Boganmeldelser for Kids

Boganmeldelser for Kids


Bestil anmeldelser for børn tjener det samme formål som boganmeldelser for voksne: lade læserne vide, om de vil kunne lide det pågældende bog eller ej.

Brug Boganmeldelser

Når du læser boganmeldelser, huske på, at en gennemgang viser en persons synsvinkel. Selv de mest populære bøger i verden, hvoraf nogle anses klassiske bøger for drenge og piger, har deres modstandere, så bare fordi nogen ikke kan lide en bog betyder ikke, du vil ikke lide det, også. Brug anmeldelser til at indsamle generelle oplysninger om en bog og se, om det gør bogen lyder interessant nok til at samle op.

Den mest nyttige boganmeldelser for børn vil indeholde:

  • Aldersgruppe: Læsning materiale varierer meget afhængig af alder. En passende bog for en seks-årig vil ikke sandsynligt være noget en elleve-årig ønsker at læse. Kig efter boganmeldelser baseret på et barns alder til at frasortere eventuelle bøger dit barn sandsynligvis ikke ønsker at læse.
  • Basic plot skitse eller genre: En god gennemgang bør give et klart overblik over plottet, men bør ikke afsløre eventuelle snoninger eller store hemmeligheder. Det er nyttigt at inkludere genren af ​​bogen, hvis det nemt identificerede; denne måde kan børn, der kan lide science fiction eller westerns nemt identificere bøger af interesse.
  • Anbefalinger: Når en korrekturlæser anbefaler en bog, det hjælper, hvis de liste, hvorfor de mener andre børn bør læse den. Hvis de ikke ønsker at anbefale det, bør de forklare, hvorfor det ikke er en god bog for andre. Korrekturlæseren udtalelse er en forventet del af en revision.

Hvor finder Boganmeldelser for Kids

Voksne kan give deres meninger om børnebøger, men ikke overraskende, kan børnene være mere modtagelig for boganmeldelser skrevet af deres jævnaldrende. Disse hjemmesider har boganmeldelser for børn på bøger af alle typer:

  • Spaghetti Book Club er en stor arbejdsplads for børn at læse anmeldelser skrevet af børn på deres egen alder. Anmeldere er anført efter fornavn eller kun initialer, deres alder og hvor de bor. Børn kan også søge efter korrekturlæsere ved klasses niveau. Titler på bøger er organiseret i alfabetisk rækkefølge, herunder antallet af anmeldelser bogen har fremhævede. Anmeldelser er typisk korte og til det punkt, med barn korrekturlæsere fortæller, hvad bogen handler om, hvorvidt de kunne lide det og hvorfor.
  • Kids Læser er en anden velorganiseret websted notering hundredvis af boganmeldelser af børn. Den titel, forfatter, sidetal og anbefalede aldersgruppe er også opført, hvilket gør disse anmeldelser især nyttigt. Bøger til ældre børn og kapitel bøger kan indeholde længere, mere dybdegående anmeldelser, som kan hjælpe ældre elementære studerende og mellemledere skoleelever vælger læsestof de vil gerne.
  • Bygning Rainbows tilbyder i øjeblikket over 40.000 anmeldelser, skrevet af børn for andre børn. Hurtige links vil fremhæve de højest rangerede bøger, højest rangerede illustrationer og tillade browsing på flere forskellige måder. Det omfatter også en lektie skitse for forældre og lærere, for at hjælpe børn med at udvikle kritisk tænkning, når det kommer til at læse og forstå bøger.
  • Børnenes Boganmeldelse ikke har anmeldelser af børn, men tilbyder nyttige anmeldelser skrevet af voksne. Bøger begynder med alderen 0, og gå hele vejen til teen læsere. Nogle bøger indeholder kun en udgiver synopsis i form af plot skitse, men alle indeholder passende læseniveau, antal sider, samt hvad læserne kan forvente.

Hjælpe børn med anmeldelser

Måske har du en spirende korrekturlæser derhjemme. Opmuntre dit barn til at diskutere alle bøger de læser med dig. Stil spørgsmål, såsom:

  • Hvad var bogen om?
  • Hvad kunne du lide ved bogen? Hvad gjorde du ikke lide?
  • Hvem var din favorit karakter og hvorfor?

Når børn begynder at tænke over svarene på disse spørgsmål, kan de blive bedre til at fortolke og forstå, hvad de læser, som vil tjene dem langt ind i voksenalderen.