Blomst: Fødselsdag Flower Tips

Må ikke Forfaldne Floral gave til en ny kæreste?

Lad os være ærlige, fødselsdag gaver kan være virkelig svært at udvælge, især hvis det er en gave til en ny romantisk interesse.

  • Hvis du ønsker at give en ny kæreste fødselsdag blomster være forsigtig-du ikke ønsker at overdrive det.
  • Hvis forholdet er forholdsvis ny, røde roser er ikke den bedste vej at gå, vi alle, at roser er et universelt symbol for kærlighed.
  • Hvis du ønsker at købe din nye honning nogle fødselsdag blomster, hvorfor ikke investere i nogle smukke, en farverig buket margueritter, eller nogle betagende vilde blomster-eller et blandet af alle tre.

En blandet buket er altid et passende valg til enhver lejlighed. Denne type af et arrangement vil lade den person vide, at du tænker på dem uden at gå overbord. Sig "Jeg pleje" uden at sige for meget.

Sende et budskab om kærlighed ... eller ikke

Sæt farten ned, elsker dreng! Medmindre du har et intimt forhold med en kvinde, roser (specielt røde roser), kan ikke være den bedste fødselsdag blomst at give til hende. En buket af røde roser er den stereotype gave til en elsker at give til en anden kæreste. Skønheden af ​​roser er, at de er gode til enhver lejlighed eller ingen anledning overhovedet. De synger "jeg elsker dig" højere end nogen gave (gem en diamantring). Så medmindre det er den meddelelse, du vil sende, vælge en mindre magtfulde flora.

En god idé er at søge en række sæsonbetonede blomster online, eller har nogen foreslå en arragement for dig. Seasonal blomster er sandsynligvis være rigelige og sundt de er i sæsonen, efter alle. Din kæreste vil sætte pris på smuk gestus uden at føle overvældet af underliggende betydninger, som du måske eller måske ikke har til formål at antyde.

Blomster til alle lejligheder

OK, vi kan alle enige om, at fødselsdag blomster er en rigtig god idé, men vil du vide en lille hemmelighed? Det behøver ikke at være nogen fødselsdag at give dem blomster. En blomst arrangement er smukke "bare fordi" gestus, der lader nogen ved, at de er specielle. Desuden har undersøgelser vist, at der modtager blomster kan øge en persons følelse af velvære og kan give dem en generel følelse af lykke.

Friske blomster og blomsterarrangementer er måske den mest populære gaver på planeten. Intet kan gøre en person smile hurtigere end en uventet blomst levering. Og med blomster kan du give en ikke-verbal "goddag", "jeg elsker dig" eller "bare tænker på dig" uden selv at være der. Så, ikke vente på en lejlighed, gøre nogen smile, bare fordi du vil.

Foretage en passende fødselsdag Flower valg til den dame

Leder du efter en smuk fødselsdagsgave til den flotte dame? Du vil blive hårdt presset for at finde en kvinde, der ikke elsker at modtage blomster. Så simpelt som de skal sende, fødselsdag blomsterdekorationer er den perfekte måde at gøre enhver pige føler særligt.

Før du køber bare nogen blomster, dog bør du tage hensyn til kvinden, for hvem du køber blomster. Hvilken type forhold har du med hende?

Her er en lille guide til at gøre passende valg: Hvis du ønsker at købe blomster til en kvindelig slægtning tror lyse, muntre blomster som tusindfryd, vilde blomster, liljer eller tulipaner. Røde roser er altid et passende valg for en langsigtet romantisk interesse-de sender et budskab om kærlighed (til en ny romantisk interesse pink er et bedre valg). Hvis du ønsker at købe roser til en nonromantic gave, skal du vælge en anden end rød farve (tror orange eller gul).

I en knivspids, Vælg Flowers

En af de største forskelle mellem fødselsdag blomster og gaver er den mængde planlægning, det tager. Blomster gøre det perfekte sidste minut gave, fordi du kan sætte i en minimal indsats og det færdige produkt vil stadig være fantastisk. Hvis du er i en knivspids, fordi du husker en fødselsdag i sidste øjeblik kalde en blomsterhandler eller gå online, og få blomsterne leveret til modtageren samme dag.

Sandheden skal frem, vil en blomst arrangement være så meget mere mening, hvis du lægger et stykke tid og tænkt ind vælge det. Der er så mange muligheder, at du nemt kunne finde en, der er perfekt til alle, du kender. Og hvis du lægger i den indsats, det vil være indlysende. Tag dig tid til at udvælge modtagerens foretrukne blomster og farver for at gøre en ordning, der minder dig om ham eller hende.

Fødselsdag blomsterarrangementer er for alle

Det er uundgåeligt, alle har en fødselsdag. Og med så mange fødselsdage kan det være svært at holde styr på dem alle. Hvis en fødselsdag sniger sig ind på dig og du kort på shopping tid, har ingen frygt. Chancerne er du har en blomsterhandler i nærheden af ​​dit hjem, og en online site kan finde dem hurtigt.

Der er så mange typer af planter, som du helt sikkert vil være i stand til at finde noget perfekt til alle. Hvorvidt fødselsdag personen er mand, kvinde, kæreste, ven eller familiemedlem, fødselsdag blomsterdekorationer kan designes til at levere den nøjagtige meddelelse, du forsøger at komme over.

Newsflash: Blomster er ikke emasculating

At give en mand en fødselsdag blomsterarter arrangement vil ikke svække ham. Tro det eller ej, mænd som modtager blomster også. Faktisk har undersøgelser vist, at flertallet af mænd ville være glade for at modtage blomster på enhver lejlighed. Så uanset om det er en bror, kæreste eller far, er der en god chance for at han vil sætte pris på en blomst arrangement.

Det perfekte valg af blomster gave at give en mandlig ville være en af ​​en levende farver (ingen pink eller pasteller). Tænk orange eller gul medmindre, selvfølgelig, du sender fødselsdag blomster til din kæreste. I så fald, røde roser er en fremragende og hensigtsmæssig måde at sige "Jeg elsker dig."