Boliglån: Hvordan man ansøge om et realkreditlån Tips

Påfør med mere end en Mortgage Långiver?

I modsætning til at ansøge om et kreditkort eller auto lån, er der ikke meget gavn i at anvende mere end en långiver for et realkreditlån. Du kan tro, du øge dine chancer for at få den bedst mulige aftale eller give dig selv "forsikring", som du vil modtage en godkendelse. Men der er grunde til, at det normalt ikke i din bedste interesse at gøre dette.

 • Ud over at udfylde masser af papirarbejde, vil det koste dig penge at anvende (kredit rapport, ejendom vurdering, og eventuelt et ansøgningsgebyr).
 • En fuld kredit rapport, som regel en "tri-merge" (rapporter fra alle de tre store kreditoplysningsbureauer) er påkrævet. Dette vil koste dig penge (omkring $ 15) og også bringe ned din kredit score, som hver undersøgelse tager nogle punkter fra.
 • Du vil ende med at betale for mere end én ejendom vurdering (fra $ 200 til $ 450).
 • Du kan blive forpligtet til at betale en eller flere ansøgningsgebyr (omkring hver 200 $).
 • Hvis du vil låse (garanti) en sats på ansøgning og et gebyr er involveret, vil mere end én ansøgning inddrage flere gebyrer, hvoraf kun én vil gavne dig.

Hvis du finder en erfaren, ærlig pant professionel og give ham / hende med de korrekte oplysninger, han / hun vil rådgive dig om de bedste tilgængelige vilkår, som du opfylder betingelserne. Derfor er det som regel unødvendigt og altid dyrt at gøre mere end ét program med flere realkreditinstitutterne.

Oplysninger, du skal ansøge om et realkreditlån

Da Federal National Mortgage Association (Fannie Mae) og Federal Home Loan Mortgage Corporation (Freddie Mac) købe størstedelen af ​​boliglån i USA, er deres standarder følges af de fleste realkreditlån købere. Det betyder de fleste långivere vil kræve de samme oplysninger fra dig. Forskellene vedrører enten den type ejendom finansieres eller den særlige type lån, der anvendes. Den mest almindelige oplysninger alle långivere kræver:

 • Kredit rapport: Pantet kilde får din rapport, men du bør få en af dine egne, før du anvender, så du kender din aktuelle status på forhånd.
 • Indkomst verifikation: Hold din løn stumper i mindst to måneder forud for at ansøge. Har også kopier af dine sidste to års personlige selvangivelser, hvis du har brug for dem, herunder W-2s. Hvis du tjener overarbejde eller anden yderligere kompensation, være parat til at bevise, at det er regelmæssig og konsekvent over tid. For at bekræfte dette, vil du brug for flere løn stumper, så mange som du kan samle. De samme regler gælder, hvis du tjener en betydelig del af din indkomst fra provisioner og gebyrer. Du skal begrunde indkomstniveau du ønsker at få kredit for.
 • Likviditet (Cash): Uanset hvilken type realkreditlån du modtager eller den ejendom, du er finansiering, vil der være udgifter til at lukke din nye lån. I alle tilfælde skal du bruge tredjeparts verifikation af de penge, du hævder at have. Har din bank eller kreditforening erklæringer til de seneste tolv måneder handy. Også samle alle oplysninger om investeringer, gensidige fonde, og andre "likvide midler". Hvis nogle af dine kontanter kommer i form af en gave, har giveren underskrive en "gave bogstavet". Du kan finde de pågældende betegnelser fra internettet, eller du kan sandsynligvis få en demo brev fra din pant kilde. Vær opmærksom på, at de fleste långivere vil give en gave brev KUN fra en umiddelbar familiemedlem (mor, far, søster, bror, søn eller datter).
 • Hvis du køber en ejendom, skal du bruge en Køb & Salg aftalen: Når du laver et tilbud, der er accepteret, vil din ejendomsmægler udarbejde en formel aftale om at købe ejendommen. De fleste långivere vil kræve denne aftale, før de vil acceptere en formel ansøgning, da der ikke er nogen aftale uden.
 • Hvis du refinansiering en ejendom, har din aktuelle skatteopgørelse, fare forsikring oplysninger eller politik, en kopi af din gerning og / eller retlige beskrivelse af dit hjem: Det vil i høj grad lette behandlingen af din ansøgning og resultere i en hurtigere godkendelse.
 • Hvis du køber eller refinansiering en ejerlejlighed: Få dine ejerlejlighed dokumenter (fx vedtægter, budget, master forsikringspolice erklæring side, boligejer afgifter information osv) klar.

Der kan være nogle andre oplysninger, du har brug for at sørge for forskellige långivere, men din pant kilde vil gøre dig opmærksom på noget yderligere de ønsker.

Gennemsnitlig periode for at få en godkendelse, og Luk et realkreditlån

Afhængigt af hvilken type af finansiering og ejendom involveret, vil du støde på nogle forskellige tidsrammer i at få godkendt og derefter lukke dit boliglån. Her er nogle skøn for dine overvejelser. Husk disse er kun estimater.

