Blomst: Valg Begravelse Blomster Tips

Gruppe Funeral blomsterarrangementer

Hvis du ønsker at sende begravelse blomster som en gruppe, du har meget mere plads til valg (og en masse flere penge til at købe noget stort og smukt). Når du går ind som en gruppe til at købe begravelse blomster, kan den ordning, naturligvis gøre en meget større fremvisning. Den bedste måde at gå om at vælge blomsterne er at udpege en person til at foretage valget.

En anden idé er at have én person vælger 2 eller 3 arrangementer og stemme som en gruppe for at vælge en endelig. Sørg for, at du vælger et kort, der har rigelig plads til at omfatte navnene på alle, der bidrager. Hvis der ikke er imidlertid være kreativ og underskrive med et gruppenavn, såsom "The økonomiafdelingen" eller "The Gonzalez familie."

* Glem ikke at sætte en adresse og kontakt navn på kortet, så familien kan sende deres tak.

Casket Hyldester

Traditionelt placere en hyldest i eller på en kiste er en ret forbeholdt de tæt kære og familiemedlemmer til de afdøde. Hvis dette er noget, du gerne vil være involveret i, skal du kontakte familiemedlemmer til de afdøde og spørge, om du måske har den ære at bidrage til kisten hyldest.

* Når du har tilladelse til at tilføje til hyldest man skal også have en smagfuld valg. Spørg din blomsterhandler til at hjælpe dig med at træffe et passende valg; han eller hun vil vide, hvilken ordning der er mest populære.

Personalisere det

Når du giver begravelse blomsterdekorationer du betaler din sidste hyldest til denne person. Og af denne grund, bør du sætte en masse tanker i, hvad du vælger. Sørg for at din endelige udvælgelse afspejler personlighed på den person, du ønsker at ære. Er det noget, som han eller hun ville nyde? Det bør være.

Hvis nyligt afdøde kunne lide udendørs, indarbejde naturlige friluftsmenneske brikker i displayet. Hvis afdøde har haft en bestemt type blomst, forsøger at bruge disse blomster i arrangementet. Fortæl blomsterhandler så meget som du kan om den afdøde for at hjælpe dem med at fange ham eller hende i arrangementet. Hvis du er helt fast, spørge blomsterhandler vejledende; han eller hun vil sandsynligvis have billeder af traditionelle begravelse arrangementer på hånden.

Think Twice Om Glass

Hvis du ønsker at sende begravelse blomster, ikke vælge en hvilken som helst aftale. Denne smukke og elegante lilje sortiment i glas vase ser måske stor, men det kan ikke være hensigtsmæssigt. Fra et etikette synspunkt et glas vase er helt acceptabelt, men mange begravelse hjem og kirkegårde har regler om glasbeholdere.

* Før du vælger et arrangement tale med en lokal blomsterhandler. Det er sandsynligt, at en blomsterhandler i området vil kende alle regler og forskrifter, at bedemandsforretninger og kirkegårde måtte have.

Den Hvornår og hvor på Begravelse Blomster

Blomster til en begravelse ikke behøver at blive sendt direkte til begravelse hjem. Det er helt i orden at sende blomster til familiens hjem.

Det er tid til at udtrykke din sympati for familien til den afdøde og sender din arrangement direkte til deres hjem måske endda give det en mere personlig fornemmelse. Hvornår skal du sende blomsterne? Der er ingen rigtige svar på dette spørgsmål.

Du kunne sende dem med det samme eller vente en uge eller to. Blomster er beregnet til at vise din sympati og, uanset hvornår de ankommer, familien vil vide, at du ikke har glemt, det er, hvad der virkelig betyder noget.

Vær forsigtig med Begravelse blomster

Den måde individer hylde sympati varierer meget. Hver region er anderledes, og det er i din bedre interesse ikke at gøre antagelser om, hvilken type begravelse blomster til at sende. Inden du vælger, så spørg din blomsterhandler om anbefalinger. Hvis du får heldig blomsterhandleren måske endda kender de typer af blomster, andre har bestilt (herunder familien) og kan arrangere noget gratis.

* En god blomsterhandler vil også vide om nogen eventuelle begrænsninger, kirkegården eller begravelse hjem måtte have.

Ingen kroppen ikke betyde ingen blomster

Hvis der ikke er nogen kiste skal du stadig sende begravelse blomster? Ligbrænding bliver mere og mere almindelig i dag, og mange mennesker er forvirrede over ordentlig blomst etikette. Sandheden er, at bare fordi der er ingen krop betyder ikke, du skal ikke sende dem blomster. Hele pointen med at sende begravelse blomster er at udtrykke din sympati for familien til den afdøde.

En blomstret hyldest vil gøre enhver form for bisættelse smukkere. Det er helt almindeligt for ordninger, der skal vises sammen med urnen. Hvis du er i tvivl om, hvilken type af blomster at vælge, så spørg en blomsterhandler for forslag. En god blomsterhandler vil have erfaring med begravelser, der involverer urner og være i stand til at tilbyde solid rådgivning.