Body Jewelry: Krop smykker materialer Tips

Typer af Body smykker materialer

Navle smykker kan være fremstillet af en række materialer, som alle er helt sikkert for langvarig brug. Der er to grundlæggende typer af navle smykker materialer: naturlige og menneskeskabte.

Natural Body Jewelry
Det bedste materiale er generelt guld - som regel 18K eller derover - da det ikke plette. Platin er også et godt valg. Derudover kan du få krop smykker lavet af ben, shell, træ eller sten. Disse ultra-naturlig materialer er vidunderligt for flere stammefolk udseende, men som kræver særlig rengøring og vedligeholdelse. Tal med din piercing tekniker om den bedste måde at bevare din naturmateriale smykker.

Syntetiske Body Jewelry
Mange stilarter navlen smykker er lavet med menneskeskabte materialer, som regel på grund af deres fleksibilitet i kroppen. Da mellemgulvet bevæger sig meget, de smykker ideelt vil gøre det samme. Populære menneskeskabte materialer, der anvendes i kroppen smykker er akryl, glas, PTFE (dvs. Teflon) og Pyrex. Nogle af disse materialer kan forårsage irritation i følsom hud, så det er bedst at se dem omhyggeligt i løbet af den første uge eller så efter din piercing. Hvis du har allergi eller følsom hud i almindelighed, kan du ønsker at holde fast i den afprøvede og sande guld navle smykker.