Godkendelse tidsperiode fra formelt afleveringsdato af en ansøgning:

 • Fuld dokumentation lån og parcelhus køb: to til fire uger.
 • Begrænset doc eller erklærede indkomst og parcelhus køb: to til tre uger.
 • Refinansiere enkelt familie eller multi-familiens hjem: to til tre uger.
 • Fuld doc eller erklærede indkomst multi-familie køb: to til fire uger.
 • Investeringsejendomme køb: 2-5 uger.
 • Refinansiere af investeringsejendomme: to til tre uger.

Lukning periode fra formel godkendelse dato for en ansøgning:

 • Fuld dokumentation lån og parcelhus køb: to til tre uger.
 • Begrænset doc eller erklærede indkomst og parcelhus køb: to til tre uger.
 • Refinansiere enkelt familie eller multi-familiens hjem: to til tre uger.
 • Fuld doc eller erklærede indkomst multi-familie køb: to til tre uger.
 • Investeringsejendomme køb: to til tre uger.
 • Refinansiere af investeringsejendomme: to til tre uger.

Du bør planlægge på mindst fire uger for hele processen og en normal maksimum vil være seks til otte uger. De tidsrammer afhænger af, hvor hurtigt du får dine personlige oplysninger til din långiver, hvor hurtigt din kilde får ejendommen vurdering og andre tredjeparts dokumenter, og hvor effektiv din afsluttende agent (advokat eller spærrede selskab) kan samle dine dokumenter og planlægge et tidspunkt at mødes.

Lad Långivere kender årsagen til Bad Credit

Bekymret for, at dårlig kredit vil ødelægge dine chancer for et realkreditlån eller hæve din pant sats?

Du ønsker ikke en dårlig kredit realkreditlån, med højere omkostninger og højere renter på realkredit. Hvis du havde dårlig kredit i fortiden, skrive et brev til din långiver ande forklare din situation. Var du bag på regninger på grund af medicinske problemer? Vidste du mister dit job? I brevet, oplyse, hvad du har gjort for at afhjælpe dine kredit problemer. Långivere skal tage disse grunde i betragtning, når de overvejer dit realkreditlån ansøgning.

Hvordan man ansøger om et realkreditlån i Florida

Forskellige stater har forskellige udlån procedurer. Florida er en stat, der har store beskyttelse for boligkøbere og boligejere, der gør, der ansøger om et realkreditlån en meget detaljeret proces. Hvis du ønsker at vide, hvordan man ansøger om et lån i Florida, her er et par skridt til at guide dig igennem. Personligt er jeg altid foreslå at tale med en certificeret Florida pant mægler. De kan altid give dig det bedste trin for trin instruktioner om, hvordan man ansøger om et realkreditlån. Du kan finde disse mæglere overalt i Florida på grund af boom i fast ejendom salg, udvikling og refinances.

Der er næsten lige så mange realkreditmæglere som restauranter, og hver kan virkelig være til hjælp. Når du har talt med et realkreditlån mægler, hvis du stadig har spørgsmål om, hvordan man ansøger om et lån i Florida, vil du ønsker at ramme internettet. Online kan du finde realkredit- og udlån ressource websites, der kan give dig tilstand af statslige procedurer og love om realkreditlån. Tag et godt kig på disse hjemmesider, hvis du ønsker et fuldt overblik over de procedurer, der går ind i et realkreditlån ansøgning. Snart vil du opdage, at du er fortrolig komme videre med din ansøgning. Når du når det punkt, vil du ønsker at udfylde et par forskellige programmer og få en række citater. Måske er det vigtigste ting at huske i staten Florida er at "gård" din ejendom med det samme. I Florida er der et »afgiftsfritagelse gård« baseret på værdien af ​​din ejendom. Dette er op til en $ 25,000 fradrag på din selvangivelse, så når du spørger om, hvordan man ansøger om et lån, også bede om, hvordan man kan gå om homesteading.

Må ikke blive frustreret med din pant ansøgning

For dem, der har aldrig været boligejere eller taget et realkreditlån, første gang de udfylde et realkreditlån ansøgning kan være en skræmmende oplevelse. Afhængigt af långiver, nogle pant programmer kræver flere sider værd af reaktioner på svar om ansøgeren. Hvis du er i denne proces, og føler stammen, du ikke lade dig blive frustreret. Alle oplysninger på realkreditlån ansøgning er nødvendig for at sikre dit lån og her er et par måder til bedre at forstå det.

For det første er det vigtigt at give långiver med dig ansættelse på dit realkreditlån ansøgning. Lån er givet ud baseret på beregnede risikofaktorer af bankerne. Din beskæftigelse er en vigtig faktor for disse långivere, fordi det vil give dem en idé om, hvad du har råd. Det samme gælder for at skulle indberette alle dine udgifter på et realkreditlån ansøgning. Først efter at banken kan se alle dine andre ansvarsområder kan de kunne vurdere, hvad der ville være en god investering for dem. En anden vigtig brik i pant ansøgning er din kredit historie.

Desværre er den del, hvor de fleste mennesker får frustrerede. Alt for mange mennesker oplever, at deres kredit er ikke hvor det skal være, når de rent faktisk får det trukket. Igen, ikke får frustrerede. Hvis du arbejder med en god pant mægler, kan de hjælpe dig med at reparere nogen dårlig kredit sammen med at tage dit realkreditlån ansøgning. Der er mange dele af pant ansøgningsprocessen, der kan få folk til at blive frustreret. Bare husk, at hvert stykke er en nødvendig én mod at få dig ind i det nye hjem, som du ønsker så slemt. Hold øje med din nye hoveddør og processen vil flyve med.

