Bonus Years Kost: leve dit liv med 7 Great Foods

Dr. Felder, har både kok og Læge skabt en livsstil plan, der kan nemt passer til dine daglige behov. Han er forfatter til bogen "The Bonus Years Diet", som jeg har haft den største fornøjelse af at læse og bruge til min fordel.

At være en forfatter, forsker, og fitness entusiast arbejder for, har jeg set mange kost planer i hele min karriere. De fleste af dem er meget struktureret, kræver en masse tid og engagement, og deres primære fokus har tendens til at være på vægttab. Selvom Bonus Years Diet kan bruges til folk, der lider af fedme eller dem, der har vægt kontrol problemer, dens primære fokus er at fremme sunde kostvaner og øge år til dit liv gennem en godt afrundet og forholdsvis nem kostplan.

Dr. Felder skitserer over alle ting, 7 fødevarer, vi skal have i vores daglige indtag af fødevarer. Disse ernæringsmæssige boostere er blevet valgt for en grund, hvad enten det er for at forhindre hjertesygdomme, lavere blodtryk, forbedre insulinfølsomhed eller indeholder et højt niveau af antioxidanter; alle disse fødevarer har vist sig at føje år til dit liv, og forhindre nummer 1 dødsårsag i verden, hjertesygdomme.

Nu skal du tænke, hvad der kunne disse 7 fødevarer muligvis være? Og hvor meget af hver af dem skal jeg spise hver dag? Nu, kan jeg fortælle dig. De 7 fødevarer omfatter: rødvin, mørk chokolade, frugt & grønt, fisk, hvidløg og nødder. Synes simpel ret? Men hver af disse fødevarer skal indtages regelmæssigt i rette proportioner for Bonus Years Diet til at arbejde for den enkelte. Her er maden beløb, du har brug for at få dig i gang.

1-5 ounce glas rødvin dagligt
1-2 ounce servering af mørk chokolade dagligt
4 kopper frugt eller grøntsager (målt rå) dagligt
3-5 ounce portioner fisk om ugen
2,7 gram hvidløg (ca. 1 fed dagligt)
2 ounce af nødder dagligt

Men de fleste af disse fødevarer lyder lækker gør de ikke? Da jeg først læste denne bog, jeg tænkte, er der ingen måde en kost plan som denne kunne smager så stor, og arbejde. I romanen finder du også en månedlig madplan med supplerende opskrifter, som du kan bruge til alle måltider og snacks. Men dette er blot et eksempel plan, og kan varieres til din tilfredshed. Der er over 125 opskrifter givet i romanen, som du kan bruge, ændre, og passer til dit niveau af begær. Jeg personligt har nydt alle de måltider, jeg har kogt hjælp Dr. Felder opskrifter, og en anden stor ting om opskrifterne er, at de tager hensyn til personer, der lider af diabetes, dem, der er laktose intolerant, og dem, der har brug for deres måltider til at være glutenfri.

Så hvad er den store fordel ved Bonus Years kost? Listen over fødevarer, jeg har givet dig med de ønskede mængder af hver mad skal forbruges (det samme som i bogen) er blevet stærkt bevist at bekæmpe hjertesygdomme. Dr. Felder har arbejdet hårdt både som læge og en kok til at komme op med en let plan, der vil hjælpe folk lever længere og hjælpe med at forhindre den førende dødsårsag i verden. Jeg håber, at denne kost plan kan være nyttige for både dig og din familie til at sikre en sund livsstil for nu og i fremtiden.