Boligindretning: betonvægge

Boligindretning: betonvægge

Indvendig udsmykning: betonvægge kan dekoreres på mange forskellige og fantastiske måder. Oplev hvor smukt en betonmur kan være.

Paint

Du kan ændre udseendet af en almindelig betonmur ved at male det. Hvis dette er den indstilling, du vælger, er det vigtigt at forberede betonen først. Dette kaldes efterbehandling. Når betonen er færdig, skal du beslutte, hvilken type maling til brug.

Tætning af Concrete

Beton er et porøst stof, selv når det tørrer og hærder. For at forhindre beton i at optage vand, skal du ordentligt forsegle betonen. Dette er det første skridt i den afsluttende proces. Der er tre muligheder for forsegling beton:

  • Urethan fangere - Bruges til køkken betonvægge. Det er ridsefast, men ikke gør godt i sollys
  • Akryl sealers- Billigere end urethan og bedre egnet til udendørs, selv om en lidt mindre modstandsdygtigt over for fugt
  • Voks - Bruges som alternativ til urethan eller akryl, men sværere at anvende så mange lag der er behov for

Step One

Anvendelse af sealer er meget lig male væggen. Ligesom forbereder sig på at male, skal du sørge for væggen er ren. Så brug en malerrulle at dække væggen med et tyndt lag. Når det første lag er tørt, kan du tilføje et andet lag

Trin To

Det andet trin i den afsluttende proces involverer tilsætning af et eller to lag primer. Brug en oliebaseret primer og gentage den samme proces, du brugte til sealer. Tilføj et andet lag, hvis nødvendigt.

Maling muligheder for en betonvæg

Når finish er afsluttet, væggen er endelig klar til at blive malet. Der er flere muligheder for typer af maling til at bruge. Der er fordele og ulemper ved hver type.

Latex

Latex er en vandbaseret maling og er den billigste type. Det er helt sikkert den nemmeste maling til at gælde for en betonmur, men det er ikke så holdbare som andre typer af maling. Latex er bedre for ny beton, fordi det tillader fugt at passere igennem. Vælg en latex maling, der er specielt lavet til beton. Husk ikke at male beton, indtil det er mindst 28 dage gamle.

Oliebaseret

Oliebaseret maling er mere holdbart end latex maling, da det tørrer med en hårdere finish. Det er sværere at rydde op, fordi du skal bruge mineralsk terpentin til at bryde det ned. Korrekt ventilation er nødvendig, når ved hjælp af oliebaseret maling på grund af den stærke lugt. Du får det bedste resultat ved at bruge en oliebaseret primer, der rent faktisk vil obligation med betonen. Kig efter en oliebaseret maling formuleret til beton.

Epoxy

Den dyreste løsning er epoxy maling. Anvendelse epoxymaling til beton er en totrins proces, fordi epoxy er en kombination af en flydende harpiks og en hærder. Med korrekt ventilation, vil denne type maling binde bedre til betonen end nogen anden maling. Epoxy maling er mere kompliceret at anvende, og det er sværere at rengøre. Men det er langt den mest holdbare og måske den bedste type maling til fuldstændig dækning af beton. Du skal sørge for at købe den rigtige type beton epoxy maling. En formel er designet til gulve og den anden er beregnet til vægge. Væggen formel har en særlig tilsætningsstof, der holder malingen i at glide af væggen.

Beton Stain

Forskellen mellem maleri beton og farvning beton er, at maling sidder på toppen af ​​beton, mens en plet faktisk farver beton ved neddypning i materialet. Når betonen er farves, farven er permanent. Hvis du beslutter at farve en betonmur, vælge farven omhyggeligt. Du vil ikke være i stand til at ændre det ved at re-farvning, og du kan ikke rigtig løse fejl med pletten. Det anbefales, at du lader en professionel plet din beton.

Boligindretning: betonvægge - Overlays

Betonvæg overlays til lodrette flader er de seneste teknik til at tilføje en dramatisk finish til almindelige betonvægge. Et nyt materiale kendt som Flex-C-Ment påføres direkte over primede lodrette væg. Det er en tyk materiale, der kan skabe smukke, naturlige sten, malm teksturer. Flex-C-Ment kan bygges ud 3 inches eller mere og er brandsikre, vejrbestandig og vandtæt. Stenen mønstre kan laves i enhver størrelse og form. Flex-C-Ment er 20% til 40% billigere end fremstillede sten at installere. Denne mulighed vil helt forvandle din betonmur.

Se de mange prøver af konkrete væg overlejringer. Indretning af betonvægge Brug af overlays er en fantastisk look, der også arbejder for udvendige udsmykning så godt.