Forskelle i en refinansiere pant ansøgning

Der er kun få forskelle mellem en pant ansøgning om et hjem køb og en refinansiering pant ansøgning. Kendskab til disse få forskelle kan spare dig et par hovedpine, når du går gennem processen. Her er et par af de forskelle, der vil påvirke hele din ansøgningsproces.

Først med en refinansiering pant ansøgning, er der kun en enkelt ejendom. I modsætning til et hjem køb, hvor du normalt betaler sig et hjem og flytte til en anden, med en refinansiering, er du altid arbejder med dit hjem. Derfor vil du ønsker at samle alle de oplysninger fra, når du har lukket din oprindelige pant i huset, og du vil få alle de oplysninger, du får brug for denne del af refinansiere pant ansøgning.

Også med en refinansiering pant ansøgning, er du nødt til at vælge, hvilken type refinansiere du vil gøre. Typisk er et valg mellem en "sats og udtrykket» refinansiere og en "cash-out" refinansiere. Hvis du vælger den sats og sigt er der ikke ikke meget arbejde tilbage for dig at gøre. Men hvis du laver en udbetaling refinansiere for hjemmet forbedringer eller andre årsager, vil nogle långivere vil have information om, hvor pengene skal hen.

For eksempel, hvis du lægger på et nyt tag, vil det hjælpe din udbetaling refinansiere realkreditlån ansøgning, hvis du kan give et tilbud på tagdækning job. En omlægning pant ansøgning er en forholdsvis nem procedure, hvis du er opmærksom på de oplysninger, du har brug for. Tag de oplysninger, vi har givet her og tale med en refinansiering specialist, der kan tage dig gennem resten af ​​processen. Held og lykke!

Du må ikke være offer for en dårlig kredit Mortgage

Må ikke blive offer for en dårlig kredit realkreditlån med højere renter på grund af din kredit historie. Nogle gange kan en pant mægler vil pålægge højere omkostninger på samme lån til forskellige låntagere. De højere omkostninger kan være i form af højere pant renter, gebyrer eller punkter.

Men du kan selv de spilleregler, og spare tusindvis af dollars. Bare spørg långiver, hvis dit realkreditlån rente er den laveste tilbudt den dag. Bed om at se listen med pant rentesatser, at långiver eller realkreditmæglere udstedt for dagen. Hvis din långiver eller prioritetslån mægler ikke deler listen, eller du kan se, at du ikke bliver tilbudt de laveste priser, så prøv at forhandle eller gå et andet sted for dit lån. Hvis du vælger at acceptere højere omkostninger, spørg långiver eller prioritetslån mægler, hvorfor du ikke har modtaget bedre vilkår for din realkreditlån.

Lær hvorfor din pant ansøgning blev afvist

Hvis dit realkreditlån er nægtet, eller du får en højere pant sats end du ansøgt om, at finde ud af hvorfor. Det er din ret til at vide, om dit realkreditlån ansøgning blev accepteret senest 30 dage efter at vende i den udfyldte formular.

Når en ansøgning afvises, skal långiver fortælle dig, hvorfor i en skriftlig erklæring. En långiver eller prioritetslån mægler kan sige, at din indkomst er for lav, din kredit historie er dårlig, eller du ikke har holdt et job længe nok. Alle disse grunde er gyldige. Når lån er accepteret, men for højere end ventet realkreditlån renter, långiver har brug for at fortælle dig hvorfor.

Sørg din pant ansøgning Gets Anses

Der er ingen garanti for, at når du ansøge om et realkreditlån, vil du få en. Din långiver eller prioritetslån mægler vil se på din indkomst, gæld og kredit historie inden der træffes afgørelse. Så sørg for dit realkreditlån ansøgning bliver alvorlig overvejelse, og at du ikke får en dårlig kredit realkreditlån på grund af problemer i fortiden betale dine regninger.

Selvfølgelig er du nødt til at give til långiveren alle de finansielle oplysninger, han eller hun kræver at behandle din pant ansøgning. Långivere vil først se på din ansættelse. Har du holdt det samme job i et stykke tid? Hvis ikke, skal du lade långiveren kender din tidligere ansættelse, eller hvorfor der var en afbrydelse i din ansættelse.

Det er også en god idé at tage et kig på din kredit rapport, før der ansøges om et realkreditlån. Oplysningerne findes på din kredit rapport kan påvirke din pant sats. Nogle gange viser rapporten dårlig kredit, der er fastsat, eller det indeholder fejlagtige oplysninger, som du bliver nødt til at korrigere. Undgå en dårlig kredit realkreditlån. Kontakt Credit Bureau til at løse problemer, og lad din långiver vide om det.

Gennemgå din ejendom vurdering for nøjagtighed

En dårlig ejendom vurdering kan påvirke din realkreditlån ansøgning. Faktisk kunne det være årsagen dit boliglån er nægtet. Hvis det sker, får en kopi af ejendommen vurdering fra långiver eller prioritetslån mægler. Sørg for, at oplysningerne i vurderingen er korrekte.

En taksator, ved lov, kan ikke betragte race sammensætning et kvarter som en faktor i hans eller hendes rapport. Ligeledes kan en långiver ikke hæve renten på realkreditlån på grund af den racemæssige sammensætning et kvarter, når du køber et hjem.

