Blood Stroke Awareness Day

Ifølge statistikker, blod slagtilfælde er den næsthyppigste dødsårsag efter myokardieinfarkt. Men ikke alle er klar over disse tal. Mange mennesker har en tendens til at tro, at det kun ældre mennesker kan risikere. Men med hvert år, at sygdommen rammer yngre mennesker, og der er flere og flere tilfælde af barndom og unge strøg.

Blood Stroke Awareness Day

29 oktober bliver World Stroke Day. Det er organiseret primært at fortælle folk om sygdommen og tilskynde dem til at gennemgå en undersøgelse. Slagtilfælde kan forårsage alvorlige problemer eller dødsfald. Forestil dig et fartøj i hjernen pludselig bliver blokeret med en blodprop og sprængning. Det fører til overtrædelse af blodcirkulationen og blødning i hjernen. I begge tilfælde hjerneceller ophøre med at modtage den nødvendige ilt og dø. Resultatet afhænger af placeringen af ​​blødning og dens omfang. Blood slagtilfælde kan forårsage død i en kort periode. Andre resultater omfatter hel eller delvis lammelse og skader på tale og intelligens. Funktionerne kan genoprettes delvist, men det vil kræve en masse arbejde.

De vigtigste risikofaktorer omfatter højt blodtryk og åreforkalkning. Den 29. oktober, kan alle få gratis screening diagnostik på sundhedscentre i mange lande. Specialister vil måle blodtryk, bestemme BMI, kolesterol og glukose, køre en EKG og udfylde et personligt sundhedskort efter opdager risikofaktorerne for slagtilfælde. Dette vil hjælpe til at træffe foranstaltninger og forhindre blodet slagtilfælde i tid.

29 oktober er stigende popularitet i hele verden. Masterclasses, workshops og flash mobs afholdes med støtte fra Verdensbanken Stroke Organization. Efter alt, viser statistikkerne, at slagtilfælde kan ske for en ud af seks mennesker på planeten. Pas godt på dit helbred og andres helbred - har regelmæssige diagnostik af slagtilfælde risiko.