Bliv en unge skuespillerinde

Bliv en unge skuespillerinde


Mange teenage piger ønsker at blive en ung skuespiller på den store scene. Skuespillerinder såsom Hillary Duff og Miley Cyrus, startede handler i en ung alder og blev en stor succes, da de blev ældre. Selv om ikke alle unge skuespillerinder vil være så vellykket som en som Ashley Tisdale eller Vanessa Ann Hudgens, kan skuespil stadig være en god hobby for unge piger at blive involveret i.

Sådan Bliv en unge skuespillerinde

Hvis du har besluttet, at du ønsker at komme ind i skuespil, bliver du nødt til at gå gennem flere trin før han bliver en succes. Det er vigtigt at huske på, dog, at du sandsynligvis ikke få nogen store roller, når du først begynder at handle. En af de mest almindelige måder for en teenager at blive en ung skuespillerinde er gennem audition til tv-reklamer og små roller, såsom en ekstra, i film. Den del af en ekstra er normalt bare at være et ansigt i en stor menneskemængde eller nogen i baggrunden af ​​en scene.

Nogle gode forslag til at blive en ung skuespillerinde, er:

 • Sørg for, at du virkelig ønsker at blive skuespiller. Hvis du ikke er dedikeret til skuespil, eller hvis du ikke nyde det, så vil du ikke gør godt, og vil spilde din tid.
 • Tilmeld dig for at handle klasser i dit område, og hvis din high school tilbyder en drama klasse, så skal du overveje at tage det så godt. Vær med din skoles drama club er også en god måde at komme i gang handler.
 • Har en leder skudt træffes på lokalt fotografering studie og sammensætte et resumé af alle dine handler erfaringer. Nogle gode ting at medtage i en genoptage er nogen spiller eller skole produktioner, som du har været i.
 • Gå til auditions til tv-reklamer eller små dele. Vær sikker på at se dine bedste, når du audition til en rolle, uanset hvor lille, og sørg for at have dine linjer udenad.

Med nogle hårdt arbejde og engagement, kan du foretage handler i en efter skole hobby, eller endda en karriere, hvis du er talentfuld.

Nogle Berømte Teen skuespillere og skuespillerinder

Teen piger, der beslutter, at de ønsker at blive en ung skuespillerinde, og mange som ikke er interesseret i at handle på alle måske ønsker at holde op med berømte skuespillerinder og skuespillere. Mange populære skuespillere begyndte handler i en meget ung alder, som regel enten i deres teenageår eller i deres barndom. Tv-stationer som Disney Channel ofte hjælpe med at give disse skuespillere og skuespillerinder den eksponering, de har brug for at få succes. Disney ofte ansætter unge voksne, der kan synge eller har nogle musikalske talent samt fungerende evne, såsom Miley Cyrus, der er stjernen i hit tv-show Hannah Montana et par navne eller ansigter, at en teenager kan genkende er.:

 • Zac Effron
 • Kristen Stewart
 • Taylor Lautner
 • Robert Pattinson
 • Ashton Kutcher
 • Sandra Bullock
 • Miley Cyrus
 • Ashley Greene

Stage Fungerende

Der er mange forskellige typer af aktører. Udover tv og film, mange skuespillerinder vælger at få deres start på scenen. Mens den store scene kan være på Broadway i New York, der handler i mindre produktioner på din skole eller et lokalt teater kan være en fordel og kan hjælpe dig med at lære mange af de nødvendige færdigheder til at handle. Mange skuespillere fik deres start ved at gøre små skuespil og flytte op til tv eller film.

Skulle du få en agent?

Du kan undre, om du bør få en agent til at repræsentere dig som skuespiller. Der er fordele og ulemper til at få en agent.

Pros

En god talent agent vil have forbindelser i branchen og kan være i stand til at få dig en læsning for en del, som du ikke kunne få på egen hånd. Hun vil hjælpe med at forberede dig til audition. Hvis du lander rollen, vil du ikke behøver at bekymre dig om at forhandle din løn. Agenten vil forhandle for dig og læse over eventuelle kontrakter om brændpunkter.

Ulemper

Det er blevet sagt, at have en dårlig agent er værre end at have nogen agent overhovedet. Der er få ting som nedslående som at have en agent, der ikke vil arbejde for dig. Din kontrakt kan også læse på en måde, der får dig til at betale agenten, selvom du foret op jobbet selv og agenten gjorde noget arbejde overhovedet. Du vil også nødt til at dele din løn med en agent.

Hvis du (og dine forældre) beslutte, at det er en god idé at få en agent, den bedste måde at finde en god agent er at spørge andre unge skuespillere, du kender deres agenter. Stil spørgsmål om, hvor hurtigt agenten returnerer skuespillerens opkald, hvor mange arbejdspladser, han har linet op for dem, og hvis de er tilfredse med hans tjenester. Talent agenter typisk tage 10 procent af, hvad skuespilleren gør. Faktisk kun californisk lovgivning tillader dem at tage op til 10 procent. Hvis du laver $ 2000,00 for en kommerciel, forvente at skulle betale din agent om $ 200,00.Fungerende kan være en god måde at øge selvværd i mange teenagere. Teen piger, der er interesseret i modellering kan også drage fordel af at tage handler klasser, fordi disse klasser kan hjælpe med selvtillid og talefærdigheder.