Body Jewelry: Body Piercing Tips

Værktøjer til Piercing

Du kan have haft dine ører gennemboret med en piercing pistol tilbage i dag. Selvom dette ikke er så forfærdeligt en metode til bløde kød som den findes på øreflippen, er piercing kanoner anbefales ikke til nogen anden type piercing. Grunden til dette er, at pistoler tendens til at knuse det væv, de trænger ind. Det giver ikke mulighed for tilstrækkelig heling forekommer. I stedet bør din piercing tekniker bruge en autoklaveret (steriliseret) hule nål for alle piercinger (teknisk, selv øreflipper). Nåle kan lyde skræmmende, men de rent faktisk gør mindre skade på omkringliggende væv, når de passerer gennem huden. Forskellen kan opfattes på denne måde: Vil du hellere skære en tomat med et barberblad eller en smør kniv? Analogien kan være lidt ekstrem, men du får billedet!

Piercing eller stud kanoner

Sammenslutningen af ​​Professionelle Piercers anbefaler ikke at få en piercing med en stud pistol.

APP godkender sterilt, engangsudstyr kun piercing. Stud pistoler er ikke disponibel og derfor en risiko for at huse blod og kropsvæsker andres.

Piercing kanoner tvinge en stump kant stud gennem øret eller et andet sted, hvilket kan forlænge helbredende tid og forårsage skade.

Dårlige Metals

Der findes flere typer af metal, som du bør undgå at bære efter at få din krop gennemboret. Du bør undgå følgende: sterling sølv, fordi det oxiderer når det kontakter kroppens væv og andre væsker; belagte guld, fordi plating kan bære væk for at blotlægge metal, der reagerer med human hud; og falsk guld og andre uædle metaller, fordi de kan korrodere, når de udsættes for væsker.

Genital piercinger

På grund af den ekstreme følsomhed kønsdelene, anbefales du se en piercer, der har en masse erfaring piercing kønsorganer. Hvis du beslutter dig for en genital piercing er rigtigt for dig, være opmærksom på følgende.

- Piercing klitoris vandret kan resultere i et tab af al følelse. En lodret piercing gennem hætten er ikke så risikabelt.
- Du må ikke være i stand til at have seksuelle relationer indtil din genital piercing helt helbreder.
- Piercinger i kønsdelene er udsat for infektion. Sørg for at følge alle instruktioner rengøring, du får af din piercer.

Udtagning piercing smykker

Indimellem kan det være nødvendigt at fjerne din piercing smykker. Øre piercinger tendens til at holde åbent længere end andre piercinger, når kroppen piercing smykker er fjernet. Body piercings, såsom tunge piercinger, navle piercinger og næse piercinger skal have en holder indsat. Holdere fås i klare og kød farver, som minimerer deres udseende.

Strækker Nye Ear Piercinger

Hvis den oprindelige piercing blev gjort med en pistol (f.eks i storcenteret) vil du ønsker at vente, indtil det er helet fuldstændigt, som tager fra mellem seks til otte uger. Derefter kan du gå til en professionel piercer og få dem strakt. Du vil sandsynligvis ikke være i stand til at gå langt på din første strækning, vil de fleste piercere ikke strække sig mere end en måler eller to. Du bliver nødt til at lade det hele før strækning igen. Piercere har evnen til at gennembore dine ører højre væk på en større sporvidde, så du ikke ville have til at gå igennem så meget stretching. Med hensyn til om ørerne vil helbrede tilbage, det afhænger af hvad du mener med lille. Det meste af tiden, hvis du ikke har haft de store gauge stik i for meget længe og har ikke lagt vægt på dem, hullerne vil helbrede op igen.

Hjem piercing kits

Selv om det er nemt at købe en piercing kit på internettet, er det ikke en god idé at gennembore dig selv. Piercing fagfolk har haft mange års erfaring piercing. Faglig organisation piercere starter som regel med en læreplads, hvor de lærer, hvordan man korrekt gennembore fra en person, der har været i branchen i lang tid. Piercing, især piercing tunge, næse og kønsorganer, kan være ekstremt farligt og forårsage permanent skade, hvis udføres af en uerfaren person. Det er bedst at få dine piercinger udført af en person, der ved, hvad de laver.

