Bøger på bånd for Kids

Bøger på bånd for Kids


Bøger på bånd for børn har mange fordele, at forældre og børn kan sætte pris på. I nutidens travle verden, hvor mange mennesker føler ofte, at de ikke har tid til at krølle op med en god bog, når de vil, kan lydbøger udfylde en læse- tomrum og kombinere det med bekvemmelighed.

Fordele ved Lydbøger

Uanset om du kalder dem lydbøger eller bøger på bånd, disse bøger er lyd versioner af papir bøger. I stedet for at holde en bog i hænderne, kan du lytte til bogen som en fortæller læser det, ord for ord. Mens mange mennesker stadig foretrækker den "gammeldags" metode til læsning, har populariteten af ​​lydbøger steget i de senere år og vil sandsynligvis fortsætte med at stige, da dagens barn vokser ind morgendagens digitalt afhængige voksen.

Bøger på bånd for børn giver nogle fordele, herunder følgende:

  • Tillad for multi-tasking: Når børn sidde ned med et papir bog, de skal være engageret i det. Det tager koncentration og fokus at læse en bog, og det stille tid ikke rigtig tillade andre aktiviteter finder sted på samme tid. Lydbøger dog tillade lytteren til at gøre mere end én ting ad gangen; Børnene kan spille et simpelt spil eller hjælpe deres forældre med gøremål, mens bogen spiller i baggrunden.
  • Passer til de svagtseende: Børn, der er svagtseende kan enten læse et Braille bog eller lytte til en lydbog.
  • God til rejser: Bøger på bånd rejse let, uanset om de er på den ældre kassettebånd form eller på den nyere cd-format. De kan blive lyttet til på en bærbar kassette eller cd-afspiller, eller de kan placeres i en bilens lydanlæg.
  • Kan interessere modvillige læsere: Nogle børn kæmper med læsning. Forældre og lærere har ofte en vanskelig tid at få disse børn interesseret i at læse. Lydbøger kan være et skridt i den rigtige retning for børn, der har læseproblemer. De kan føle sig mere behageligt at lytte til en bog, og med tiden, kan de finde de ønsker at afhente papirkopi og læse det for sig selv, især hvis du introducere dem til et tegn eller serie, de elsker.
  • Velegnet til grupper: Når en populær bog kommer ud (tror Harry Potter), kan forældre finde sig i en hård situation, hvis de har mere end én ivrig læser hjemme. Hvis du ikke ønsker at købe to bøger til to børn, mener en lydbog, som de kan lytte til på samme tid.
  • Forbedre lyttefærdigheder: Registrerede bøger tilbyder fremragende muligheder for at udvikle auditive forarbejdning færdigheder, som er uvurderlig i skolen og i dagligdagen.

Én nedadrettede til bøger på bånd er, at de er næsten altid dyrere end deres papir modparter, et problem, der kan gøre prisbevidste shoppe rundt efter de laveste priser, de kan finde.

Hvor finder bøger på bånd for Kids

Et besøg på din lokale boghandel eller bibliotek er en smart måde at finde bøger på bånd for dig og for børn. I nogle tilfælde papiret bogen ledsager lydbog som et sæt, så lytteren til at læse med, hvis hun vil. Disse online forhandlere bære et stort udvalg af lydbøger, som unge vil nyde:

  • Bøger på bånd giver læserne at søge på kategori, genre eller litteratur award.
  • Disney tilbyder udvalgte titler på bøger med relation til deres enorme samling af film. Børnene kan se og lytte til bøgerne online i et interaktivt format.
  • Amazon fører et stort udvalg af lydbøger for hele familien, herunder mange titler perfekt til den unge læser i dit liv.


Selv hvis dit barn foretrækker papir bøger, have et par lydbøger på hånden kan være especiahttp: //love2publish.lovetoknow.com/title/42463/editlly nyttigt under lange bilture, eller når du ikke ønsker børn kæmper over en bog. Det kan også være en måde for dig at nyde historien så godt, og bede en familie diskussion, der bringer dig tættere sammen.