Blogging: Nyheder Blogs Tips

Om nyheder blogs

Nyheder blogs kommer i hver stribe og farve tænkelige. På overfladen en nyhed blog er lige, hvad det lyder som: en blog, der formidler nyheder. Hvis det bliver tricky er, at "news" spredes kan være på de traditionelle nyheder emner som aktuelle begivenheder, videnskab og teknologi, for eksempel. Eller "news" kan være om "dummeste, fedeste, skøreste" ting på internettet som de 13gb.com news blog proklamerer. Eller nyheden kan være om adfærd på på en bestemt virksomhed. For en liste over mere end 500 nyheder blogs, besøg BlogCatalog.com.

Populære nyheder blogs

Afhængigt af dine særlige interesser, nyheder blogs er moden til plukning. Nogle populære nyheder blogs omfatter BuzzWebster, som er dedikeret til at dække nyheder på skæringspunktet mellem politik og internettet; Political-News.org tilbyder breaking news på politik og valg fra hele verden; Rawstory.com tilbyder nyheder af interesse for 18-31 demografiske. For en omfattende liste over nyheder blogs, besøg BlogCatalog.com og klik på News.

Start en nyhed blog

I den strengeste forstand enhver kan - og mange mennesker - starte en nyhed blog. Nogle af dem er stor, og nogle af dem er køje. Masser af mennesker i Nordamerika har ventet på MSN blog-service kaldet MSN Spaces at lancere. Betaversionen af ​​MSN Space nu tilgængelig for nordamerikanske brugere. MSN blogging hjælp Spaces giver brugerne mulighed for at oprette blogs, post billeder, holde favoritlister, få feedback fra andre bloggere, og link til andre MSN Spaces blogs. Denne blog tjeneste kan bruges til at oprette blogs af enhver art, herunder nyheder blogs. Nyheder blogs oprettet af enkeltpersoner, der omfatter indhold om aktuelle begivenheder betragtes som en form for borger journalistik. Et eksempel på en sådan blog er de mange blogs, der er oprettet af irakiske statsborgere, siden starten af ​​konflikter i regionen. Mange mennesker i de berørte af den nylige flodbølgekatastrofen områder også oprettet nyheder blogs til at dele historier, billeder og endda video af ødelæggelserne der.

Nyheder blog directory

Nyheder blog mapper vrimler med mere skyder op hver dag. To pålidelige nyheder blog mapper, der opdateres regelmæssigt er Worldmagblog.com og BlogCatalog.com. Worldmagblog.com selv er en nyhed blog, og det indeholder en sidebar med links til hundredvis af andre nyhedskilder, hvoraf de fleste tilbyder deres egne nyheder blog. BlogCatalog.com er en almindelig gammel bibliotek af blogs brudt ud efter kategorier af interesse. Nyheden blog kategori indeholder links til mere end 500 nyheder blogs samt en kort beskrivelse af hver, så du kan afgøre, om en blog kunne være af interesse for dig eller ej.

Nyheder blog troværdighed

Er nyheder blogs troværdige? Det er et problem, der har været og fortsat vil blive drøftet i nogen tid fremover. Ligesom enhver information du finder på internettet, er du nødt til at overveje kilden. Ligesom der er mange flaky bloggere derude, så at der er mange legitime nyheder blogs til rådighed. Flere og flere, er legitime nyheder blogs kommer til at påvirke, hvordan mainstream medierne dækker de vigtige historier om dagen. For mere information om nyheder blogs, borger journalistik, og deres indvirkning på mainstream medierne, besøg Poynter.org.