Infektion tegn

Her er et par tegn på, at din piercing kan være inficeret: en rød ring omkring piercing, en brændende fornemmelse i hullede område, eller en smerte, når piercing berøres. Kontakt en læge eller en professionel piercing studie, hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn. Milde infektioner kan ofte behandles med hjem retsmidler, men det er bedre at forebygge end at helbrede.

Næse piercing infektion

En næse piercing er en piercing, der kræver særlig pleje på grund af dens følsomhed over for bakterier og næse nærhed til hjernen. Næsen og hjerne deler samme blodforsyning. Hvis din næse piercing bliver inficeret og er ikke passet ordentligt, kan infektionen sprede sig til din hjerne.

Se din læge, hvis din næse piercing bliver smittet. Fjern ikke næse ring smykker - hvis hullet begynder at lukke, og bakterierne bliver fanget, kan infektionen spredes gennem dit system.

Gode ​​Metals

Der findes flere typer af metaller (og en plastic), der er sikre at bruge efter at få din krop gennemboret. De er:

• Rustfrit stål
• Titanium
• 14k eller 18k guld
• Tygon® en særlig plastik

At vælge et organ piercer

At vælge den rigtige krop piercer er vigtigt for at få din krop piercing gøres korrekt og sikkert. Her er nogle ting at se til, når du vælger din krop piercer:

- Piercing bør ikke ske med en piercing pistol - body piercing nåle bør altid anvendes til at gennembore kroppen.
- Den piercing studio bør have en autoklav, som anvendes på hospitaler til at rense medicinsk udstyr.
- Den piercer bør bære handsker, når piercing din krop.
- Den piercer bør fjerne piercing værktøj fra en steril pose foran dig.

Tal med andre med piercinger, før du vælger et organ piercer. Hvis du er på alle utilpas med en butik eller krop piercer, vælge en anden.

Metaldetektorer

Typisk skal du ikke bekymre dig om din unikke krop smykker modregning metaldetektorer. Naturligvis er metaldetektorer designet til at opdage metal, men de kan justeres således, at små mængder af metal, ikke modregne en alarm. Ellers ville de fælles elementer med små mængder af meta, såsom knapper og lynlåse, være ustandseligt modregning alarmer.

Næse piercing

Nåle er den bedste metode til at gennembore en næse. Ved hjælp af en nål muliggør præcis placering minimerer smerte og skaber et lille hul. Piercing kanoner var designet til at gennembore øreflipper, som er en lettere sted at gennembore end den tykke brusk i næsen. Diskutere krop piercing metoder og placering for at være helt sikker på forhånd. Du kan også bede om at se din piercer fortid arbejde. En dårlig piercing job kan føre til en uskøn ar.

Omsorg for en tunge piercing

Tongue piercinger kræver måske den mest særlig pleje af alle piercinger. Her er nogle grundlæggende rengøring og pleje retningslinjer:

- Munden skal skylles med en fortyndet mundskyl mindst en halv snes gange om dagen, især efter at have spist eller rygning.

- Følg en diæt af blød mad til ugerne umiddelbart efter piercing

- Undgå oralsex og fransk kysse i mindst en måned

- Is og isvand kan reducere hævelse

- Hvis der er usædvanlig hævelse, smerte, eller væsker rundt om piercing, skal du omgående søge læge

Hvornår skal ændre din starter ørering

Det er naturligt at prøve forskellige stilarter af piercing smykker efter vi først gennemboret. Det er dog yderst vigtigt at vente, indtil piercing er fuldstændig helet, før du fjerner starteren stud. Helbredelse er afhængig af placeringen af ​​piercing og person. Når du kan flytte din krop piercing smykker uden ubehag, er det helet. Vær forsigtig, når du ændrer din krop piercing for første gang for at undgå irritation.

Healing Nose Piercing.

Alles krop er anderledes. Hvis du får noget gennemboret og en anden får den samme piercing, kan dine resultater være den samme eller de kunne være unik. Du bør aldrig tage en frisk piercing ved tre dage, er alt for tidligt at rode med din piercing. Næser (næsebor) tage mellem to til fire måneder til helt helbrede, og selv da nogle mennesker vil have problemer med smerter, især hvis de aldrig har forladt smykker i længe nok til at hele ordentligt. Du måske ønsker at gå tilbage til en piercer og få dem til at se på din næse for at sikre, der er ikke noget at holde det fra healing, og det kan helbrede lettere med en ring i stedet for en stud.

