Blødning Mascara

Blødning Mascara


Mens blødning mascara kan være et hit sang af den musikalske gruppe Atreyu, det er bestemt ikke et hit, når du finder det på dit ansigt. Uanset om du kører maraton eller bare nyde en lejlighedsvis lur i løbet af dagen, blødende mascara tendens til at være en uundgåelig del af en normal makeup rutine. Nu, mens det kan være fælles, er der mange teknikker til at reducere forekomsten af ​​denne rodet makeup look.

Ansøgning Rådgivning for at undgå blødning Mascara

Hvis din mascara har en tendens til at plette let, vil du ønsker at starte med dine vipper først i din makeup ansøgning tidsplan. Ved at anvende mascara oprindeligt, før nogen anden kosmetisk ligesom foundation, concealer eller øjenmakeup, det giver dig mulighed for at skabe en ren overflade omkring dine øjne i begyndelsen. Så selv hvis du får lidt mascara på huden omkring øjnene, er det let at tørre af at levere den perfekte lærred for resten af ​​din makeup rutine.

For at undgå blødning mascara, prøve at bruge en primer på dine vipper, før du begynder med din mascara. Primere er designet til at betinge dine vipper og tilskynde mascara til at vare længere. Begge funktioner vil hjælpe med at forhindre blødninger forårsaget af overdreven mascara mister sin vedhæftning til dine vipper. Sørg for, at primeren er helt tørt, før du starter med din mascara. Anvendelse 2-3 tynde lag mascara, med tørretid imellem, er at foretrække frem for en tyk pels, der er mere tilbøjelige til at klumpe og bløder. Hver gang du bruger mascara tryllestav, væv fra spidsen, før du anvender til dine vipper. Dette vil fjerne den overskydende klump, tilføjer til mascara oprustning og i sidste ende fører til blødning problemer senere. Når du har anvendt alle de lag mascara du ønsker, husk at rede med en øjenvippe børste fjerner overskuddet og adskillelse af vipperne.

En anden overvejelse er at ikke placere nogen mascara på de nederste vipper. De nederste vipper hviler tættere på din hud, og er mere tilbøjelige til at bløde i øjet område. Den nuværende øje tendens er at have en stærkere makeup samling på den øvre øje og mindre på den nederste. Derfor ved at fjerne mascara på de nederste vipper vil du forblive i mode og mindske sandsynligheden for blødning mascara.

Touch Ups

Hvis du er særligt aktive eller gnide øjnene ofte i løbet af dagen, er din mascara vil have nogle problemer med blødning. På grundlag af disse ekstra stressende dage, bære et touch up kit med dig at kortslutte problemet, før det begynder. Alt du virkelig har brug for, er nogle eye makeup remover, q-tips, concealer og mascara i din rejse kit. Ansøge makeup under øjnene er også en stor genopfriskningskursus i løbet af en travl dag. Du skal blot rengøre området under og omkring øjnene med makeup remover og q-tip. Genanvende concealer kun på dette område, og røre op mascara evt.

Gå uden

Mens der er ikke noget bedre at vågne op dit ansigt end mascara på dine vipper, nogle dage kan det være nødvendigt at gå uden. Rejser på et fly eller et travlt hele-dages konference er et godt eksempel på tidspunkter, hvor risikoen for mascara blødning kan opveje fordelen det giver dit ansigts udseende. På disse dage, er der nogle måder at give facaden af ​​mascara uden faktisk at bære det.

Blødning Mascara

Den første er at effektivt at krølle dine vipper. Mens mange kvinder er usikre om brug af en øjenvippe curler, de fleste eksperter sværger ved dem. Med nogle enkle trin kan du hurtigt åbne dine øjne og lysne dit ansigt uden at skulle anvende mascara. Start med dine grundlæggende øjenvipper curler. For en længerevarende effekt, varme svampen området lidt med en hårtørrer - men pas på det ikke bliver for varmt. Placer curler tæt på bunden af ​​dine vipper: klemme, tælle til ti, og slip. Derefter gå krøllejernet ud mod spidsen af ​​vipperne klemme som man bevæger sig langs at bidrage til at fremme vipperne til at krølle og ikke blot crimp. For en mere effektiv krøller og mindre risiko for skader eller infektion, skal du sørge for at udskifte din øjenvipper curler årligt.

Efter curling, anvende en tynd streg eyeliner så tæt på øjenvipperne som muligt. Dette vil præsentere udseendet af en mørkere vipperne linje som mascara ofte giver, men eyeliner er mindre tilbøjelige til at bløde eller plamage. Endelig kan du anvende et tyndt lag klar mascara for at hjælpe med at holde krøller og tykkere vipperne lidt.

Typer af Mascara

Vandfast mascara bliver sat bedst i betragtning af den beskrivende navn er det mindre sandsynligt at løbe med sved og fugt. Desværre er det ikke en perfekt løsning som mascara blødning ofte forårsages af olier i huden og ikke blot vand. Man bør ideelt vælge den mascara, der giver dem udseende, de er på udkig efter: volumizing, forlængelse eller endda begge dele. Derefter kan du altid anvende et lag vandfast mascara ovenpå som et ekstra lag af beskyttelse. Bare husk at forsigtigt at fjerne vandfast mascara i slutningen af ​​dagen for at sikre sundheden for dine vipper opretholdes.

Andre indstillinger

Hvis blødningen mascara er fortsat et problem for dit udseende, kan du overveje andre måder at forbedre dine andre end mascara øjenvipper. En metode er at have dem farvet på en lokal salon. For mange kvinder med lys farvet eller tynde vipper, det gør det trick og giver derefter at undgå mascara alle sammen.

Hvis omkostningerne eller besværet med at dø dine vipper synes for stor, falske øjenvipper er også en stor mulighed. Versionerne til rådighed i dag er lettere at anvende og ser helt naturligt. Vælg mellem enten individuelle piskeslag eller en strimmel type. Det vil tage praksis at lære at bære dem, så vær tålmodig og ikke give op.