BlueMD Bruger Lysterapi til behandling af acne

De lægemidler, der anvendes i hudlæge kontor til behandling af acne har alle været meget effektiv, normalt består af en kombination af cremer, receptpligtig oral medicin, eller endda Accutane. Men i de seneste 5 år dermatologer har brugt en ny, FDA-godkendte behandling kaldet blåt lys terapi til at dræbe bakterier, der forårsager akne. Ved at gå efter den egentlige årsag, dermatologer er bedre i stand til at reducere og fjerne acne uden at foreskrive barske og til tider farlige medikamenter. Mens dette blå lys behandling er yderst effektiv, dens også meget dyrt, normalt spænder for $ 2000- $ 4000 i seks uger af behandlinger.

Teknologisk gennembrud

Et nyt gennembrud i blåt lys terapi til behandling af acne har lanceret i år, til sidst at bringe omkostningerne ned ved denne fantastiske teknologi, således at den gennemsnitlige familie har råd til det. Trophy Skin, en designer og udvikler af hjemmet medicinsk engangsudstyr, begyndte at sælge den BlueMD hjem acne lysterapi-enhed i 2009. Denne enhed bruger den samme blå lys teknologi findes i hudlæge kontor, og sælges direkte til forbrugerne til hjemmebrug.

BlueMD Bruger Lysterapi til behandling af acne

Hurtig og nem at bruge

Instruktionerne couldnâ € ™ t være lettere eller mere bekvemt. Du skal blot vaske dit ansigt, sætte på den medfølgende beskyttelsesbriller, og lagde sig i sengen (eller på sofaen), mens lyset gør alt arbejdet. De fleste mennesker vil anvende BlueMD 15-20 minutter, 3 gange om ugen, og vil begynde at se resultater inden for et par uger. The Trophy Skin findes også en Acne Assessment Test, som vil hjælpe dig med at afgøre, om du er en god kandidat til BlueMD, og hvor ofte du skal bruge det til netop din acne type.

Overkommelige for alle

Den BlueMD er virkelig en revolution og teknologisk gennembrud i acne behandling. Endelig kan den gennemsnitlige familie udnytte styrken af ​​FDA godkendt teknologi, bruge det i komfort i deres eget hjem, og få resultaterne kun berømtheder havde råd blot et par år siden. Tjek den BlueMD på Trophy Skin hjemmeside på www.trophyskin.com