Bog: sande tips Kriminalitet

Den uskyldig mand - John Grisham

"The Innocent Man" er den første faglitterære værk af John Grisham. Grisham tager et nærmere blik på historien om Ron Williamson, der gik fra den høje skole baseball helten hyldet som den næste Mickey Mantle at være en pro bold udvaskning, vandrer gaderne hjemløse og psykisk syge. Williamson, sammen med sin ven Dennis Fritz blev dømt for en afskyelig voldtægt / mord i hans hjemby Ada, Oklahoma, og Williams brugt år på dødsgangen før hans uskyld blev bevist ved hjælp af DNA. Grisham s bog detaljer retsforfølgning decit og en anvendelse af falsk vidnesbyrd (herunder vidneudsagn fra den faktiske morder), som ville være næsten utroligt i en roman, der viser de faktiske forhold på en ligefrem, journalistisk måde.

The Stranger Beside Me - Ann Rule

Den indledende bog af Ann Rule blev hurtigt en bestseller, da den blev udgivet i 1980. Historien om Ted Bundy var allerede fascinerende at et samfund uvant med tanken om en seriemorder. Det faktum, at regel kunne præsentere historien ud fra perspektivet om en tilbageholdende deltager og ven af ​​de anklagede tilføjet en uimodståelig twist og en personlige touch, som få andre bøger kan gøre krav på. Som de fleste der kendte Bundy, Regel fandt det svært at tro, at den smukke og karismatiske unge mand, der arbejdede sammen med hende på den lokale selvmord krise hotline også kunne være en kold og beregnende morder.

"The Stranger Beside Me" detaljer undersøgelsen af ​​bortførelser og mord, der begyndte i Washington og fortsatte i Bundy kølvand gennem Utah, Colorado og Florida, hvor Bundy blev dømt og til sidst slået ihjel.