Se det hele - få et realkreditlån ansøgning online og fra en Broker

Renter på realkredit varierer meget fra långiver til långiver og mægler til mægler. Hvis du virkelig ønsker at se den fulde farveskala af, hvad der er til rådighed for dig på realkreditmarkedet, skal du sørge for at udfylde et realkreditlån ansøgning online samt med nogle lokale mæglere. Udfylde en enkelt realkreditlån ansøgning online vil normalt få dig mindst 3 unikke pant citater. Og det er en god start. Dog vil du kun få det fulde billede, når du ser nogle citater fra långivere i dit område.

Ofte kan et realkreditlån ansøgning online ikke give dig fordelene ved hvad de lokale långivere kan tilbyde. Hvis du bor i en by med meget ny vækst, chancerne er, at der er lokale långivere, der tilbyder store incitamenter på deres lån inden for specifikke områder. Få en lokal applikation udfyldt og sammenligne det med, hvad dit realkreditlån ansøgning online givet. Nu har du et mere fuldstændigt billede, hvorfra man kan vælge den rigtige lån for dig.

Download af en Mortgage Ansøgningsskema Online

Mange mennesker foretrækker at forske ting som pant ansøgninger før officielt at fylde dem ud. Hvis du er en af ​​disse mennesker og ønsker at se for dig selv, hvad der går ind i et realkreditlån ansøgning inden fremlæggelsen en, kan du finde alle pant ansøgningsskemaer online, der kan give dig et forspring.

For at finde et realkreditlån ansøgningsskema online, tjekke med forskellige banker og udlån hjemmesider. Der er næsten altid eksempel pant ansøgningsskemaer som du kan downloade, udskrive og undersøge for dig selv. Dette er en smart måde at gå, da du kan se, hvilke oplysninger du skal bruge til at samle, før du udfylde og indsende en ansøgning. Denne type forskning er, hvordan nogen kyndige hjem køber eller investor vil begynde deres pant proces. Se for dig selv ved at downloade en pant ansøgningsskema fra vores sponsor. Du kan drage fordel af disse typer af ressourcer for at sikre, at du får den bedste boliglån muligt, når den tid kommer.

Sådan ansøger om et lån online

I dag er mennesker, der søger at købe et hjem at finde, at pant ansøgningsprocessen har nogle nye veje, der kan udnyttes. Med fremrykningen af ​​computere og internettet, flere långivere hverdag lader låntagere ved, hvordan man ansøger om et realkreditlån online. Ved at lære hvordan man ansøger om et realkreditlån online, kan boligkøberne shoppe rundt efter gode priser og programmer uden nogensinde at skulle forlade komforten i deres computer.

Når lære at ansøge om et realkreditlån online, det vigtigste er forberedelse. Der er stadig mange spørgsmål, der skal besvares i et realkreditlån ansøgning. Du vil gerne have følgende oplysninger ved hånden, når du begynder din ansøgning; Nylige paystubs fra din arbejdsgiver, din tidligere års selvangivelser, udtalelser fra eventuelle bankkonti, du måtte have, og selvfølgelig alle dine personlige oplysninger såsom social sikring og tidligere hjem information.

Hvis du kan bevæbne dig selv med alle disse oplysninger, før du begynder at lære hvordan man ansøger om et realkreditlån online er enkel. Vores sponsorer er et godt sted at starte ansøgningsprocessen. Der er en række af disse hjemmesider, der vil give dig med et enkelt ansøgningsskema, som vil udmønte sig i flere forskellige pant citater. Når du har modtaget disse citater, bare sammenligne hver og vide, at du gør det bedste valg.

Realkreditinstitutter Tildel Credit kvaliteter

Så du føler, du fik en dårlig kredit realkreditlån med en høj pant sats. Det er almindeligt, at pant virksomheder til at tildele en lønklasse til dit lån, uanset din kredit historie. Jo højere lønklasse jo bedre pant rentesatser vil sandsynligvis være.

Husk på, at långivere har deres egne retningslinjer. Hvis du tror, ​​du fik en dårlig kredit lønklasse og en højere pant sats, kan du ønsker at shoppe rundt. Karakteren er baseret på solid dokumentation på din egen kredit historie. Långiver ser på betaling historie, gæld betalinger, konkurser, og din kredit score fra en større kreditoplysningsbureau.

Decentrale Hjælper Homebuyers klager

Hvis du tror du er blevet diskrimineret gennem højere pant rentesatser eller benægtelse af dit boliglån, kan du tage handling.

* Klag. Tal med långiver eller prioritetslån mægler. Se om han eller hun vil genoverveje din ansøgning.
* Ring til din tilstand Attorney General kontor. Mange stater har deres egne love mod forskelsbehandling og forbrugerbeskyttelse. Find ud af om statslige love blev brudt.
* Kontakt rimelig bolig fortalere. Disse organer kan hjælpe dig med at udarbejde rapporter med statslige og føderale agenturer.
* Du har ret til at sagsøge långiveren. Hvis du vinder, kan du samle skader.
* Vide, hvilke føderale agenturer håndhæve love mod forskelsbehandling. Lige kredit lejlighed Act The (ECOA) og boligloven Fair (FHA) beskytte boligkøberne mod diskrimination, der ansøger om realkreditlån.

