Blomst: Blomst Tips

Uafhængige Farveskemaer

Unrelated består af farver, der er ulig hinanden, men er harmoniske af kontrast. En af de mest populære former for uafhængige farveskemaer kaldes "direkte gratis."
I denne type ordning er kontrastfarver beliggende direkte over for hinanden på et farvehjul. For eksempel, violet er direkte på tværs fra gul. Derfor parring asters med morgenfruer vil skabe en direkte gratis ordning.

En anden type af uafhængige ordning kaldes en Triade harmoni ordning. I denne type ordning er tre farver anvendes som er lige så samme afstand fra hinanden som de tre primære farver er lige langt fra hinanden.

Nøglen til at skabe en vellykket uafhængige farveskema er at bruge kreativitet. Leg med forskellige farver og blomsterdekorationer online, eller hos din lokale blomsterhandler. Du vil blive overrasket over de smukke arrangementer, du kan oprette.

Texturally Sound

Et af de vigtigste aspekter af enhver blomst arrangement er tekstur. Det lyder måske mærkeligt, men når det afgøres, hvilke blomster skal sættes sammen, er det nyttigt at tænke på blomster som metervarer. Tænk på glat i modsætning til rå; tænke på skinnende i modsætning til kedelig-hvad ser mest tiltalende sammen? Du ville ikke blande fløjlsbukser med silke så hvorfor skulle du blande orkideer med tusindfryd? Nogle teksturer bare ikke komplimenterer hinanden.

Brug teksturer til at gøre ordninger mere interessant. Selv om der kun er én type blomst i arrangementet, drej knopperne, stængler, og blomstrer til at gøre en texturally tiltalende buket. Og, brug løv til din fordel; placere store, smarte blade omkring en blomst klynge omdrejningspunkt. Du vil blive overrasket over, hvad tekstur kan gøre for selv den simpleste af arrangementer.

Realiseringen afskårne blomster holder længere

For at forlænge levetiden på dine friske afskårne blomster, tage dem ud af deres vase og trim deres stilke hver par dage. Derefter erstatte vase vand med frisk varmt vand.

Kan du forholder dig?

Kan farverne i din buket blomster forholder sig til hinanden? De to generelle typer farveharmonier når det kommer til blomster er beslægtede og uafhængige. Beslægtede farvesammensætninger er de mest enkle at trække ud. Den nemmeste relaterede harmoni til at trække ud, kaldes monokromatisk.

Hvis du arbejder med en monokromatisk farveskema, du beskæftiger sig med varierende nuancer af en farve. For eksempel kan du blande dyb lilla sammen med blegere lilla og lavendler. Arrangementet består af forskellige nuancer, toner og nuancer af kun en farve.

Den andre relaterede farve harmoni kaldes analog. En analog farve harmoni består af mindst tre forskellige farver, som alle skal være ved siden af ​​hinanden på farvehjulet. Inden for disse buketter, skal du bruge flere nuancer og nuancer af de tre (eller flere) farver valgt. Resultatet er en æstetisk tiltalende blanding af harmoniske toner.

Stabiliserende Domination

En stor blomsterarter arrangement "gør" er brugen af ​​en dominerende farve. Selv om den overordnede udformning af et arrangement består af flere farver, bør man farve (eller farveværdi) være dominerende i forhold til resten. At have en dominerende farve vil tilføje stabilitet til arrangementet og give det sammenhold.

Vælg en dominerende farve, der er udtryk for den meddelelse, du vil arrangementet at komme over. Er det en buket, som du ønsker at give et budskab om lykke? Hvis ja, vælge gul som en dominerende farve og beskeden vil råbe, selv om der er nuancer af blues eller lilla blandet i.

Flower Arrangement 101

For at forstå, hvordan at arrangere blomster i henhold til farve, du nødt til at forstå de ord, der er forbundet med farver. Her er en lille snyde ark af definitionerne af ord, der almindeligvis anvendes til at beskrive farve:

  • Hue: synonym til ordet farve til tider, men henviser også til familien, som en farve tilhører
  • Værdi: Beskriver farve med hensyn til lys og mørke
  • Tint: For at tilføje hvid eller hvid er allerede tilføjet
  • Skygge: mørkfarvning en værdi ved at tilføje sort eller en komplementære farver
  • Chroma: mætning eller styrke eller intensitet en nuance

Kan du se Steder?

