Bøger om Havearbejde for Kids

Bøger om Havearbejde for Kids

Bøger om havearbejde for kids tilbyder sjove læring, der naturligt appellerer til børn. Inspirer en interesse i naturen, videnskab og æstetik mens undervisning værdifulde erfaringer med børns havearbejde bøger.

Anbefalede Børns Havearbejde Books

Havearbejde kan være en vidunderlig hobby for folk i alle aldre og børn sikkert har en evne til at få deres hænder beskidte. Nogle bøger om havearbejde kan hjælpe med at gøre at spille i snavs en sjov og produktiv oplevelse for børn.

Havearbejde trylleri for Kids

Havearbejde trylleri for Kids af L. Patricia Kite er en top pick når det kommer til bøger om havearbejde for børn, fordi det har mange forskellige facetter. Læringsstile er forskellige fra barn til den næste, og denne tekst giver eksperimenter, aktiviteter og information, der appellerer til børn, der lærer ved at gøre (kinæstetisk lærende). Bogen har mange fascinerende småtterier, der er af interesse for lærere, både forældre og børn. Aktiviteterne er designet til indendørs, så de kan anvendes i en sæson.

  • Historie og folklore af fælles frugt og grøntsager
  • Folklore og historie urter
  • Worms, snegle og pille bugs
  • Grundlæggende om planter indendørs
  • Indendørs anlæg eksperimenter
  • Kunsthåndværk
  • Plant trivia

De praktiske aktiviteter varierer fra projekter, der har hurtige resultater til dem, der tager lang tid at se det endelige produkt. Børn lærer at udvikle en forståelse af forsinket tilfredsstillelse, som de lærer om, hvordan tingene vokse.

Rødder, skud, Spande & Støvler

Sharon Lovejoy rødder, skud Spande & Boots er et fremragende valg til at undervise børn om havearbejde. Denne bog om havearbejde til børn har fantasifulde kunstnerisk flair, der gør teksten skiller sig ud. Aktiviteterne kombinere kreative elementer, der hjælper børn se, hvordan alt kommer sammen samt det formål, haven aktiviteter.

Et eksempel er månen have fyldt med duftende planter, der tiltrækker nat skabninger. Forfatteren skriver, "Fragrance er farven på natten." Denne havearbejde aktivitet appellerer til sanserne, og det giver en glimrende mulighed for at lære børn om metafor og billedsprog. Hver "tema garden" funktioner kreative måder at hjælpe børnene lave forbindelser mellem havearbejde og læring.

Bogen viser de 20 bedste planter til børn og det grundlæggende i havearbejde.

Kids First Havearbejde Book

Bøger om havearbejde for kids omfatter udendørs aktiviteter, stueplanter og kreative ventures. The Ultimate Trin-for-trin Børne First Havearbejde Book tilbyder 150 have projekter for børn. Aktiviteterne er opdelt i små skridt og instruktionerne er klare og let at følge. Bogen er skrevet på et læseniveau egnet til læserne i alderen 9 til 12 år, men børn helt ned til fem kan nyde aktiviteterne med vejledning.

Bogen omfatter alt fra indendørs havearbejde til håndværk projekter for børn. Introduktionen indeholder det grundlæggende i havearbejde og hands-on projekter følger gennem resten af ​​teksten.

Børnevenlige Planter

Cindy Krezel bog, 101 Kid-Friendly Planter har meget at tilbyde. Bogen organiserer efter type og farverige billeder sammen med detaljerede beskrivelser hjælpe børn identificere udvalgte planter nemt. Forslag til anvendelse af planter i en have sammen med praktiske aktiviteter gør denne bog en sjov alligevel praktisk valg. Bogen indeholdt oplysninger til både indendørs og udendørs havearbejde.

Online Gratis Bog: Dig, Plant og Grow

Hvis du er på udkig efter en hurtig ressource til at få dine børn i gang med økologisk havebrug, den gratis downloades e-bog Dig, Plant og Grow får du hurtigt grave i snavs. Denne gratis havearbejde guide for børn har instruktioner, fakta om voksende planter og store aktiviteter til at dele med børn.

Havearbejde Fiction for Kids

Fiction om havearbejde for børn kan hjælpe med pique et barns interesse i læsning og i havearbejde. Kombinere fiktion med projekter til haven er en fantastisk måde at hjælpe unge læsere skabe forbindelser mellem det virkelige liv og historier.

Miss Rumphius

Miss Rumphius, skrevet og illustreret af Barbara Cooney, er en tidløs bog, der har en smuk budskab. En ung pige er inspireret af hendes bedstefar at gøre verden til et smukkere sted. Hun vokser at rejse verden, stille og roligt at plante blomsterfrø undervejs. Historien kommer fuld cirkel, der tilbyder en blid budskab om, at de ting, vi planter ofte vokse, blomstre og fortsætte med at sprede sig. Mens budskabet i bogen er dyb, den sømløse tone og smukke illustrationer gør denne bog en skat.

Gartneren

En anden følsom tekst, der rører planten-elsker i sine læsere er The Gardener af Sarah Stewart. Bogen er sat i de dystre år af depressionen og består af breve skrevet af hovedpersonen, Lydia Grace Finch. Perspektivet er bevægelse, så den unge pige beskriver familiens situation og hendes bestræbelser på at bringe glæde gennem et par pakker af blomsterfrø.

The Carrot Seed

Guleroden Seed af Ruth Krauss er en simpel historie om en lille dreng, der forsigtigt planter et enkelt gulerod frø. Mens dem omkring ham insistere på, at det ikke vil vokse, drengen står hans jord for at finde, at gulerod spirer så stor som sin tro. Sproget og budskabet er stærkt klar i dette klassiske børnebog.

Læsning og havearbejde

Instruktions bøger om havearbejde for børn har meget at tilbyde, og når de er suppleret med fiktion om gartnere, er oplevelsen forstærkes, som kan bygge interesse i at læse. Projekterne er tilsyneladende endeløs og er velegnet til klasseværelset såvel som til sommer læsning aktiviteter.