Bodybuilding Execises for Petite Female

Det kan være vanskeligt at vælge den korrekte bodybuilding øvelser, især for petite kvinde. Øvelserne nedenfor er stor, fordi ikke kun er de meget effektive, men de kan målrette områder, der typisk vise sig besværligt for kvinder, herunder arme, lår og abdominale områder.

Push Ups

Push ups er en af ​​de bedste bodybuilding øvelser for petite kvinde. Dette skyldes det faktum, at push ups er designet til at målrette næsten alle musklerne i overkroppen. Til begyndelsen kvindelige bodybuildere, overveje at udføre push ups op mod en væg. Stå med fødderne et par meter væk fra væggen, og dine hænder plantet solidt på væggen i skulderhøjde. Langsomt bøje dine albuer, og sænk brystet mod væggen. Brug musklerne i overkroppen nu skubbe brystet væk fra væggen. Gør mindst ti af disse push ups, før du tager en kort pause og gentage øvelsen. Som din styrke stiger, kan du flytte til de mere traditionelle gulv push ups.

Leg Drops

Leg dråber er også en stor bodybuilding øvelse for petite kvinde. Ligesom med push ups, en af ​​grundene ben dråber er så fordelagtig skyldes det faktum, at de er målrettet mod så mange muskler. Leg dråber ikke kun styrke mavemusklerne, men også de af obliques og lænd. For at udføre ben dråber, lå fladt på ryggen med benene forlænget i luften. Sørg for at holde dem så lige på muligt. Langsomt sænke dine ben til jorden, indtil du føler din lænd begynder at poppe fra jorden. På dette tidspunkt, skal du bruge musklerne i din kerne til at løfte dine ben tilbage til deres udgangsposition. Som med push ups, gøre ti gentagelser af øvelsen, hvile og gentag.

Superman

Superman motion er en stor, let bodybuilding øvelse, der kan tone og styrke musklerne i ryggen. Til denne øvelse, skal du starte ved at lægge på din mave på gulvet eller en træningsmåtte med armene forlænget ud foran kroppen og benene udvidede bag dig. Tag en dyb indånding, og som du udånder ånde, skal du bruge musklerne i ryggen at løfte begge arme og ben mod himlen. Inhale og langsomt sænke dem tilbage til gulvet. Udfør ti gentagelser, hvile og gentag. Til begyndelsen bodybuildere, blot holde superman positur i oprejst position kan være nok i første omgang at give en stor, effektiv træning.

Squats

Endelig bør squats indgå i enhver god træning, især for petite kvindelige bodybuildere. For at udføre en squat, begynde ved at stå højt med fødderne plantet på jorden hofter-bredde fra hinanden. Langsomt bøje knæ, og samtidig holde din ryg nå mod himlen, sænk forsigtigt din bagdel mod jorden. Brug musklerne i dine ben til at hæve din krop tilbage til udgangspositionen. Gør ti gentagelser, hvile og gentag.