Bolero jakke eller Shrug

Bolero jakke eller Shrug


En bolero jakke eller skuldertræk er en smart og tidløs tilføjelse til ethvert godt afrundet garderobe. Ud over at være funktionelle stykker, der klarer sig godt, når luften bliver lidt rap, disse toppers også præsentere smarte alternativer til grundlæggende cardigans, sjaler og jakker.

Om Shrugs

I simpleste form, er shrugs væsentlige beskåret cardigans. De adskiller sig dog ved, at de er mere beskåret end den gennemsnitlige cut-off cardigan. Deres afkortet design gør dem specielt perfekte til at bære med kjoler og nederdele, men de er alsidige nok til at danne par med alt fra længerevarende toppe og stramme jeans til letvægts tanke og flyder bukser. De fås med både lange og korte ærmer, og er generelt afslappet i design.

Der er dog dressier shrugs designet til at bære på aftener ud, og disse har tendens til at udstråle en indlysende følelse af glamour gennem specifikke detaljer (såsom pjusket kraver eller indviklede hækle), eller ved brug af sarte materialer, som silke og endda fjer.

Om Bolero Jackets

Bolero jakke eller Shrug

Derimod Bolero jakker er dressier og ses ofte på aftener ud. Fås i både lang- og kortærmet stilarter, er boleroer beskåret og skarpt skræddersyet. De køre farveskala fra skelettet og enkel at dristige og komplekse.

Designere vil ofte give alt for elegant boleroer den couture behandling, anbringe dem med alle slags dekorationer - tror pels, fjer, kvaster og metal nitter, for at nævne et par stykker. Nogle er lavet udelukkende af læder og er designet til at ligne mikro jakker. Derimod fås i solide farver, lavet af bløde strik de enkleste stilarter og arbejder godt sammen med næsten alle andre beklædningsgenstande. Vælg aftenkjoler selv komme med matchende boleroer.

Styling en Bolero jakke eller Shrug

, Hvordan de vil bære en bolero jakke eller skuldertræk vil sikre, at du får mest kilometer fra dit køb. Boleroer især ikke har tendens til at komme billigt, og en høj kvalitet stykke kan sætte dig tilbage et par hundrede dollars (selvom billige versioner er bestemt tilgængelige). Shrugs, i mellemtiden, er fremragende investeringsmuligheder stykker, der vil ikke nødvendigvis bryde banken - i virkeligheden kunne du potentielt købe flere i ét skud til en meget rimelig pris.

  • Hvis du søger en bolero jakke til at bære med forskellige kjoler, vælge en neutral farve. Hvis din stil læner sig mod edgy og rocker-chic, kan du overveje en bolero prydet med øskner eller studs; hvis du er mere af en klassiker, microfleece kommode, stick med enkle, rene snit med skarpe skuldre og en blød glans.
  • Shrugs er ganske funktionel; de dækker op nøgne hud, ser godt ud med empire-talje og maxi kjoler og kan endda trække opmærksomheden væk fra problemområder, ligesom tunge overarme. Sats på shrugs lavet af letvægtsmaterialer, især til sommer slid.
  • Lag et skuldertræk over en lang, mager tanktop og et par stramme jeans og hæle. Dette look er frisk, moderne og poleret på én gang, og det endda giver dig mulighed for at vise nogle store smykker, da det ikke dækker for meget på toppen.

Hvor de vil købe

Ikke overraskende, både shrugs og Bolero jakker er bredt tilgængelige på en række forhandlere. Elegant stilarter begge toppe kan ofte findes i stormagasin kjole afdelinger. Tjek butikker som Macys og Neiman Marcus for disse i særdeleshed.

Hvis du er på jagt efter en mere afslappet skuldertræk, kan du finde dem i overflod i det tidlige forår og godt ind i sommeren. Butikker som Old Navy og Forever 21 bære ekstremt overkommelige shrugs i en række farver. Hvis du er ny til udseende og bare ønsker at give det en testkørsel, er det klogt at købe en "smid-væk" skuldertræk fra en af ​​disse butikker, bare i tilfælde af du ender disliking udseendet.