Bliv Barsel instruktør

Bliv Barsel instruktør
Mange kvinder nyder at være en fødsel instruktør

Kvinder ønsker at blive en fødsel instruktør, også kaldet en fødsel pædagog for en række forskellige årsager. Nogle kan have haft sådan en positiv graviditet, arbejdskraft og fødsel erfaring, at de ønsker at give andre kvinder for at få den samme glæde i barselssengen. Andre kan have haft en vanskelig graviditet eller en negativ fødselsoplevelse og nu ønsker at uddanne kvinder, der kæmper i løbet af deres egne graviditeter. Stadig andre kvinder har ingen børn, men nyder at undervise andre om de valg og alternativer til pleje under graviditeten, arbejdskraft og fødsel. Barsel instruktører har ikke brug for en universitetsuddannelse eller stor erfaring, men det hjælper med potentielle kunder og arbejdsgivere skal certificeres. Flere organisationer tilbyder certificering uddannelse og eksamen, og hver organisation har en lidt anden tilgang til graviditet, arbejdskraft og fødsel.

Sammenslutningen af ​​Labor assistenter og fødsel Undervisere (ALACE)

ALACE er en nonprofit organisation, hvis mål er at informere kvinderne om de tilgængelige valg for fødsel og at støtte dem i disse valg. På grund af denne filosofi, er ALACE fødsel pædagog træningsprogram baseret på jordemødre graviditet og fødsel pleje model frem for den mere traditionelle medicinske model af pleje. Den jordemoder model behandler graviditet og fødsel som en naturlig og sund proces, snarere end en tilstand, der skal behandles og styres med medicinske indgreb.

Den ALACE fødsel pædagog træningsprogram er en distance-learning pensum. Instruktionsbogen koster $ 795 men betaling planer er tilgængelige. Omkostningerne omfatter manualen, instruktionsvideoer, en ALACE medlemskab, og et abonnement på ALACE kvartalsvise tidsskrift. Instruktionsbogen kapitler indeholder hver en klasse omrids og organisationens hjemmeside, at de fleste studerende gennemfører programmet i 10-14 måneder. Efter at have afsluttet det meste af træningsmanual og passerer en eksamen, ALACE giver fødsel pædagoger foreløbig certificering status. For at blive fuldt certificeret, kandidater nødt til at fuldføre det sidste kapitel i manualen, læse bøger om ALACE obligatorisk læsning liste og forelægger seks positive studenterevalueringer fra de faktiske klasser.

ALACE bemærker, at de fleste af sine certificerede instruktører opkræve $ 100- $ 300 per klasse serien, og at de fleste instruktører arbejder selvstændigt frem for på et hospital.

International Barsel Education Association (ICEA)

Den ICEA erklærede mission er at støtte fødsel pædagoger ", der tror på valgfrihed baseret på viden om alternativer i familie-centrerede barsel og nyfødte pleje." Den ICEA ser også graviditet og fødsel som en vigtig begivenhed for en kvinde og hendes familie, snarere end en automatisk farefulde medicinske situation, der kræver intens medicinsk behandling og kontrol.

Den ICEA tilbyder en tre-spors uddannelse og certificering program for tidligere certificerede fødsel pædagoger, der ønsker at forfølge "fast track" certificering med ICEA. Til fødslen undervisere, som har ringe eller ingen tidligere erfaring, starter det fulde træningsprogram med grunduddannelsen fødsel pædagog Workshop. De samlede omkostninger for de workshops, studievejledninger, påkrævet læsning materialer og eksamen er ca $ 1200, men ICEA gør tilbyde nogle begrænsede stipendier. Ud over sin fødsel pædagog uddannelsesprogram, den ICEA tilbyder også certificering programmer for perinatale fitness undervisere og postnatal pædagoger.

Lamaze International

Lamaze Internationals fødsel pædagog certificering program afspejler sit engagement i normal fødsel, hvilket betyder en arbejdskraft og fødsel, at fremskridt uden unødvendige medicinske indgreb eller procedurer. Lamaze International har tilpasset seks evidensbaseret praksis fra Verdenssundhedsorganisationen, som danner grundlaget for Lamaze filosofi om mødre og nyfødte pleje. Disse seks praksis omfatter:

  1. Undgåelse af unødvendig arbejdskraft induktion
  2. Fradrag for fri bevægelighed og positionering under fødslen
  3. Kontinuerlig professionel støtte under fødslen og fødsel
  4. Ingen rutinemæssige medicinske indgreb, såsom episiotomies eller Pitocin injektioner at levere moderkagen
  5. Ikke-instrueret skubber opretstående stillinger
  6. Campingpladsvirksomhed-in med ingen adskillelse af mor og barn efter fødslen.

Hvert træningsprogram akkrediteret af Lamaze International sætter sit eget program gebyrer og adgangskrav, så omkostningerne for hvert program varierer. Det tager cirka 6 til 12 måneder til at blive en fødsel instruktør gennem Lamaze International og organisationen tilbyder seks $ 500 stipendier om året til kandidater, der er indskrevet i en Lamaze akkrediteret træningsprogram og som udviser en økonomisk behov. Nogle enkelte uddannelse tilbyder også stipendier til instruktør kandidater. Når ansøgerne har gennemført et uddannelsesprogram, de er berettiget til at ansøge om tilladelse til at tage eksamen. Eksamen gebyr er $ 200 for kandidater fra USA, men går op til $ 250 efter 1. juli 2009.

Bliv Barsel instruktør

Det koster lidt mere og tage mere tid til at blive en certificeret fødsel pædagog, men det hjælper en fødsel instruktørens potentielle kunder og arbejdsgivere til at vide, at instruktøren har opfyldt visse faglige standarder og gået igennem en grundig uddannelse. Ud over de organisationer, der allerede er nævnt, American Academy of Husband-coachet Barsel (Bradley®), Birthing indefra, og fødsel og Postpartum Professional Association (Cappa) også uddannelse og certificering af fødsel pædagoger. Mens nogle pædagoger blive certificeret med kun én organisationer, andre holde to eller flere certificeringer for at demonstrere den højeste faglige kapacitet på området. .