Bøger om Magic for Kids

Bøger om Magic for Kids


Bøger om magi for børn kan styrke, oplyse og inspirere læserne til at prøve sjove nye aktiviteter og til at fuske i scenekunst. Næsten alle børn elsker magi, fordi det inviterer sådan en følelse af undren og synes at skræve en imaginær linje dividere den virkelige verden fra steder af fantasi. Med magiske bøger, kan børnene tå, linje selv og midlertidigt træde ind i spændende rolle tryllekunstner.

Bøger om Magic for Kids

Der findes flere typer af magiske bøger for børn. Den mest almindelige type er lærerigt og viser børnene trin-for-trin anvisninger til at gøre simple mønt tricks, kort tricks eller andre basale stykker af magi. Andre magiske bøger krønike liv berømte tryllekunstnere eller forklare, hvordan mere komplicerede tricks er færdig. Børn, der er seriøst interesseret i magi måske ønsker at læse begge dele, men generelt, how-to bøger har størst appel.

Ud over at du bestiller bøger om magi for børn eller samler dem op på en lokal boghandel, kan du finde mange titler på biblioteker. De fleste børn 'magiske bøger vil blive klumpet sammen i samme Ungdomsnonfiktion sektion, så spørg en bibliotekar, hvor du kan finde sådanne titler for at gøre dit valg lettere.

Den Klutz Book of Magic

Den Klutz Book of Magic kommer til børn fra Klutz Press, en virksomhed med scads af sjov gør-det-selv bøger om mange forskellige emner og aktiviteter. Dens magiske bog er en standout både for humor og de mange forskellige tricks, som grenene indsamling ud godt ud mønt palming og kunstgreb-of-hånd manøvrer. Bogen leveres komplet med en silke tørklæde, lille krom ring, robust nylon reb, og små ark latex til at gøre alle de tricks forklaret inde. Børn, der nyder Klutz bogen måske også lide yderligere relaterede titler fra virksomheden, nemlig Coin Magic og Card krumspring.

Escape!

Sid Fleischman bog flugt !: Historien om den store Houdini er en tilføjelse til en allerede noget tårnhøje bunke Houdini biografier for børn, men dens tiltalende design og venlig fortællestil gør det særligt værdifuldt. Fleischman ikke forklare nogen af ​​Houdini tricks, men da han brugte til at arbejde som en vaudeville tryllekunstner selv, han er i stand til at identificere de mindre imponerende manøvrer og pege dem ud til læsere af bogen (samt trompet de mest fantastiske produktioner, når hensigtsmæssigt). Da han blev bekendt med Houdini hustru, Bess, i hans levetid, Fleischman var også i stand til at skyde nogle private billeder af Houdini fra hans personlige samling. Eventuelle børn, der er alvorligt betaget magi og interesserede i at lære mere om dens greats vil nyde denne smarte biografi.

Børne Magic Secrets

Denne bog med undertitlen Simple Magic Tricks og hvorfor de virker, omfatter sjove illustrationer og klare forklaringer, der ledsager hver trick. De fleste tricks bruger husstand objekter, der er let at finde, og de tricks 'principper kan forklares med videnskabelige eller matematiske begreber, så bogen er en særlig god pick for børn, der har tendens til at tænke logisk og har en påvist interesseret i naturvidenskab.

Komplet kursus i Magic

Mark Wilsons Complete Course i Magic er ikke beregnet til små børn, men midt-grade læsere, unge voksne og børn med avancerede forståelse færdigheder vil nyde den udfordring, at bogen giver og dens detaljerede forklaringer på, hvordan du gør et imponerende udvalg af tricks . Vær opmærksom på, at bogen er en ganske tome; Det strækker sig over mere end 500 sider og dækker simple kort tricks samt levitation, så det er nyttigt for håbefulde tryllekunstnere på alle niveauer.

Magic fra A til Z

For et lynkursus i magi, der er gearet til unge læsere, prøv Roosevelt Rat s Lær Magic fra A til Z. Bogen giver stjerne tips til børn, der ønsker at udføre de magiske tricks, de lærer, og den lille rotte som fortæller er engagerende og sjov. Præsentation rådgivning spækket med trick forklaringer, og længden af ​​bogen er ikke overvældende. Det dækker 26 tricks, som er den helt rigtige mængde for en ung tryllekunstner, der ønsker at iscenesætte et kvarter eller familie show.