Blomst: Sådan Send Blomster Tips

The Best Flowers til Send til en mand

Tænker at sende, at særlige manden i dit liv nogle blomster? Hvis han har en præference, fantastisk! Du ved allerede, hvad man kan få. Hvis du er usikker, kan du prøve at sende en eksotisk kaktus eller en usædvanlig kombination af "kyllinger og høns" (også kendt som saftige stedsegrønne stauder). Blanding af forskellige former for sukkulenter i en stor indendørs plante container gør en interessant fokuspunkt i ethvert hus, ejerlejlighed eller lejlighed. De kan plantes inde eller ud og er meget nemme at passe. Det vigtigste, når du vælger planter er at sikre, at de passer til dit voksende område.

Øge produktiviteten med blomster

Hvis du har lyst til at sende blomsterdekorationer til den eneste ene forretningssted, ikke holde tilbage. Vidste du, at eksistensen af ​​blomster og planter i et arbejdsmiljø har vist sig at øge produktiviteten? Forskning blev udført ved Texas A & M University i College Station, Texas, der viste en stigning i idéudvikling og kreative forestillinger samt en væsentlig forbedring af færdigheder til problemløsning i områder med planter og blomster.

* Bosses, prøv at sende planter og blomster til ansatte i dit kontormiljø. Dine medarbejdere vil føle sig specielle, kontoret vil tage sig godt, og produktivitet vil være stigende.

Gøre det "Bare fordi"

Foråret er i luften; fuglene synger og blomsterne er i fuldt flor. Det er smukt udenfor, så hvorfor ikke gøre noget smukt for en person, du holder af? Den bedste grund til at sende blomster er "bare fordi", så hvorfor ikke sende lidt af det solskin, der du føler en andens måde ?!

Desuden har afstemninger bevist, at 83% af kvinder nyder blomster mere, hvis de er en fuldstændig overraskelse. Så er du solgt på idéen om at sende blomster, nu hvordan kan du vælge, hvilken type til at bestille? Steer klart af den stereotype, som roser, og omfavne sæsonen. Foråret er sprænge med levende farver og nogle forårsblomster, der fejrer dem omfatter påskeliljer, tulipaner og hyacint.

Vær forberedt før bestilling Flowers

Så har du været at handle online i timevis for at finde de perfekte blomster til at sende til din kæreste og du endelig fandt dem. De er helt perfekt, og du ved, at hun / han vil elske dem, men hvad gør du nu? At finde blomsterne er halvt fuldendt, nu er du nødt til at sende dem. Det er ikke svært at bestille blomster online, men der er nogle ting, du bør have på hånden. For at undgå en gal streg for at finde det hele på én gang, her er en lille liste over ting, vil du blive bedt om at give:

 • Hvem blomsterne skal sendes
 • Fuld leveringsadresse
 • Navn på den person, der modtager blomster
 • Ønsket leveringsdato
 • Meddelelse, du vil skrives på kortet
 • Dit navn, telefonnummer og adresse
 • Betalingsoplysninger

Gør dette arrangement Special

Hvis du vil sende blomster gå ikke til den stereotype rute, være original. Der er utallige blomster derude, så nedsænkes dig selv i mulighederne. Making blomsterdekorationer er en kunst og en talentfuld blomsterhandler kan skabe en storslået magnum opus til enhver lejlighed eller begivenhed.

Mange blomsterhandlere har hjemmesider, hvor de viser prøver af arrangementer de kan og har produceret. Men hvorfor bestille en af ​​disse, når du kan have noget helt unikt skabt til dig? Få noget helt specielt ved at bede den blomsterhandler til at indarbejde eventuelle "specialitet" blomster, han i øjeblikket kan have på lager. Husk, at du blomsterhandler er en professionel og ved, hvad han gør-stole på ham.

Tis sæsonen for at give ... Blomster

Er du væddeløb rundt forsøger at købe ferie gaver til alle på din liste? Kom gaver ud til alle, tæt på eller langt, behøver ikke at være svært. I stedet for at køre ind og ud af hver butik i byen gør et stop ved den lokale blomsterbutik eller et par klik på en online blomst websted og sende blomsterdekorationer til dem svært at shoppe for folkemusik. Vinteren er nummer 1 blomst-køb sæson, og der er en grund til, at planter og blomster gøre store gaver. Her er nogle gode gaveideer:

 • Kig efter proceduren ved hjælp af julestjerner og amaryllis (blomster af sæsonen)
 • Tænk kranse-de gør smukke dør hængninger og kan også bruges som centerpieces
 • Spørg din blomsterhandler til at indarbejde stykker stedsegrønne i arrangementet for en reel ferie føler
 • Find arrangementer med stearinlys, frugt og ornamenter anvendt som grundlag
 • Alt, hvad der er dyb lilla eller rød, disse er store vintersæsonen farver

Flower Månedens Club

Må ikke bare give din partner blomster, når du er i hunden huset. Mens blomster altid er værdsat, bør de også have, bare fordi du elsker hende. Hvis du vil virkelig imponere din partner og vise hende, at du tænker på hende - tilmelde hende en blomst Månedens klub. Du kan håndplukke specielle blomster hver måned, eller du kan tilmelde dig i en "Rose Månedens", "Orchid Månedens" eller en anden blomst favorit klub. Der er også blomster i den måned klubber, der består af buketter af hver måneds blomst. Her er en liste over hver måned og deres tilsvarende blomst:

Januar - Carnation

Februar - Violet

Marts - Jonquil

April - Sweet Pea

Maj - liljekonval

Juni - Rose

Juli - Larkspur

August - Gladiolus

September - Aster

Oktober - Calendula

November - Chrysanthemum

December - Narcissus

Overrask din partner med blomster hver måned. Er let Tilmelding og du kan arrangere denne enestående gave med et kort telefonopkald. Blomsterne vil generelt koster mindre end prisen for et måltid ud med din partner.