Indsendelse en 2. pant ansøgning online

Hvis du er ligesom de fleste nuværende boligejere, er du kærlig stigningerne i hjemmet værdier i de forløbne år. Mange af os har allerede valgt at drage fordel af disse stigninger ved at tegne anden realkreditlån eller hjem egenkapital kreditlinjer mod denne øgede værdi. Hvis du er i denne situation, og ønsker at udfylde et realkreditlån ansøgning om en anden pant, her er et par måder at komme i gang.

Først anbefaler vi internettet til andet pant applikationer. Fordelen for online långivere hjem egenkapital kreditlinjer og anden realkreditlån er, at de fleste kan tilbyde en hurtig, ingen afsluttende omkostninger indstilling, og du kan til tider få dine finanser under en uges tid. Nøglen, selvfølgelig, er at indsende en fuldstændig og komplet pant ansøgning.

Når de modtager din pant program, kan du få et par citater, vælge mellem dem, og logger på den elektroniske stiplede linje til at tage på lånet. Typisk vil du få en pakke med posten, som du bliver nødt til at sende til långiveren, udfyldt, sammen med en kopi af den anden pant ansøgning. Når dette er modtaget, kan du sidde og vente, indtil sende dig den næste pakke, som skal indeholde en stor check.

Ny forelægger en Mortgage Application

Så var din første forsøg på et realkreditlån ansøgning ikke godkendt af långiveren. Måske var du i stand til at få et lån, bare ikke den, du søgte. Bare rolig, du er fri til at sende din pant ansøgning til enhver tid. Normalt er der særlige grunde til afvisning og disse ting kan fastgøres på dit næste forsøg. Bed om en fuldstændig rapport om, hvorfor din pant ansøgning blev afvist. Først da kan du vide, hvad der skal fastsættes.

Hvis du har kredit problemer, der skal løses, arbejde med en kredit reparation agentur, før du sende et realkreditlån ansøgning. Hvis du har indkomst, som du har problemer med at bevise, tager sig tid til at samle din nødvendige dokumentation, før du indsender. Ny forelægger en realkreditlån ansøgning er enkel, når du har rettet problemerne. Typisk fordi du allerede er i systemet, disse reparationer kan vurderes hurtigt, og du kan få en hurtigere godkendelse.

Långivere Accepter Forskellige indtægtskilder

Når du søger om et huslån, långiver eller prioritetslån mægler gennemgå dine indtægter og udgifter. Men din indkomst kan være mere end blot de penge du optjener fra et job. Det kan være penge eller underholdsbidrag offentlig hjælp. For at få de bedste pant rentesatser, du vil have din långiver til at acceptere og overveje alle dine indtægtskilder. Det er i din bedste interesse som låner for at kende reglerne og for at sikre långiver og pant mægler følge dem:

* Långivere skal overveje som offentlig indtægt assistance.
* Deltidsarbejde, social sikkerhed, er pensioner og livrenter også overvejet indkomst.
* Långiver også skal acceptere underholdsbidrag og børnebidrag som indtægt, hvis du vælger at give de oplysninger.

Tre ting ikke at glemme i dit realkreditlån ansøgning

Når du udfylder et realkreditlån ansøgning, der er så mange kasser og spørgsmål, der undertiden du bare vil processen til ende, periode. Denne type frustration er typisk, men lad det ikke mose dig ned. For at hjælpe dig ud, her er 3 ting, som du altid skal huske at medtage i dit realkreditlån ansøgning.

 1. History of Residence - Långivere ønsker at kende din fortid, specifikt vedrørende eventuelle tidligere egenskaber, som du har lejet eller ejet. Mange mennesker glemmer at samle denne information, og det kan give problemer. Uden en komplet historie, vil mange långivere afvise din ansøgning i underwriting.
 2. Beskæftigelse Historie - Igen, går sammen med at kende din fortid, din ansættelse historie er en nødvendighed for at dit realkreditlån ansøgning. Gå tilbage så mange år, som du kan, selv om de fleste långivere kræver 2-5 år værd af historie alene.
 3. Saml aktiver - En stor del af din værdighed som låner er bestemt af, hvor mange aktiver, du har. Dette er en form for sikkerhedsstillelse i øjnene af långiveren og du skal være sikker på at samle så mange som muligt. Biler, bankkonti, pensionskonti og lignende betragtes alle som levedygtige aktiver skal medtages på et realkreditlån ansøgning. Jo mere du kan vise, jo mere långivere ønsker at smide penge på dig.

3 Hurtige trin til Færdiggørelse et realkreditlån ansøgning online

Hvis du søger at sikre et realkreditlån til et nyt hjem og ønsker at udfylde et realkreditlån ansøgning online, her er tre hurtige trin, der kan hjælpe dig med at sikre, at processen går hurtigt og uden problemer.

