Boo! Hvordan Gyserfilm kan skræmme kalorier

Har du nogensinde følt dit hjerte spring i midten af ​​en horror film? For et øjeblik, er det thudding i brystet, din vejrtrækning hastigheder op, og du føler adrenalin farende gennem kroppen.

Det viser sig, det er faktisk en god ting ... og kan endda hjælpe dig til at tabe sig.

Boo!  Hvordan Gyserfilm kan skræmme kalorier

Gyserfilm = brænde kalorier

En fascinerende undersøgelse blev foretaget af University of Westminster i virkningerne af horror-film på din krop. En af bivirkningerne: filmene hjælpe dig med at forbrænde kalorier.

Dr. Richard Mackenzie, der ledede undersøgelsen, forklarede bare hvordan det sker:

"Når dit hjerte slår hurtigere, og din puls hastigheder op som følge af horror film, er dit blod pumpes rundt i kroppen hurtigere. Dette får din krop til at frigive en bølge af adrenalin, samme adrenalin, der er produceret i løbet af en kort byge af stress - såsom stress af at løfte tunge vægte, løb for dit liv, etc.

"Dette bølge af adrenalin hjælper med at sænke din appetit, øger din basal stofskifte, og i sidste ende vil føre til en stigning i kalorieindhold brænding."

Måske du har oplevet dette før: mens du ser en gyserfilm, er din appetit pludselig væk. Måske du troede, du ikke var sultne, fordi du har lidt gennem gore et offer bliver flået fra hinanden af ​​en udlænding monster eller lidt gennem en hæslig morder løs. Faktisk kan du ikke sulten, fordi din krop fortæller dig, "Ingen tid til at spise! Fik at køre i mit liv!"

Når man ser horror film vil ikke bare stoppe dig fra at være sulten, men det vil også give dig en stofskifte løft, der vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier.

Din gennemsnitlige 90-minutters horror film vil få dig til at brænde omkring 110 kalorier. Det lyder måske ikke af meget, men det faktum, at du brænder kalorier, mens du sidder på sofaen er helt sikkert være en awesome bivirkning.

Top Kalorie-Burning Horror Films

Så hvilken horror film er de bedste af dem at se? Det er dem, der gør du hoppe!

Gyserfilm, der er mere psykologisk karakter vil stadig få dit hjerte racing, men det er dem, der overraske dig, der virkelig vil gøre det trick. Forskerne på University of Westminster udført detaljeret forskning for at finde de film, der vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, og de fandt den top 10:

The Shining: 184 kalorier
Jaws: 161 kalorier
The Exorcist: 158 kalorier
Alien: 152 kalorier
Saw: 133 kalorier
A Nightmare on Elm Street: 118 kalorier
Paranormal Activity: 111 kalorier
The Blair Witch Project: 105 kalorier
Motorsavsmassakren: 107 kalorier
[Rec]: 101 kalorier

Og, hvis du var undrende, komedier vil også hjælpe dig med at forbrænde kalorier - men langt færre. Den gennemsnitlige person brænder mellem 10 og 40 kalorier griner i 15 minutter. Det ville tage en masse klukker at matche Jack Nicholson wielding en økse.

Boo!  Hvordan Gyserfilm kan skræmme kalorier

Hvad dælen er Werewolf Diet?