Bobby Flay Biografi

Bobby Flay Biografi


Hvis du læser Bobby Flay biografi, vil du bemærke især hans næsten øjeblikkelig stigning i den kulinariske verden som en dygtig kok.

Bobby Flay Beginnings

Den Bobby Flay biografi starter ikke med et utal af priser og uddannelsesmæssige resultater. I stedet Flay arbejdede sig op den legendariske mad stigen og var konsekvent anerkendt for sit naturlige talent.

Flay droppede ud af gymnasiet, og tog et stykke arbejde at gøre salater på Joe Allen i New York City. Hans far var en partner der, men det var Joe Allen, der var så imponeret over Flay naturlige kulinarisk talent, at han besluttede at betale sin undervisning til den franske Culinary Institute.

Efter sin eksamen kulinariske skole, Flay begyndte at arbejde som souschef i en restaurant i New York City. Han blev tilbudt udøvende kokken position i omkring en uge efter hoved kokken blev fyret. Bobby tog stilling kun at holde op kort tid efter, indså han ikke var klar til at være en udøvende Kok og køre et køkken helt på egen hånd.

Bud og Syltetøj

Det var hans næste job, med Johnny Waxman på Bud og syltetøj i New York, der ville komme til at definere hans kulinariske karriere. Det var Waxman, der introducerede Bobby Flay til Cajun og tex madlavning, som han er kendt. Flay vil senere sige, at Waxman lærte ham, hvad god mad var virkelig. Herfra begyndte han at arbejde som udøvende Kok på Mesa Grill og kort efter det åbnede i 1991 blev han en fuldgyldig partner.

Bobby Flay Restauranter

Flay ejer flere restauranter og har bygget sin succes omkring sydvestlige madlavning. Hans navn er synonymt med at grille og hans restauranter alle har sin underskrift retter.

Mesa Grill

Den Mesa Grill i New York var den første springbræt til noget stort for Bobby Flay. Den Mesa Grill åbnede sine døre i 1991 og siden da er det blevet lidt af en kæde dørene i Las Vegas i 2004 og Bahamas i 2007. Mesa Grill har Parlamentet gjort saucer og gnider på grillet mad.

Bar Americain

Bar Americain minder om en europæisk brasserie byder på de typiske fed smag, for hvilke Bobby Flay er kendt. Der er to steder; én i New York ned af gaden fra Mesa Grill og den anden er på Mohegan Sun i Connecticut.

Bobby Flay Steak

Ikke din typiske steakhouse, Bobby Flay Steak i New Jersey gør et punkt for at bruge New Jersey friske råvarer og selvfølgelig har klassiske Bobby Flay krydderier på sine bøffer.

Bobbys Burger Palace

Med fem steder i det nordøstlige, kunne Bobbys Burger Place omdefinere hvordan du tænker på en burger. Med klassisk amerikansk flare, Bobbys Burger Place har burgere toppede med en lang række interessante kombinationer. Mange af burgere på mange hylde en bestemt by byder toppings, der er lokale til området fra LA til Miami, Bobbys Burger Palace er synonym med lækre gourmet burgere.

Bobbys Tv-shows

Mens Flay restauranter er ekstremt populære, han måske bedst kendt for sine tv-optrædener, og kog off konkurrencer. På grund af hans energiske personlighed og kreative madlavning stil han er blevet et kendt navn.

The Early Show

Bobby er en "resident Kok" til CBS 'The Early Show. Fans af hans stil kan tune ind og få gode opskrifter og madlavning tips om alt formular forberedelse traditionelle ferie billetpris til grillning mesterligt om sommeren.

Throwdown med Bobby Flay

Throwdown med Bobby Flay er måske hans mest kendte tv-show og en af ​​de mest elskede. Showet opsøger "bedste" i et bestemt område af mad, uanset om det er en signatur skål eller en bestemt stil af madlavning. Kokken mener, han eller hun vil blive interviewet eller præsenteret på en FoodNetwork tv-show. Bobby Flay viser imidlertid, op og udfordrer kokken til en kok off byder, at kokkens specialitet, der bedømmes af den lokale offentlighed. Flay typisk taber men har vundet flere smide nedture også.

Grill Det med Bobby Flay

Grill Det er et andet Food Network show med hvad der ellers, men grillede fødevarer. Hvis du er til at få kreative med din grill og finde nye måder at tilberede den traditionelle sommer grill billetpris, dette show er for dig. En anden konkurrence stil madlavning Vis, er gæster valgt for deres berømte beherskelse af grillede fødevarer. Disse gæstekokke opfordres til at lave mad, hvad er deres speciale. Men Flay ikke kender fødevarer indtil gæsterne ankommer og showet begynder optagelserne, så han er nødt til at komme med sin opskrift på stedet.

Iron Chef America

The Iron Chef er et show, hvor en gæst kok udfordrer en af ​​de bosiddende Iron Chefs. Showet har seks hjemmehørende Iron Chefs, som alle er specialiserede i forskellige køkkener. Flay selvfølgelig har specialiseret sig i tex køkken. The Iron Chef introducerer typisk et mysterium ingrediens hvor hver kok har at skabe en menu, herunder forretter, hovedret og dessert, der har mysteriet ingrediens. Fødevarer derefter bedømt af et panel af kendtes dommere.

Mere om Bobby Flay Biografi

For mere om Bobby Flay, kan du besøge hans officielle hjemmeside, hvor du vil finde nyheder om kommende arrangementer og optrædener samt ajourførte oplysninger om alle sine restauranter. Flay har også en lang række kogebøger featuring grillet og amerikansk billetpris.