En af de største "ingen nej'er" når det kommer til blomsterarrangementer er at skabe plettede designs. En plettet design er præcis, hvad det lyder som, et design, hvor der er sporadiske farver, der ikke passer sammen i en logisk farveskema (relateret eller relateret).

Denne type arrangement var populær i victorianske tider, men er bedre at overlade til denne periode. Moderne blomsterdekorationer er dem, der har en følelse af overordnet enhed i farveskema. En større sammenhold skaber en mere æstetisk tiltalende display.

Følge reglerne

Arrangere blomsterbuketter er ikke ulig havearbejde. Vil du plante et rod af tilfældige frø, der ikke går sammen logisk, som roser, vilde blomster og tulipaner? Selvfølgelig ikke, så hvorfor skulle du arrangere en buket på den måde?

Målet i enhver type blomst arrangement, hvad enten det er i en vase eller en gård, er at følge reglerne. Arrangere blomster er en kunstform, og for at få succes på det, skal du overholde de design principper og elementer. Disse principper og elementer omfatter balance, harmoni, enhed og rytme.

Dekoration Day Flower Tips

De fleste kirker og / eller landdistrikter afholder en årlig Spring Decoration Day. Dekoration Day er en hjemkomst begivenhed, hvor en picnic, prædiken og sang afholdes i samfundet for at markere udsmykning af kirkegården. Desværre er mange af de blomster, der er placeret på kirkegårde dag er plast. Dette er et langt spring fra gamle dage, når grave blev dekoreret med blomster fra en families gård - såsom violer, liljer eller tulipaner.

Alligevel er der stadig mennesker, der holder fast ved de gamle måder og sætte friske dekoration dag blomster ud på deres elskede grav. Mens levende blomster ikke kan vare evigt ligesom plastik blomster, det er meningen, der tæller. Den blomstrende af blomster i kan repræsentere kredsen af ​​liv og det er derfor, friske, levende blomster skal placeres på grave.

Hvis du har en Decoration Day i horisonten, opfordres du til at placere virkelige blomster på kirkegården. Hvis kirkegård, hvor din elskede er begravet har regler om, hvor længe blomster kan forblive på graven, blot tage dem med hjem og plante dem i din værftet. Det vil være en levende påmindelse om din elskede, som du kan nyde hele året.

Flower Gavekort

Hvis du har en ven eller udvidet familiemedlem, der åbner deres eget kontor eller forretning, bør du købe dem en blomst gavekort. Hvis du går ind i ethvert kontor eller forretningssted, men chancerne er meget høje, at du vil se blomster eller andet sted. Alle kan lide blomster, selv virksomhedsejere. Med de mange sorter af blomster til rådighed, er der altid en, der vil matche enhver virksomhed indretning. En blomst gavekort er den perfekte gave til en forgrening ud på egen hånd i den lille virksomhed eller professionelle verden. Certifikater er personlige gaver - men de tillader modtageren valgfrihed.

Graduation Flowers

Intet markerer en særlig lejlighed som gave af blomster. Hvis du har en kvindelig ven eller elsket en, der er dimitteret - det være sig fra high school eller college - skal du vise hende, hvor stolt du er ved at give sit afgangsprojekt blomster.

En traditionel gave af roser vil behage enhver high school graduate. Roserne kan i sidste ende blive presset og placeres i en scrapbog eller high school årbog som et minde om den særlige dag.

Du ønsker måske at gå en anden vej med en dimitteret universitetsstuderende. Mænd og kvinder både vil værne om en plantageejer haven eller en blomstrende plante, som de kan placere i deres nye lejligheder eller kontorer. Denne gave vil være symbolsk for deres uafhængighed i fuldstændig voksenalderen, og det vil være noget, de vil værne om for evigt.