Blink 182

Blink 182


Southern Californias Blink 182 red slutningen af ​​90'erne pop-punk bølge til at blive en udbredt kraft i internationale musikscene. Deres styrke ligger i deres evne til at skrive meget melodiske og iørefaldende hymner for en utilfredse MTV generation. Deres ofte vittige og dybtfølte tekster brutalt skildrer bekymringer middelklasse teenagere. De taler, kjole og handle som de børn, der køber deres poster, og meget af deres succes kan tilskrives deres verdensklasse musikvideoer, der kombinerer skarp fortælling, screwball komedie og ofte ydmygende endelser.

Blink 182 Diskografi

  • Cheshire Cat (1994)
  • Dude Ranch (1997)
  • Enema of the State (1999)
  • The Mark, Tom og Travis Show (The Enema Strikes Back!) (Live, 2000)
  • Take Off dine bukser og jakke (2001)
  • Blink 182 (2003)
  • Greatest Hits (2005)
  • Kvarterer (2011)
  • Hunde Spise Hunde (EP, 2012)

Tidlig Blink

Den oprindelige line-up, der er kendt som Blink, inkluderet bassist Mark Hoppus, lead guitarist Tom DeLonge, og trommeslager Scott Raynor. Blink turnerede utrætteligt på bagsiden af deres egen udgivet EP flyve swatter i 1993, at få berygtet for deres komiske, levende underholdning og deres tendens til at tage deres tøj af offentligt.

Deres næste udgivelse var Buddha, der blev sat ud kun på kassette og begrænset til 1.000 eksemplarer. Buddha blev omarbejdet til at gøre en stor del af bandets 1995 fuldlængde debut, Cheshire Cat. Lang tid bekendt af bandet Travis Barker erstattet Scott Raynor på trommer i 1997, efter at Raynor vendt tilbage til sine studier. Snart Blink tilføjede tilnavnet 182, efter at være blevet udfordret af en irsk techno tøj, der også blev kaldt Blink.

Musik Succes

Blink 182

Blink 182 havde deres første smag af kommerciel succes med albummet Dude Ranch (1997), som bød hittet Dammit. Deres ubarmhjertige touring tidsplan steg med genopblussen af ​​den globale surf og skate scene. Blink 182 s optagelse på Vans Warped Tour, plus regelmæssig støtte koncerter med punk legender Pennywise og NOFX, førte bandets 1999 udgivelse Enema of the State at nå frem til en helt frisk publikum. En anden årsag til bandets succes med Enema of the State var bandets nye producer, Jerry Finn. Finn havde tidligere succes med at hjælpe karrieren for punk bands Afkom og Rancid.

Voksende musikalitet

Kort efter, Tom, Mark og Travis Show (2000) signalerede en løbetid i produktionen, mens Take Off dine bukser og jakke (2001) var bevis for et band virkelig i kontrol over deres sangskrivning. Albummet debuterede på toppen amerikanske Billboard hitliste.

Blink 182 bevæger sig på

Blink 182 udgivet deres selvstændige titlen femte studiealbum i 2003. Det var bandets første overgang til deres nye etiket, Geffen Records. Albummet afspejler en mere eksperimenterende retning for bandet, med singler fornemmelse af dette, og jeg savner dig topping de amerikanske alternative hitliste.

På trods af succesen med Blink 182, bandet udsendte en pressemeddelelse i februar 2005, at annoncerede deres "ubestemt pause." DeLonge forsvandt fra offentlighedens søgelys, mens Barker og Hoppus fortsat udføre med deres nye projekt, +44. I denne periode Barker også gået i gang i reality tv med MTV-serien Meet the Barkers.

Tragedie og Reunion

Blink 182

2008 viste sig at være en bittersød år for Blink 182. I august mangeårige producer Jerry Finn lidt af en hjerneblødning og senere døde. Knap en måned senere blev Travis Barker og samarbejdspartner Adam "DJ AM" Goldstein involveret i et flystyrt. Styrtet dræbte fire mennesker, der forlader Barker med anden og tredje grads forbrændinger og post traumatisk stress syndrom. Goldstein også overlevede, men døde i 2009 fra en dødelig overdosis af kokain og smertestillende medicin ordineret til kvæstelser i styrtet. DeLonge og Hoppus besøgte Barker på hospitalet under raskmelding, indstilling grundlaget for en genforening af Blink 182. I en 2010 Chicago Tribune interview DeLonge tilbydes: "Hvis uheldet ikke var sket, ville vi ikke være et band, almindelig og simpel. Det var skæbnen. "

DeLonge, Barker og Hoppus annonceret deres reunion selv om den figurerer som oplægsholdere på 2009 Grammy Awards. Picking up, som om de aldrig havde delt, Blink 182 udgivet en dokumentarfilm kaldet The Blinkumentary og indledte en nordamerikansk turné med støtte fra Weezer og Fall Out Boy. Kvarterer, bandets sjette studiealbum, blev udgivet i september 2011, på trods af juridiske problemer mellem bandmedlemmer og en selvudråbt "tab af enhed" under optagelsen. Albummet toppede som # 2 på Billboard 200 chart.

2011 - 2013

Blink 182 hovednavn 10th Annual Honda Civic Tour med My Chemical Romance i slutningen af 2011 og lancerede deres 20th Anniversary Tour i 2012. De udgav også en fem-sang EP i december 2012 med titlen Hunde Eating Dogs.

I begyndelsen af ​​2013 turnerede bandet Australien som en del af Soundwave Festival. Trommeslager Brooks Wackerman Bad Religion udfyldt for Barker, som stadig lider af en frygt for at flyve relateret til 2008 styrtet. Nyt materiale i 2013 er en klar mulighed.

Big musik fra Big personligheder

Blink 182 lyd er stor og fræk, som afspejler de dristige personligheder af bandets medlemmer. Selv om de ikke altid arbejde sammen som en sammenhængende enhed, deres igangværende forfatterskab omfatter smarte tekster, iørefaldende riffs og en holdning, der taler til en hel generation af fans.