Self Piercing Næse

Piercing dig selv er ikke let, og hvis du Stik nålen igennem på det forkerte vinkel, vil du have en piercing, der måske ikke arbejde for din næse, eller stud kan falde ud. Fagfolk vil være i stand til også kontrollere, at du har den rigtige størrelse nål og smykker til din næse, og det ville være et sterilt miljø. Hvis noget ikke virker på en butik, vil de repierce det eller i det mindste hjælpe dig med at løse problemet, men hvis du gør det selv, du kunne være i for ardannelse, infektion og en forkludret søger næse.

Roterende din piercing

Roterende dine piercinger forhindrer skorper fra formning. Hvis du spinne din krop piercing med beskidte hænder, er det dog sandsynligt, at du får en infektion. Inden spinding din piercing, rengøre området med rengøring løsning og derefter vride de piercing flere gange med rene hænder.

Øjenbryn Piercing History

I modsætning til mange andre former for piercing, øjne piercing er et relativt nyt fænomen. Medlemmer af 70'erne punk bevægelsen er nogle af de tidligste kendte folk til at praktisere denne unikke form for piercing. Grunden til, at det måske ikke er den mest populære form for piercing er at øjenbrynet ikke heler meget nemt.

Immuniseringer

Inden du gennemboret eller købe krop smykker, bør du sikre dig, at dine vaccinationer - især hepatitis og tetanus - er ajour. Selvfølgelig skal du være forsigtig med, hvilken type smykker du slid samt sterilisering praksis for piercing studie, du går til, men husk, at du ikke er i total kontrol over situationen.

Øjenbryn Piercing Care

Du bør altid vaske dine hænder før du rører en gennemboret øjenbryn, der er healing. Naturligvis bør alle andre, der ønsker at røre din piercing gøre det samme. Det anbefales også, at du undgå at bære øjenmakeup under helingsprocessen, da kemikalier i makeup kan irritere piercing.

Interessante Krop smykker mærker

Der er mange forskellige unikke stilarter tema krop smykker. Krop Candy Body Jewelry har Betty Boop, Marvel Comics, og Jordbær Marie designs, for at nævne et par stykker. En anden populær krop smykker producent, Third Rail, skaber en masse indviklede metal designs.

Intern vs. ekstern gevind Body Jewelry

For dem, at få deres første piercinger, kan valget mellem internt og eksternt med gevind smykker være en kilde til forvirring. Udvendigt gevind smykker er mere almindelige og normalt er lavere i pris. Indvendigt gevind smykker er mindre let tilgængelige, men giver fordele, der kan gøre den ekstra indsats for at finde denne stil værd.

Den primære fordel ved indvendigt gevind smykker til piercinger er den ekstra komfort og sikkerhed under indføring eller fjernelse af smykker. Dette kan være særligt vigtigt i forbindelse med nye piercinger, hvor helingsprocessen kan sættes tilbage af de uslebne tråde af udvendigt gevind smykker fange på den helbredende væv og forårsager tårer i huden.

Mange professionelle piercere også vedtage anvendelse af indvendigt gevind smykker til sin fordel i piercing-processen. Passende størrelse piercing nåle med gevind kan tilsluttes til denne stil af smykker. Dette giver mulighed for en enkelt bevægelse til at gennembore kropsdelen og indsætte nye smykker, hvorved smerte og traume til de omgivende væv.

En anden tydelig fordel af internt gevind design sammenlignet med udvendigt gevind piercing smykker er den lethed, hvormed de indgående dele kan sættes sammen. Med udvendigt gevind vægtstænger er kugleenderne vanskeligt for mange personer til at fastgøre på grund af vanskeligheder med at finde den indvendigt gevindhul hvor bolden tillægger akslen. Indvendigt gevind smykker eliminerer dette problem ved at tilsætte en lille udvendigt gevind stud til bolden, som forbindes til den indvendigt gevindskårne skaft vægtstang.