingos filmskaber John Waters. Wine? Aldrig krydsede mit sind.

Winery Origins

Boordy Vineyards er en lille familieejet vingård beliggende i Long Green Valley blot en kort køretur nordøst fra downtown Baltimore. Det er statens ældste familieejede vingårde, der blev grundlagt af East Coast vin pioner og journalist, Philip Wagner og hans kone, Jocelyn. Wagner er kendt for sin banebrydende bog om amerikansk vinfremstilling kaldes, amerikanske vine og hvordan man laver dem udgivet i 1933, lige i tide til det 21. Ændring og ophævelse af forbud. Han kan have brugt sin egen bog og forskning for at starte sin vingård og er kendt for at indføre franske hybride vinsmagere som Baco Noir og Vidal Blanc, der ville bedre trives i den østlige kyst vintre.

I 1980 Wagner solgt sin vingård til Deford familie, der flyttede det til deres 230 hektar store gård i Hydes, Maryland. Gården kan dateres tilbage til 1725 med Defords landbrug det i tre generationer. Vinmarker blev først plantet på gården i 1965 og med deres kærlighed til vin, UC-Davis uddannet ønolog Robert Deford og hustru Julie kom ind i vinfremstilling virksomhed, når de købte den historiske Boordy.

I dag er vingården opererer ud af det 19. århundrede en kampesten laden på gården, som hjælper isolere vinfremstilling faciliteter gennem iskolde vintre og svedig varme somre. Boordy ligger i Piemonte Plateau voksende region, der ligger i det centrale Maryland og hjem til de fleste vingårde i staten. De Defords har ændret retning Boordy fra dens oprindelse, en noget anderledes, men stadig inspireret af Philip Wagner. Deford er flyttet til plantning enkelt vinsmagere, der appellerer til den moderne vin forbrugerens ganen snarere end simple røde, hvide og lyserøde farver fra en svunden tid. De producerer cirka 70000 gallon årligt, hvilket gør dem til en af ​​de største vingårde i Maryland.

Vine

Boordy Vineyards 'nuværende tilbud omfatter to serier, vartegn og Icons of Maryland.

Landmark

The Landmark-serien repræsenterer de bedste vinsmagere af regionen, vinmarker og vinfremstilling. Disse er høj profil bordvine for den kræsne gane.

 • Chardonnay
 • Cabernet Franc
 • Merlot
 • Syrah
 • Eisling, søde Riesling Reserve
 • Veritas Vintage Port

Icons of Maryland

Ikonerne serien omfatter fødevarebårne venlig og nem sipping vine, der er tør til sødere karakter.

 • Seyval-Vidal-Chardonnay
 • Vidal Blanc
 • Boordy Blush
 • Riesling
 • Petit Cabernet
 • Pinot Noir

Boordy producerer også hvad de kalder Just for Fun Vine som omfatter Sangria, æble, jordbær-hindbær og krydrede Wassail vine. Som du måske forvente, disse er for de mindre end alvorlige tider i livet.

Besøger Boordy Vineyards

De Defords velkommen besøgende til Boordy, tour vingården og smage deres indfødte Maryland vine. De er åbne mandag til lørdag fra 10:00 til 17:00 og søndage fra 01:00 til 17:00 for smagsprøver og vin salg med ture på 02:00 og 03:30 hver dag. Deres bucolic gård plus vingård er kun en halv time uden for Baltimore i tid, men en hel verden fra hinanden. Boordy besidder særlige begivenheder i løbet af året til at fremme deres vingård, vin udgivelser, koncerter og festivaler. Picnic er opmuntret samt oplever deres Maryland gæstfrihed.

Maryland Vin

Mens vinfremstilling i Maryland kan spores tilbage til 1648, vinindustrien er stadig i sin vorden fase med nye vingårde starter op med jævne mellemrum. I 1995 var der omkring 57 tusind gallon vin, der sælges i staten, der i 2006 var 192.000. I dag er der 27 licenserede vingårde opererer men forventer, at antallet at stige som delstatsregeringen sammen med Maryland Wine Association yder bistand og tilskynde til nye vingårde, vingård udvikling og vin turisme.