Bøger om Plads til Førskole Børn

Bøger om Plads til Førskole Børn


Finde alderssvarende bøger om plads til førskolebørn er en hård opgave. Mange begreber om rummet er svært for unge børn at forstå. Men mange forældre ønsker at få deres børn interesseret i naturvidenskab i en ung alder.

Førskolebørn og Space

Børn i førskolealderen er fascineret af verden omkring dem, og dette fører deres opmærksomhed på det ydre rum. De kan stille spørgsmål om månen, stjerner og andre planeter. Nogle førskolebørn måske endda undre sig over aliens, rumskibe, raketter og astronauter. Børn, der er tiltrukket af universet vil nyde at lære fakta og høre fantastiske historier om det ydre rum. At finde gode bøger at læse til børn om rummet kan også hjælpe toppe deres interesse for naturvidenskab og rumforskning.

Bøger om Plads til Førskole Børn

Bøger om plads til førskolebørn normalt falder i to grupper: faktabaserede bøger og fantasy eventyr bøger.

Informativ Space Books

Når man ser for børnenes videnskab faglitterære bøger for førskolebørn, kan det være svært at afgøre, hvad slags bog dit barn vil forstå. Begynd med en grundlæggende bog, der introducerer begreber i en sjov måde, f.eks med et barn eller et dyr i historien, og se, hvor mange af de faktiske omstændigheder dit barn forstår og gå videre vanskeligere bøger og begreber derfra.

Blast Off til månen! af Paul Nicholls er en stor begynder historien for småbørn og førskolebørn. Kun 12 sider lang, er det perfekt til førskolebørn med en kort opmærksomhed span. Ældre førskolebørn kan nyde at høre en af ​​disse informative bøger:

 • Der er ingen plads som Space: Alt Om Vores solsystem af Tish Rabe er fantastisk til førskolebørn, der glæde i at se en favorit karakter, Katten, mens de lærer om planeter, solen og månen.
 • Hvad der er derude? En bog om Space af Lynn Wilson tilbyder op fakta på en klar måde for børn.
 • Mig og min plads i rummet af Joan Sweeney følge en ung kvindelig astronaut, da hun udforsker kosmos og vedrører let at forstå fakta til læseren.
 • Brølende Rockets af Tony Mitton følger dyr i rummet og lærer børn enkle begreber om udforskning af rummet.
 • Jeg ønsker at være en astronaut fra Byron Barton er en prisbelønnet historie om, hvordan det er at være en astronaut. En af awards det vandt var i 1988 Udestående Science Handel bøger til børn award.
 • På Månen af ​​Anna Milbourne bruger faktiske NASA fotografier til at illustrere historien om besøger månen.
 • Footprints på Månen af ​​Mark Haddon følger en ung dreng, der ser månen landing.

Eventyr og Fantasy Space Books

Ikke alle bog om plads til førskolebørn er baseret på faktuelle oplysninger. Børn med aktive fantasi kunne nyde et eventyr eller fantasi historie, der taler til deres kreative side. Overvej at læse en af ​​disse rum eventyr bøger til din preschooler:

 • Space Boy af Leo Landry følger en ung dreng, der går i plads til en picnic på månen.
 • Green Wilma, Frog i rummet ved Tedd Arnold handler om en frø, der fejlagtigt samlet op af udlændinge og taget i det ydre rum.
 • Får Blast Off! af Nancy E. Shaw følger en flok får, der finder en raket i deres græsgange og beslutter at tage det på en tur ud i rummet.
 • Hilsen til manden i Moon af Ezra Jack Keats følger en gruppe børn på en imaginær eventyr til månen.
 • Hedgie Blasts Off af Jan Brett handler om et pindsvin, der ender med at gå ud i rummet i en raket.

Space arbejder sig ind i mange historier for førskolebørn. Faktisk en stor bog læse til børn til jul, der kombinerer plads og Santa er Santa i Space af Jack Silbert. Følg Santa på et stort eventyr, da han besøger en anden planet.De bedste bøger om plads til førskolebørn er dem, at preschooler udvælger selv. Finde et par på det lokale bibliotek eller boghandel og hjælpe dit barn vælge den, der mest intriger ham. Hvis din preschooler fortsætter sin kærlighed til rummet i folkeskolen, overveje at supplere den plads bibliotek med en videnskab encyklopædi for børn, der indeholder oplysninger om plads.