Blogging: Personlige Blogs Tips

Personlig Blogging på weekender

Ugen kan føle hektisk med familie, skole og / eller arbejde. Det kan føles som der ikke er tid til en personlig blog, men brug i weekenden for udstationering.

Bloggere kan reducere deres hverdag stress ved at planlægge 1 time for weekend blogging.

Grunde til at starte en personlig blog

Der er forskellige grunde til, at folk beslutter at starte en personlig blog. Først en personlig blog giver ytringsfriheden. For eksempel kan du diskutere din madlavning færdigheder, forældrekompetencer eller syning færdigheder. Du kan udføre denne aktivitet dagligt, ugentligt eller månedligt baseret på dine personlige ønsker / tidsplan. Dernæst en person har de muligheder for at have hans / hendes blog privat for kun familie og venner, eller det kan være en offentlig blog til at nå et nationalt publikum. På samme måde kan en personlig blog være et udgangspunkt for at lære om indhold skriftligt, blog designe, eller blog opdatering, før du overfører viden til en professionel blog til større eksponering og regelmæssig indkomst. En motiveret person kan oprette en blog ved at lære om forskellige blogging platforme såsom Blogger.com, TypePad.com eller nogen af ​​de andre blog hosting-tjenester populære i dag.

Start en personlig blog

Hvis du ejer en computer eller har adgang til en computer (på dit lokale bibliotek, for eksempel), og har en internetforbindelse, så du stort set vide alt hvad du behøver at vide for at starte en personlig blog. Der er et ton af blog hosting-tjenester i dag, og hver af dem giver nem registrering, skabeloner, og online support til at guide dig gennem processen med at oprette en personlig blog. En af de mest populære blog værter er LiveJournal.com. LiveJournal tilbyder brugerne en enkel at bruge, kan tilpasses blogging værktøj. Registrering på det grundlæggende niveau er gratis, men du kan opgradere til et gebyr og få adgang til et bredere udvalg af værktøjer og funktioner.

Om personlige blogs

En personlig blog er en kronologisk organiseret elektronisk journal, som opdateres jævnligt - nogle dagligt, nogle ugentligt, nogle mindre hyppigt - og det er hostet på internettet. Ligesom en dagbog i format, kan personlige blogs indeholde nogen form for oplysninger, du ønsker at skrive i indtastningerne. Folk af enhver race, farve, tro, religiøse, politiske og etniske baggrund og med interesser og hobbyer for talrige til at tælle er begyndt personlige blogs.

Deltagelse i et blogging samfund

Hvis du har en personlig blog, deltage i en blog samfund er en rigtig god idé, hvis du vil dele din blog med et stadigt voksende publikum. En blog, der ikke er forbundet til et samfund er i isolation. Blog samfund har en tendens til at komme sammen omkring et fælles punkt af interesse, såsom en hobby, et erhverv eller en anden specifik erfaring eller interesse. Medlemskab i en blog samfund vil øge besøg på din blog. Hvis du bruger din blog til at generere indtægter, flere læsere betyder flere indtægter. Hvis du bruger din blog strengt som et middel til at holde familie opdateres eller som en rent personlig stikkontakt, deltage i en blog samfund må ikke give mening for dig. Du kan læse mere om blog samfund og personlige blogs på Ready, Set, Blog websted.

Privatlivets fred og blogs

Blogs er per definition offentlige dokumenter. De er hostet på internettet, som er en offentlig ressource. Så ja, der er privatlivets fred i forbindelse med blogs. Før du starter en blog, skal du spørge dig selv, hvad dit formål er at gøre det. Hvis du håber at opbygge en offentlig følgende (uanset om du søger beundring eller annonceindtægter), så er du nødt til at være opmærksomme på, at selv om du har modereret adgang (dvs. der er en "gatekeeper", som regel dig, der enten tilladelser eller benægter enkelte bloggere adgang til blog) til din blog, disse bloggere er fremmede. Som minimum bør du undgå at lægge oplysninger om din fysiske adresse og telefonnummer. Også huske på, at din blog kan i teorien være på noget tidspunkt i ethvert forum citeret af alle, der læser din blog. Mens blogs er gode afsætningsmuligheder for ekspression af personlige mening, er der en fin linje mellem injurier og bagvaskelse.