Blogging: Gratis Blogs Tips

Læsning blogs gratis

Hvis du spekulerer på, hvordan du kan finde gratis blogs at læse, chancerne er du er lidt forvirret over, hvordan blogs virker. Så lad os rydde et par ting op. Først, hvis du ønsker at læse en blog, du vil blive glad for at vide, at med sjældne undtagelse, blogs er gratis og tilgængelig for offentligheden. For det andet, hvis du ønsker at starte en blog på din egen, er der også mange gratis blog websteder, hvor du kan være vært din blog. Endelig er mange af de gratis blog sites også tilbyder opgraderinger, for et gebyr, der giver Blogforfattere mere fleksible redskaber til at opretholde deres blog. Nu hvor vi har at rettede, kan du finde en liste over gratis blogs i nogen af ​​de utallige blog mapper. Blogwise.com, en af ​​de mest populære blog mapper, indeholder programoversigter for mere end 35.000 blogs arrangeret af land og søgeord for at gøre din søgning nemt.

Fælles træk følger med gratis blog hosting

Gratis blog værter er en skilling et dusin, men ikke alle er skabt lige. Hvis du er nybegynder, bør du vælge en gratis blog-vært, der tilbyder en nem at bruge web-baserede editor og grundlæggende funktioner. Nogle af de funktioner, du ønsker at kigge efter er skabeloner og værktøjer til at håndtere de skabeloner, arkivstyring, mindst 25-50 MB til opbevaring indhold og overførsel, hjemmeside styringsværktøjer, image uploading, trackback og kommentarer. Du bør også vælge en blog vært, der har ry for at yde god støtte til abonnenterne. Endelig placere din blog med en gratis blog vært, der har en veletableret samfund vil hjælpe dig med at opbygge læserskare, hvis det er en af ​​dine mål.

Gratis blog hosting-tjenester

Hvis du er klar til at starte din egen blog, kan du overveje en gratis blog hosting service. En af de mest populære gratis blog værter er Blogger.com, en Google-ejet datterselskab, der har mere end en million registrerede brugere. Du skal blot oprette en konto, vælge et navn til din blog, skal du vælge en skabelon, og du er slukket og kører. Blogger tilbyder også en flok af online ressourcer til at hjælpe dig med din blog, herunder artikler, tips og online support.

Beslutter mellem gratis blog eller gebyr-baserede blog hosting

Picking en blog vært er et vigtigt første skridt i at starte din egen blog. Der er mange gratis blog hosting-tjenester, hvoraf de fleste også tilbyder premium blog hosting for et gebyr. Gebyret-baseret hosting omfatter næsten altid adgang til flere funktioner og giver større fleksibilitet i både blog design og content management. Om du skal vælge gratis blog hosting eller gebyr-baserede blog hosting afhænger hovedsageligt af din oplevelse. Hvis dette er din første blog, og du har lidt eller ingen teknologisk erfaring, forsøger en gratis blog vært tjeneste giver mening for dig. Du kan få dine fødder våde og beslutte, om du kan lide authoring en blog, før du begår nogen penge til det. På den anden side, hvis du er en veteran blogger med masser af erfaring rode med software, et gebyr-baserede hosting program, der tilbyder rigere værktøjer er vejen for dig at gå.

Holde blogs til rådighed for gratis

En måde blog værter er i stand til at give gratis blogging er gennem betalt reklame. Du kommer til at være vært for din blog gratis, men til gengæld accepterer du at lade værten sted betalte annoncer sammen din blog indhold. Ideelt set vil annoncerne målrettes - eller interesse - til din blog publikum. Bloggere besøger dit websted vil se annoncerne og klik-igennem til annoncørens hjemmeside. Tilbyder gratis blog hosting er også en bevidst markedsføringsstrategi, der går noget som dette: Hvis du starter en blog ved hjælp af gratis hosting og holde sig til det, chancer er du vil i sidste ende blive træt af de begrænsninger af de funktioner og administrative værktøjer til rådighed med den gratis service . Når du har nået at vendepunkt, vil du opgradere til et gebyr-baserede hosting pakke, der inkluderer flere funktioner og større fleksibilitet. Voila! Bloggen vært har nu et nyt betalende kunde!