 • Forbered. Sørg for, at når du kommer til at udfylde dit realkreditlån ansøgning online, at du har alle de svar, du får brug for. For det meste vil du ønsker at have oplysninger om din indkomst, formue, skatter tidligere bolig. Intet holder op et realkreditlån ansøgning online som at være uforberedt, så indsamle så mange af disse oplysninger, som du kan i starten.
 • Find stedet (s). Der er så mange websteder, der vil acceptere et realkreditlån ansøgning online, at det er nogle gange svært at vide, hvor de skal gå. Den virkelige trick er at gå til flere. Der er intet galt med at få så mange ansøgninger i som muligt. Det vil blot betyde, at du får flere citater fra flere mæglere. Bare husk, at dit kredit vil blive trukket, hver gang du anvender, og at alt for mange kredit trækker kan være dårligt for din score. Pluk og vælge, hvor du udfylder et realkreditlån ansøgning online klogt.
 • Være grundig. Når du har fundet de steder, der vil tage dit realkreditlån ansøgning online, være ekstra grundig med at udfylde ansøgningen. Forlader kun én plads tom kan resultere i at forsinke eller ikke engang modtager citater. Dobbelttjek og derefter tredobbelt kontrol hver af dine svar på realkreditlån ansøgning om nøjagtighed, og du vil være fint.

Nødvendige oplysninger til at ansøge om en investeringsejendom Mortgage

Investering ejendom realkreditlån kræver en smule mere kompliceret dokumentation, især hvis du køber fast ejendom. Det sker, fordi du har de samme gæld til indkomst overvejelser og dokumentationskrav, som med køb af en domicilejendom PLUS tilføjelse af en mere kompleks vurdering, der er behov for lejeaftaler eller lejer-at-vil breve fra din potentielle lejere, og ofte ekstra tid, det tager at fuldføre disse og andre opgaver (hjem inspektion, skadedyr inspektion osv), fordi folk har brug for at få adgang til lejeboliger, som ofte resulterer i flere besøg på grund af tidsplaner for både inspektørerne og lejerne.

Af gæld til indkomst beregninger er også en smule anderledes, end du måske tror. Den logiske tilgang er at tilføje den nettoindtægt, du bør modtage hver måned til din indkomst og dermed din gæld til indkomst-forholdet straks bedre. Men denne metode sjældent brugt som det sekundære marked, som de fleste realkreditlån sælges, kan ikke lide denne beregning. Normalt projektionen af ​​din månedlige nettoindkomst (brutto husleje mindre stillingsopslag [ofte 5%], realkreditlån betaling, ejendomsskatter, forsikring og alle andre driftsudgifter (forsyningsselskaber, trash fjernelse, sne pløjning, etc.), som du vil være ansvarlig) er inkluderet med din nuværende gæld profil (det skal naturligvis reducere din månedlige udstrømning for gæld) til at beregne din gæld til indkomst-forholdet. Forvirret? Her er et simpelt eksempel:

Månedlig bruttoindkomst før køb: $ 5,000

Månedlig Gæld før købet: $ 1,700

Gæld til indkomst Ratio: 34%

Investment Property: Gross Husleje 1200 dollar

Piti & Omkostninger $ 900

Net Indkomst $ 300

Metode 1: månedlig bruttoindkomst ($ 5000) plus Netto Indkomst ($ 300) $ 5.300

Månedlig gæld efter køb: $ 1,700

Gæld til indkomst Ratio: 32%

Metode 2: månedlig bruttoindkomst ($ 5000) plus bruttoindkomst ($ 1.200) $ 6.500

Månedlig gæld inden køb $ 1700

(Inkluderer nye realkreditlån PMT. Af & udgifter) $ 900

Månedlig gæld efter købet $ 2600

Gæld til indkomst Ratio: 40%

Du kan se forskellen som din gæld til indkomst-forholdet stiger til 40% i stedet for faldende til 32%. Dette er en meget konservativ tilgang til beregningen, men det er, hvad markedet ønsker. Tage dette i betragtning, hvis du overvejer en investeringsejendom køb og ønsker at beregne din egen gæld til indkomst-forholdet.

Ansøg om et realkreditlån med mindre end perfekt kredit

Der er en række af realkreditprodukter til rådighed for dig, hvis du har mindre end perfekt kredit. Du vil bare være sikker på du gør ansøgning om den "rigtige" lån, så du ikke spilder tid og penge til at få et svar, du vil ikke lide. Gør dit hjemmearbejde og lære så meget som muligt om de realkreditlån til rådighed for en låntager med mindre end perfekt kredit. For at gøre dette, skal du først lære præcis hvor meget mindre end perfekt din kredit rapport og score virkelig er. Lejlighedsvis gøre en sen betaling på et kreditkort konto og / eller en auto lån, så indhente ret hurtigt, er meget forskellig fra konsekvent mangler et pant betaling eller flere gange at komme for sent med din husleje. Når du lærer fakta om din kreditværdighed, kan du smart søge efter et realkreditlån, der passer til din profil.

Hvad du ønsker at undgå, er at spilde din tid og penge, der ansøger om et realkreditlån med ord, du kunne ikke nå på grund af din nedsættende kredit. At kende din sande kredit situation kan du intelligent drøfte dine lån valgmuligheder med alle legitime pant kilder, at få de rigtige oplysninger til at finde de bedste pant vilkår, du kan kvalificere sig til uden at betale mere interesse eller lukning omkostninger end nødvendigt. Den gode nyhed: Du kan stadig købe den ejendom, du ønsker, eller refinansiere dit nuværende realkreditlån til at generere de penge, du har brug for.

