Blogging: Video Blogs Tips

Hvordan til at se video blogs

Som videoblogs er blevet mere populære, har virksomhederne udviklet produkter for at gøre video blogging lettere for både indholdet producent (bloggens ejer) og seeren. ANT, også kendt som AntisnotTV, og Mefeedia er redskaber, der skal gøre det muligt for dig at abonnere på video feeds, arrangere spillelister henhold til dine præferencer, og se feeds, som om du ser TV. Både ANT og Mefeedia tilbyde lidt forskellige funktioner og brugergrænseflader, men begge giver fora og ressourcer til brugerne for at gøre video blogging oplevelse fornøjelig. Begge er til rådighed gratis.

Video Blogs (vlogs)

Video blogs, undertiden benævnt vlogs, bliver mere og mere populære. Video blogging har været emnet for flere artikler i store publikationer, herunder Forbes Magazine, USA Today, og The Wall Street Journal. Video blogging medfører mange af de samme elementer som regelmæssige blogs, men det tilføjer en video komponent. Videoblogging.info tilbyder en masse information på video blogging for alle fra begyndere til pro.

Finde kvalitet video blogs

Video blogs skyder op over hele internettet. Nogle af dem har interessant, stimulerende indhold, og nogle af dem er rene skrald. Michael Meisner tilbyder en RSS-feed, som flere og flere video-blogging aficionados kommer til at stole på. Du kan abonnere på Michael Meisner RSS-feed, hvis du bruger en video blog aggregator som ANT eller webbaseret interface som Mefeedia. Andre steder kan du se en liste over nyligt opdaterede video blogs er Videoblogging.info og Vidblogs.com.

Opsætning af en video blog

Forudsat, at du har et videokamera og allerede er fortrolige med digital redigering af, siger, dine hjemmevideoer, oprette en videoblog involverer fire primære trin. Først skal du tilmelde dig tjenester med en blog vært. Blogger.com er en af ​​de mest populære, det er gratis, og det giver video blogging support. For det andet, skal du tilmelde dig image hosting-tjenester med et væld såsom Flickr.com. For det tredje, skal du uploade din video på en internet-arkiv. Endelig er du nødt til at oprette en RSS-feed med indhegninger (med andre ord, video). For mere information om denne proces, kan du besøge Videoblogging.info. Dette forum giver tonsvis af ressourcer på, hvordan man opretter en videoblog.

Video blogs og borger journalistik

Citizen journalistik er, når almindelige mennesker tager nyhedsformidling i egen hånd. Tekst blogs har været en velsignelse for borger journalistik, som det ses i de mange borger journalistik blogs ud af nyheder hot spots som Irak. Nu er video blogs kommer til deres ret. Senest folk i de berørte ved Det Indiske Ocean tsunami-katastrofen områder begyndte video blogging til at dele oplysninger om ødelæggelser og ødelæggelse, der fandt sted i hele regionen. Læs mere om borger journalistik og videoblogs på Poynter.org og Videoblogging.info.