Bone kalkaflejringer: Potentielle årsager og behandlinger

Bone kalkaflejringer opstå, når din krop ikke får nok calcium fra din kost og begynder at tage calcium fra dine knogler til at kompensere for underskuddet. Mens 98% af calcium i kroppen findes i dine knogler og tænder, er de resterende 2% absorberes i blodet og pumpes rundt i kroppen, hvor det hjælper med fordøjelsen, celledeling og cirkulation.

Hvis du ikke får nok calcium i kosten eller nok motion, ben kalkaflejringer kan dannes i dine væv og organer; over tid, kan knogle kalkaflejringer bidrage til osteporosis, kræft, hjertesygdomme og andre degenerative sygdomme.

Kalkaflejringer: Hvad de er, og hvordan de er opstået

Kalkaflejringer kan dannes, når en knogle er beskadiget eller placeres under stress. Kroppen sender ekstra calcium mineraler til det beskadigede område for at hjælpe med at reparere den. Disse mineraler rejse til den stressede eller beskadiget knogle gennem din blodbanen. Hvis kroppens signaler ikke fungerer korrekt på grund af en calciummangel, så ekstra calcium kan bygge op omkring det beskadigede område.

Over tid denne ekstra lag af calcium hærder i et depositum. Depositum kan knibe sener og nerver, der forårsager smerte.

Risikofaktorer for Calicum Indlån

Bone kalkaflejringer er mest almindelig hos kvinder over 40 år, den samme gruppe udsat for størst risiko for osteoporose. Kalkaflejringer kan opstå, når din krop ikke får nok calcium i kosten. En calcium mangel kan forårsage din krop til at fjerne kalk fra knoglerne og sende det andre områder af kroppen, hvor det er nødvendigt at hjælpe med fordøjelsen, regulerer celledeling og opretholde tilstrækkelig blodcirkulation.

En stillesiddende livsstil er en anden risikofaktor for knogle kalkaflejringer. Regelmæssig motion hjælper med at holde dine knogler stærke og hjælper din omsætning, således at calcium mineraler gå til de steder, hvor der er brug for, i stedet for at opbygge i organer og bløddele.

Forebyggelse Bone kalkaflejringer

Den bedste måde at forebygge calcium mangel er ved at få nok calcium i din kost. Mejeriprodukter er en god kilde til calcium; læger anbefaler, at alle forbruge mindst tre en-kop (8 oz) portioner af mejeriprodukter hver dag.

Hvis du ønsker at udelukke mejeriprodukter fra din kost, kan du få kosten calcium fra en af ​​disse andre kilder:

  • Collard greens, som indeholder 266 mg calcium per portion.
  • Grønne ærter, som indeholder 94 mg calcium pr 8 ounce servering.
  • Bagte bønner, som indeholder 154 mg calcium pr 8 ounce servering.

Du kan også bruge et kalktilskud. Eksperter foreslår 1.000 til 1.200 mg calcium om dagen, sammen med 800 IE D-vitamin for at hjælpe din krop i optagelsen af ​​calcium.

Behandling Calcium Bone Indlån

Når du har dannet calcium bone indskud, kan din læge anbefale, at du begrænse din calcium indtag, på den teori, at din krop vil opsuget kalkaflejringer. Men denne praksis er kontroversiel. Mange læger vil foreslå kirurgi, medicin og fysisk terapi.

Kalkaflejringer ofte dannes i skulderen, hvilket får fælles at blive stiv og frossen. Fysisk terapi kan hjælpe patienter bevarer bevægelse, mens anti-inflammatoriske lægemidler kan mindske smerten. Anvendelsen af ​​fugtig varme kan også hjælpe.

Hvis operation kaldes for, kan en læge injicere Novocaine, saltvand og kortison i depositum. Artroskopi kan anvendes til at fjerne urenhederne.