Boligindretning til Sunrooms

Boligindretning til Sunrooms
En typisk Udestue

Interiør design for sunrooms er ikke længere bare en Florida emne. Sunrooms - eller haven værelser - er en stadig mere populær tilføjelse til boliger rundt omkring i landet. Sådanne værelser tilføjer en munter touch til enhver stil hus. Uanset om du er ved at opbygge en ny tilføjelse eller konvertere en eksisterende plads, her er et par ting at huske på, mens designe dit udestue:

Fælles Sunroom Design elementer

Sunrooms er lige så individuelle som de mennesker, der designer dem, men et par elementer er fælles for alle disse rum. De er lyse, er afslappet, og omfatte reelle eller syntetiske planter.

  • Planter - Fokus for mange en udestue, silke, tørret og reelle planter er en ideel måde at give en udestue en hyggelig føler. Desuden lysfyldte rum er et ideelt sted til stueplanter trives.
  • Belysning - God belysning - både naturlige og kunstige - er afgørende i en udestue. Standarden design visdom af at have tre lyskilder er særlig relevant her. Overvej lamper, offset belysning eller pletter, og selv stearinlys for en romantisk glød.
  • Vinduer - Rigelig vinduer er også vigtige i indretning for sunrooms, for lys og åbne i de varmere måneder. Hvis din plads ikke har en masse vinduer, tilføje til udseendet ved at hænge vinduesrammer med spejle bag dem. De vil gøre det eksisterende lys gå længere samt gøre rummet synes større. Hvis du er ved at opbygge et nyt rum, overveje at tilføje en eller flere ovenlys for endnu mere lys.
  • Gulvbelægning - Gulvbelægning i en udestue kan flise firkant, som regel i en rå, toscanske eller terra cotta stil eller tæpper fremstillet af naturlige fibre, såsom sisal.

At bringe udendørs i

Målet med en vellykket udestue er at give fornemmelsen af ​​udendørs, selv midt om vinteren og til at være en indbydende oase at læse og reflektere. For at opnå dette, overveje følgende elementer:

  • Møblering - Møbler i en udestue er generelt lys træ, malet træ eller hvid rattan. Farverige, blomstermotiver print puder tilsættes ofte. Møbler kan også have accenter, såsom en antikke plantning station, der anvendes som et skrivebord eller reol eller et bord lavet af et keramisk plantageejer toppede med glas. Udestue møbler er generelt mere afslappet end den, der findes i en stue eller stue og er designet til komfort.
  • Tilbehør - Sunroom tilbehør, også afspejler udendørs. "Cottage chic" og antikke haven redskaber, såsom gamle vandkander forvandlet til bosættere eller dekorative lerpotter, gøre ideelle accent stykker inden for boligindretning til sunrooms. Spejle til afspejler solen og gøre rummet synes større er en anden populær tilbehør. Artwork, også kan afspejle udendørs. Fotografier, enten taget dig selv eller købt, af planter og blomster er montering tilføjelser.

Boligindretning til Sunrooms Ressourcer

Ud over de cirka tips, nedenfor er nogle ekstra ressourcer til at hjælpe dig med at designe dit solariet.

  • Hgtv
  • Decorate-Redecorate.com
  • Hjem Furnish.com