Boligindretning til soveværelser

Boligindretning til soveværelser

Soveværelset er en personlig tilbagetog, et sted for afslapning, romantik og et område, hvor man kan udtrykke deres egen unikke sans for stil og personlighed. Alt i alt bør dit soveværelse være en afspejling af dig.

Før du begynder at plukke ud de elementer, du ønsker til dit soveværelse, så tænk over, hvad rummet vil primært blive brugt til udover at sove.

  • Vil dette rum være et sted af privatlivets fred, når du går til at flygte fra alle andre?
  • Vil dit værelse være mere af en social sted, hvor familien samles for at se film eller spille videospil?
  • Vil dit værelse også tjene som et hjemmekontor, hvor du bringe arbejde med hjem, eller du administrere din online-forretning?

Farve

En teori for soveværelse farver, at de skal være rolige og fredelige. Men farveskema, du vælger til dit soveværelse er mere et spørgsmål om personlig smag. Hvis du foretrækker en mørkere, mere støjsvage værelse, kan du male væggene i mørkere farver som midnatsblå, mokka eller violet.

På den anden side, kan du foretrækker en lettere, lysere soveværelse. I dette tilfælde kan du overveje pastel farver som lysegul, mintgrøn eller lyseblå. En anden god idé er at samle op accent farver, der findes i dit sengetøj eller vindue behandlinger til at hjælpe binde det hele sammen.

Boligindretning til soveværelser

Bær din farveskema og design elementer i master bad for et koordineret look, der flyder fra et rum til et andet.

Du behøver ikke at holde sig til kun én farve til væggene i dit soveværelse. Du kan male den ene væg en anden, kontrasterende farve, eller du kan male to vægge i én farve, og de to andre vægge i en anden farve. En anden måde at tilføje kontrasten er ved hjælp af et tapet grænse langs toppen af ​​hver væg eller skabe grænsen ved stol højde.

Også, glem ikke loftet i dit soveværelse. Du kan tilføje farve her samt at give rummet en mere intim føler.

Møbler

En almindelig fejl mange husejere gøre er at sætte stort soveværelse møbler i et lille rum. Sætte en enorm king-size seng og gigantisk kommode i et lille soveværelse vil overvælde rummet, så det ser trange og rodet. Stor møbler bør kun sættes i soveværelser eller værelser med nok område til at rumme overdimensionerede møbler.

Hvis du har en lille gæst soveværelse, skal du ikke forsøge at klemme en queen size seng ind i lokalet. Vælg en fuld størrelse seng til en lille gæst soveværelse. Du kan prøve at sætte kommoden i skabet i et lille rum til at skabe mere plads.

Hvis dit soveværelse har en masse ekstra plads, kan du placere et lager brystet eller bænk ved foden af ​​sengen. Du kan også oprette en lille mødet område ud til den ene side med en behagelig stol og skammel. Du kan inkludere et skrivebord til opgaver såsom at skrive eller computerarbejde.

Mange mennesker nyder at slappe af i sengen, mens du ser fjernsyn eller film. En stor mulighed for et soveværelse underholdningscenter er en tv armoire, der kan gemme dit TV, DVD-afspiller, game system eller hjemmebiograf. Når den ikke er i brug, kan du lukke skabslåger, dreje armoire til et attraktivt stykke træ møbler. Du kan bruge en computer armoire til at gemme dine hjemmekontoret komponenter, helt ude af syne så godt.

Belysning

Du ønsker måske flere muligheder for belysning til et soveværelse. En mur sconce eller ovenlys kan levere generel belysning til rummet. Sæt en lygte på hver natbord på begge sider af sengen for individuelle opgaver, du og din partner kan nyde at gøre i sengen som læsning, syning, krydsord, strikning eller arbejder fra bærbare computere.

Du kan også vælge at tilføje nogle stemningsbelysning i soveværelset. Dette kan gøres med små string lys omkring et stort spejl, små hvide lys på en indendørs træ, lava lamper, eller du kan tænde duftende stearinlys til romantisk stemningsbelysning med et strejf af aroma terapi.

Bedding

Sengen er kernen, eller omdrejningspunkt, af soveværelset. Du bør vælge en stil af strøelse, der sætter tonen for resten af ​​værelset. Ud over den stil og farve, bør du også være opmærksom på den type materiale strøelse er lavet af. For eksempel, hvis du har små børn og kæledyr, der ofte besøger din seng, silke eller satin måske ikke er det bedste valg for en sengetæppe eller talsmanden. Også være opmærksom på pasningsvejledning. Nogle luksus sengetøj skal renses kun.

Decor

Indretningen du vælger til dit soveværelse vil tilføje de kreative og stilfulde elementer, der afspejler din personlighed eller interesser. Hvis du er en animalske elsker, kan du vælge kunst og indretning med billeder af dine foretrukne væsner eller dyreprint. Du foretrækker måske et tema for dit værelse som Afrika, Asien eller fransk land. Måske du er en eklektisk dekoratør der kan lide at blande lidt moderne kunst med stammeledere artefakter.

Uanset hvad din stil er, bare husk ikke at overdrive det. Må ikke rod dit værelse med for meget indretning. Holde alt rent og organiseret vil hjælpe fremvise de indretning elementer du vælger til den mest personlige rum i dit hjem-dit soveværelse.