Blodhunde

Blodhunde
Bloodhound Puppy

Dit første indtryk af Blodhunde kan stamme fra den dovne bæst præsenteret på The Beverly Hillbillies TV sitcom, men ikke blive vildledt. Dette er en hårdtarbejdende, heroiske hunderace.

Historien om Blodhunde

Du kan antage, Blodhunde er et dagligt syn i den amerikanske syd på grund af deres hyppige skildring i film og på tv, men det er ikke tilfældet. Denne race er faktisk et produkt af fransk adelsmand, der har frembragt dem, sammen med deres dværg fætre Basset Hounds, til at ledsage deres mestre på jagt.

En duft jagthund af natur, er Bloodhound kendt for sin fantastiske evne til at spore sin stenbrud over hundreder af miles, men racen blev ikke brugt til at spore mennesker indtil omkring det sekstende århundrede.

I dag, den ædle Bloodhound er racen valg for retshåndhævelse og eftersøgnings- og redningsfolk, ved hjælp af hans uforlignelige talenter til at finde flygtninge og ofre ens.

Disse fantastiske Næser

Nøglen til Bloodhound overlegne evne til at spore ved duft ligger i dens udvidede olfaktoriske system.

Hunde i almindelighed har evnen til at genkende dufte at mennesker ikke kan registrere. Dette skyldes det store antal af receptorer i deres nasale passager. Jo større passagerne, jo større en hund evne til at detektere duft, som du kan se, Blodhunde har meget store næser og mundkurve.

Bloodhound ører og pine flapper spiller også en afgørende rolle i duft afsløring, opfange og indsamle dufte, der skal leveres til de nasale kamre til analyse.

Blodhunde har været kendt for at hente den menneskelige duft på stier, der er flere dage gamle. Dette skyldes, at mennesker kaste døde hudceller løbende, og selv om de er mikroskopiske, men denne race har brug for at finde en eller to at afhente jagten.

Helhedsindtryk

Det er store hunde, der vejer i omkring hundrede pounds. De har lange ører, hængende øjne og talrige hudfolder. Deres lange haler holdes udflagning over deres rygge.

Farver omfatter:

  • Sort og tan
  • Lever og tan
  • Rød

En lille mængde af hvide pels er tilladt på bryst og poter.

Personlighed

Den Bloodhound er en af ​​de bedste natured hjørnetænder du nogensinde vil mødes, og de bliver dybt helliget deres menneskelige kammerater.

Selvom det ikke er den mest aktive af hunde som voksne, disse hunde udgør i udholdenhed hvad de mangler i hurtighed og smidighed. Når du er på sporing trail, er det næsten umuligt at overtale en blodhund til at opgive jagten. Dette har givet racen en urimelig ry for at være lidt stædig, men i alle retfærdighed, de er virkelig bare meget fast besluttet på at gøre det job, de er blevet avlet til i de sidste tusind år.

På den anden side kan hvalpe af denne race være noget af en udfordring at hæve og tog. De har tendens til at følge deres næser lige ind i problemer, og fordi deres store størrelse gør dem helt akavet i deres udvikling, kan de forårsage en masse ødelæggelse uanset hvor god deres oprindelige hensigter var.

Disse hunde kan gøre vidunderlige familie kæledyr, men vær forsigtig, når du tager dem til ture. En duft af noget særligt interessant, og du bare kan finde dig selv at blive trukket langs den usynlige spor.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

I gennemsnit denne race lever 10-12 år. De mest alvorlige sundhedsmæssige problemer, de står over, er:

  • Oppustning, også kendt som Gastric Torsion- Dette er en smertefuld tilstand, der forårsager mave at vride lukket på sig selv, fældefangst fordøjelsessyrer og gasser, der gør maven blæse op som en ballon. Betingelsen kan være dødelig, hvis den ikke er behandlet i tide, og efterladte er tilbøjelige til at lide gentagelser.
  • Canine Hip Dysplasia- Denne degenerativ ledsygdom kan være ødelæggende, og i nogle tilfælde resulterer i behovet for eutanasi.

Den Race for dig?

Dette er ikke racen for lejlighed livet. Disse hunde har brug for plads til at strejfe og høje solide hegn for at holde dem i gården. Medmindre du har en kærlighed til den store udendørs og en forkærlighed for vandreture, måske du bare vil beundre disse hunde på afstand. Så vidunderlig, som de er, er de ikke racen for alle.

Eksterne links

  • Den amerikanske Bloodhound Club