Omkostninger ansøger du om et realkreditlån

Der er et par grundlæggende omkostninger, som du vil pådrage sig med næsten alle långiver i USA, Canada og Europa. Den mest almindelige:

 • Credit rapport gebyr - i modsætning til et kreditkort eller auto lån kredit rapport, som normalt koster mindre end $ 5,00 normalt koster et realkreditlån kredit mellem $ 12,00 og $ 20,00.
 • Vurdering gebyr - uanset om du køber eller refinansiering ejendom, vil du brug for en fuld vurdering, ofte kaldet en "Fannie Mae vurdering", da det grundlæggende format er ordineret af Federal National Mortgage Association (Fannie Mae). Dette indebærer en indre såvel som ydre undersøgelse af huset. Afhængig af hvor du bor, skal omkostningerne ligge mellem $ 200 og $ 450 for en enkelt familie hjem eller en ejerlejlighed. Hvis ejendommen er en multi-familien (2-4 enheder), bør en vurdering koste mellem $ 400 og $ 650.
 • Ansøgning gebyr - i de seneste ti år har mange långivere elimineret dette gebyr, men nogle pant kilder stadig opkræve et beløb for at indgive en ansøgning. Når opladet, dette gebyr er at afholde indledende udgifter til behandlingen af ​​din ansøgning papirarbejde at afgøre, om det vil virke. Gebyret skal være omkring 200 dollars.

Mens der er mange ekstra omkostninger til at lukke et realkreditlån, disse er de eneste omkostninger, du skal vende til en formel ansøgning.

"Full dokumentation" og en "udtalte indkomst og formue" Mortgage Loan

Mens de fleste realkreditlån er af den fulde dokumentation sort, er der en række produkter, der kaldes en række forskellige navne, som alle falder i en kategori kaldet "begrænset doc" eller "alternativ doc" lån. Fuld dokumentation lån kræver, at du indsender kontrol for alle indtægter, kontanter mv, som normalt krævet i de fleste realkreditlån.

Stated income and assets is the most “liberal” of all the limited doc mortgage types. You merely “state” your regular monthly gross income and your available cash to complete the purchase or refinance of the property. You are not required to supply third party verification of the income level and available cash you state on your application. The lender agrees to accept your statement of your gross monthly income and liquid assets. However, this is not a giveaway program. If you are NOT self-employed or a commissioned employee, but are a salaried or hourly worker, you may not be allowed to use this product. Should you have poor credit and no excellent explanation for your status, you may also be ineligible for this type of mortgage.

In between these two ends of the documentation spectrum, are limited documentation programs, which may allow you to state your income but verify your assets by supplying one or two years' bank statements. Or, you might be required to prove your income but be allowed to just state your liquid assets, which allows you to borrow down payment or closing cost money without proving where you received the funds.

Stated income and asset programs are excellent choices to eliminate excess paperwork and can speed the process of approval and closing, however you will pay between one-quarter and three-quarters of a per cent more of interest for this privilege. If your credit score is below around 620, you will have fewer of these loan options open to you and you will probably have to pay one per cent or more above the full doc interest rate. But always examine all of your available options to locate the best choice for you.

Mortgage Company, Broker, Bank, or Credit Union

While there are literally thousands of sources of home mortgages, the rule of thumb has not changed since the first home loan was granted. But there are some potential differences and things you should know:

 • Be comfortable with whomever you select to handle your home mortgage. Interest rates and many other basic requirements of a mortgage application are determined by the “secondary market”, the entity that buys mortgage loans, so the differences are minor.
 • There might be more (or occasionally less) expense if you deal with a mortgage company or broker. This is not an absolute truth as you can sometimes save money. But the reality is that a bank or credit union, with many other sources of income, has the ability to be less expensive to deal with. Mortgage companies and brokers do not offer installment loans, credit cards, education loans, etc., nor can they accept deposits (a wonderful source of low cost funds), so their total income is directly tied to the number and amount of mortgage loans they make. The best idea is to shop around many sources and examine pricing and service.
 • If your first choice is a bank or credit union, make sure you have access to a “full menu” of loan options. Some banks and credit unions offer a more “vanilla” selection, while most mortgage companies and brokers usually have a very extensive menu, sometimes giving you more flexibility depending on your credit status, income situation, cash position, and plans for the future.
 • Find out if your mortgage will be sold by your lender. Most mortgages are sold but many are still serviced by your original lender, which simplifies the long-term process. Many banks and credit unions will keep servicing your loan, even if they have sold it (if they just sell to Fannie Mae and Freddie Mac, they must continue to service your loan). Instead of making payments to one mortgage company for six months, then another for the next year, etc., you can continue to make your payments to your lender for the long-term. This should not be a decision maker it should be considered part of your selection process.

The bottom line should always center on your becoming knowledgeable about the mortgage loan process, rates, terms, costs, and long-term relationships. Along with being the largest financial commitment most people ever make, a mortgage loan is also a personal and emotional investment. Treat it as such and you will have few problems.

Internet Mortgage Application Tips

The Internet has opened many new options for making a mortgage loan application. You should understand, however, that, like the rules of real estate transfers which are still based on 18 th century English common law, the requirements for applying for and closing a mortgage loan are the same as always. With that in mind, here are some tips to using the Internet to apply for a mortgage loan.

