Boligindretning til børn

Boligindretning til børn

Design dit indretning omkring børn kan skabe et sikkert miljø og forebygge flot, dyr møbler fra at blive ødelagt. Afhængig af din families livsstil, kan nogle af eller alle dine rum være dekoreret med dine børn i tankerne. Hold alt enkel, let at rengøre og sikkert for små, og du er fri til at følge din egen kreativitet.

Boligindretning i dine børns soveværelse

Der er mange ideer og butikker med fokus på indretning til børneværelse. Pottery Barn Kids, Target og IKEA alle sælge møbler og indretning til dit barns soveværelse. Få dit barns input om hans soveværelse indretning til at skabe en sjov og indbydende rum. Ting at overveje med dit barn er:

Tema: Mange mennesker dekorere deres barns soveværelser med temaer til at have en central design at trække på. Populære temaer for piger omfatter sommerfugle, guldsmede og blomster. Eksempler på drenge værelse temaer omfatter dyr, robotter og rum.

Opbevaring: Sørg for at der er nok lagerplads i plads til dit barns tøj, legetøj og remedier. Overvej at tilføje nogle små skuffer, kommoder eller hylder, hvor dit barn kan holde særlige poster.

Kvalitet: Det er fristende at sætte billig poster i et barns værelse til at holde pæne ting fra at blive ødelagt, men husk at holde fast i kvalitet poster, hvor det betyder noget. Hvis du har køjesenge, bør de være robust nok til at have flere børn på den øverste køje. Bolt tunge kommoder og bogreoler til væggen for at forebygge ulykker i små børneværelser, og investere i et par kvalitet elementer, som du kan bruge andre steder i hjemmet, når dine børn er voksne, ligesom gyngestole og læselamper.

Farve: Hold Værelset lyse med farve, så det er et indbydende sted for dit barn. Hvis du er maling genert, brug farverige vinyl wall stickers og billige lagerbeholdere og holde væggene en neutral farve. Pick up en mere subtil nuance fra kunst og vægtæpper til sengetøjet, gardiner og område tæpper.

Boligindretning i legerummet

Dine børn skal kunne skabe hele verdener i disse værelser, så husk at holde dem fri for rod (børnene vil tage sig af det). Mange familier har et fjernsyn, stereoanlæg eller dvd-afspiller i disse værelser. Hvis du gør, sætte dette udstyr i et stort garderobeskab, der kan lukkes fra dine børn for at forhindre skader.

Skab lagerplads til dine børns legetøj og tilføje nogle uforgængelig møbler, som du ikke har noget imod at få lidt beat op. Fleksible sækkestol stole, pull-out sofaer og bløde gulvbelægninger kan hjælpe med at gøre rummet indbydende for børn i alle aldre. Tilføj et lille bord, hvor dit barn kan lave lektier, spille puslespil eller oprette illustrationer på at gøre rummet multi-funktionelle.

Hold væg farver dyb na halvblank finish til at skjule fingeraftryk og letter oprydning. Overvej at tilføje nogle tavlen maling til den nederste halvdel af en væg for at fremme kreativitet, der skyller væk med lethed.

I badeværelset

Badeværelset er et fantastisk sted for at spille i vand, børste tænder og have rodet ulykker. Sørg for at dit barns badeværelse har en skridsikker tæppe til badekar, håndvask og omkring toilettet. Hvis dine børn er store splashers, være klar med håndklæder, du kan kaste på gulvet for at undgå enhver udskridning. Gemme disse i en billig kurv, hvor de vil være inden for nem rækkevidde. Hold badekar legetøj i en matchende kurv fremstillet af vandtætte materialer, og tilføje nogle wire sæbe og shampoo kurve til væggene i dit barns højde for at forhindre rod.

Overveje at få en lille skammel til dit barn til at stå på, mens du børster tænder og vaske hænder. Dette vil hjælpe med at forhindre dit barn fra at kravle op på tælleren / toilet / sink at nå sæbe eller tandpasta. Mange badeværelse forfængelighed har mulighed for en pull ud skammel at holde det ude af vejen, når den ikke er i brug. Andre forfængelighed muligheder for at overveje omfatter bygget i vasketøjskurve, og Therma-folie indpakket døre, Tør hurtigt og nemt, mens du kigger godt.

Din medicinskab skal have børnevenlige ting som Band-aids i det. Hvis du har medicin eller andre produkter i dit medicinskab, overveje at lægge en lås på det.

Du kan have en masse sjov med indretning for børns badeværelser. Mange udsmykning steder har sjove temaer for badeværelser, herunder fisk, frøer, tegneseriefigurer og pingviner.

Hold Time in Mind

En ting, der bør aldrig blive glemt, når udsmykning for børn er, at de vokser. Hvis du beslutter at give efter for dit barns anbringender for en Toy Story eller Askepot tema soveværelse, holde disse elementer til små, billige og let aftagelige elementer. Sørg for, at almindelige farveskema er en, der kan vokse med dit barn med et par ændringer som de bliver ældre. Slutresultatet skal være en, som du både kan nyde i mange år fremover.