 • Get your credit report and FICO score so you will be aware your current credit status. If you discover some problems, start working on them right away.
 • Have some idea what your current debt-to-income ratio is, but do not figure in your current rent or mortgage payment. If you do not know how to do this, use one of a variety of mortgage calculators that are available on the 'Net.
 • While we all shop for the “best” rate for our mortgage, have a check list of other issues that will be important in both the short- and long-term (closing costs, other fees, reputation of mortgage company or lender, etc.)
 • Get specific information regarding the exact documentation you will need for any source you consider applying to. Documentation levels are pretty consistent but different loan programs and even different lenders might have slightly different requirements.
 • Check out the public information and reputation of all mortgage companies, brokers, and/or lenders in which you have interest. While it is frustrating and sometimes expensive to have a problem with an Internet auction site or e-commerce seller, this is “child's play” compared to a mortgage loan problem. There are a number of mortgage companies and national lenders who have had published problems in the past and you should avoid these sources if possible.
 • DO NOT give your social security number or any other sensitive information to an Internet lender (or any other lender, for that matter) during your mortgage shopping. DO know your current credit profile and FICO score so you can give that information to learn what interest rate and terms you can expect. But DO NOT allow any mortgage source to pull a credit report on you until you are ready to make application. EVERY lending inquiry made to the credit bureaus lowers your credit score. That is the last thing you need at this time.
 • Get firm information on how the application and approval process works with any sources you are seriously considering. Ask for a realistic approval and closing date. If either seems unreasonable, ask for clarification. For instance, if a source tells you an approval will come in 48 hours and you can reach closing in two weeks, please question such comments. If it sounds too good to be, it is!

The key, as always with a home mortgage loan, is dealing with someone or a company you trust. You cannot “return” a home loan as you could with an appliance, a TV, or a sweater. You will own it and have to live with it for a while. If you're comfortable with your lender and you've done your homework to make sure they are legitimate and reliable, you should be able to use the Internet to make your mortgage loan application.

Mortgage Applicants Protected from Discrimination

A lender or mortgage broker must treat all mortgage loan applications equally, regardless of the applicant's race, age, gender or martial status. Federal law protects homebuyers from discrimination when they are applying for a mortgage loan. If you suspect discrimination, contact your state Attorney General's Office. Know the law and be informed as a consumer.
* Lenders cannot reject mortgage applications because of age, race, gender, marital status, national origin, or because the applicant is on public assistance.
* Be aware that you can be asked to list your race, national origin or sex on an application. The voluntary practice enables monitoring agenices to uphold anti-discrimination laws. Creditors also can ask about immigration status to determine whether homebuyers will be in the country long enough to pay off a mortgage loan.
* Lenders are prohibited from increasing mortgage interest rates or requiring larger down payments because of race, sex, or other factors.
* Lenders cannot inquire about a homebuyer's plans to have children.
* If the home buyer meets the standards for a mortgage loan, the lender cannot require a co-signer.

Improve Your Standing with Lenders

OK, so you know you have bad credit. But you don't want it to affect your mortgage rate and you don't want a bad credit mortgage loan. There are steps you can take to lower costs and improve the terms of your mortgage.
* Make sure all other financial information is filed with your loan application, including income sources and employment history.
* Have a stable income. Lenders look at how long you have held your job. Having assets helps.
* Pay bills on time. Late payments are a red flag, especially if you made late mortgage payments on a previous home.
* Settle old debts. Your lender will look at your history and pattern of paying bills. A lot of unpaid, old loans is a problem.
* Don't ignore debt. Paying late is better than paying nothing. Lenders look at your willingness to pay off your bills.

Information Needed to Apply for a “Government” Mortgage Loan

Government mortgages can be wonderful alternative choices to help you get the property and terms that work for you. There are two government-related programs that guarantee large portions of loans made by others. The Federal Housing Administration (FHA) and the Veterans' Administration (VA) provide financing guarantees to approved lenders to help many people, who may not qualify for conforming loans, to purchase property at reasonable terms.

Established in 1934 as part of President Roosevelt's New Deal program, the FHA was created to help people purchase homes. The original “non-conforming” or sub-prime mortgage product, the FHA program does NOT directly make loans; they guarantee them. To apply, you need the same information required for conforming mortgage programs (income pay stubs and W-2's, bank account information, last two years' tax returns, and all open loan information). If you are a military veteran, you should also have your Certificate of Eligibility and DD-214. If you don't need an FHA loan, you'll be better off applying for a conventional mortgage since you will pay a “guarantee” fee every month to cover the insurance FHA is providing. The cost of the FHA guarantee is 1.5% of your loan amount, charged at closing, and 0.5% annually on your outstanding loan balance. But if your credit is less than perfect and/or if you have limited cash for down payment and closing costs, an FHA mortgage loan is an excellent choice.

If you are a military veteran, the VA loan program might be the best choice for you. To apply, you will need all of the usual information (see above), including your Certificate of Eligibility. You can obtain this certificate through the VA or directly online through a number of sources. You will qualify whether you were a member of the regular military, the National Guard, or reserves. The good news: You can purchase real estate with no money down, no ongoing insurance fee (as with FHA), and your loan may be assumable, making it easier to sell your home in a period of rising interest rates. The only downside is that you will pay a “funding fee” at closing. The amount will vary depending on whether you are a veteran of the full time military or National Guard/reserves, the amount of your down payment, and whether you are using this benefit for the first time or have used it previously. If your credit is less than perfect and/or you are short of down payment and/or closing cost funds, this program will help you buy the home you want.