Bleen Chronicles: Interview med Barack Levin

Bleen Chronicles: Interview med Barack Levin
Barack Levin er forfatter til bleen Chronicles.

Barack Levin, forfatteren af bleen Chronicles og et ophold-at-home far, talte for nylig med LoveToKnow Baby om hans bog og hans liv.

Fortæl os om dig selv.

Jeg er født i 1970 i Tel Aviv, Israel og flyttede til Pittsburgh i 1996 for at forfølge min kandidatgrad. Kort efter min ankomst, mødte jeg en smuk fransk kvinde ved navn Michelle og faldt i kærlighed. Et år senere, lærte jeg under en rutinemæssig fysisk havde jeg en irreversibel og livstruende nyresygdom. Jeg var 26 år, og lægen tvivlede på, at jeg ville se 30. I lyset af denne nyhed, jeg nægtede at opgive min drøm om at gifte sig med Michelle og hæve en multinational familie i USA.

Lever på lånt tid, og trods alle jeg vidste at fortælle mig, at jeg var skør, besluttede jeg at blive et ophold / arbejde-at-home far og skulder det meste af ansvaret for at tage sig af min søn for hans første leveår (og potentielt , de sidste 12 måneder af mine). Jeg ønskede at tilbyde ham en ordentlig vejledning, ved hjælp af nogle meget utraditionelle metoder, gennem de første trin i sin rejse til at blive en fantastisk dreng og en stor mand-en rejse jeg frygtede jeg måske ikke være rundt for at vidne meget af. Jeg besluttede at skrive min bog, bleen Chronicles - et ophold i hjemmet fars søgen efter at hæve store børn, efter at jeg så, at mange forældre håndtere situationer, som jeg fandt let løses.

Hvad fik dig til at blive et ophold-at-home far?

Efter min diagnose, min opfattelse af verden ændret sig. Forhold, der engang syntes så vigtigt for mig blev irrelevante-ting som smykker, designertøj, sportsvogne, eller de nyeste gadgets alle syntes så ubrugelig og unødvendig, da jeg vidste, at en morgen, kunne jeg ikke vågner op. Ego, misundelse, jalousi, viser off-hvorfor spilde tid på sådanne bagateller? Jeg lavede en komplet mental forandring, at indse, at de vigtige ting i livet er familie, gode venner, gode tider, fritid, fortæller min kone jeg elsker hende hver dag, og stramme forholdet jeg har med mine forældre og søskende.

Nu, hvor jeg har to børn, jeg føler dobbelt så stærkt for min beslutning om at blive et ophold-at-home far. Det giver mig mulighed for at tilbringe så meget tid med dem som muligt. Jeg ønsker at være en perfekt far. Jeg ønsker at give dem så meget. Jeg ønsker at elske, knus, og nyde dem så meget som jeg kan.

Det har været mere end fem år siden min lægerne først fortalte mig om min "bedste fald" scenario, og jeg føler ikke, at jeg er i overhængende fare for fuldstændig nyresvigt. Min læge kalder mig "mirakel patient." Det er nu næsten 15 år siden, jeg indgået denne sygdom, og heldigvis har der været meget lidt yderligere forværring, og jeg er stadig i fuld vigør.

Hvad er nogle almindelige misforståelser om ophold-at-home dads?

Jeg tror, ​​at den største misforståelse om ophold-at-home dads er, at vi ikke kunne muligvis have, at såkaldte "moderlige instinkter". Personligt synes jeg, at uden disse instinkter, ville bo-at-home dads ikke være i stand til at passe babyer. Men samfundet ikke se os på denne måde. For de fleste mennesker, en far med en baby skriger VIP-behandling mod forskelsbehandling på en god måde.

Heldigvis for os fædre, samfundet mener, at en mand håndterer en baby er formentlig ulykkelig (i modsætning til en mor, der forventes at magisk vide alt om babyer). Mennesker, især kvinder, vil nærme dig med tilbud om at hjælpe, snakke eller bare chat. En far med en baby i en klapvogn er en fantastisk måde at modtage tilbud til skåret i linjer og få hurtigere til kassereren på en købmand. Hvis du flyver alene med barnet, vil du blive behandlet som royalty! Udnyt det. Diskrimination-bliver fremhævet og fornem i en crowd-har aldrig følt så godt!

Hvad er nogle af de baby emner, du dækker i din bog?

Bogen beskriver en ny filosofi for at hæve børn. Jeg kalder denne nye filosofi: "Stop Behandling dine børn ligesom babyer!" Bogen kommer fra et synspunkt, at en baby er et levende vejrtrækning menneske ligesom resten af ​​os voksne. Men endnu vigtigere, en baby er en tænker så godt. Han kan analysere situationer og træffe passende beslutninger, hvis kun givet redskaber til at gøre det. Min filosofi betyder, at hvis du behandler en baby som en lille voksen, vil du være i stand til at rejse store, uafhængige, selvsikker børn.

I denne tid, hvor forældre gøre alt for at overbeskytte deres børn og bruser dem med ubrugelige legetøj, computerspil og tv-shows, jeg præsentere en alternativ måde at rejse et barn. Min bog dækker spørgsmål sådanne hvordan at opdrage et barn uden "barn proofing" i huset, hvordan man laver børn elsker frugt og grøntsager, hvordan man kan give placebo til børn og ikke narkotika dem med kemikalier, hvordan man kan tage en baby på en international flyvning, hvordan at potte toget på 11 måneder og derover. Bogen som helhed udfordrer mange conventionalities, som vi mener er sandheder ved at vise, at der er en anden, bedre måde at rejse glade børn.

Hvad er nogle tips og råd, du vil gerne tilbyde vores læsere?

Bleen Chronicles: Interview med Barack Levin
Bleen Chronicles

Det bedste tip jeg kan tilbyde læserne er at blive en rollemodel for deres børn. Børn lærer meget af voksne. De lærer vore tale mønstre; de bruger vores ordforråd; de efterligner vores fagter, absorbere vores frygt og mere. Og så, hvis vi passerer dem vores træk ubevidst, hvorfor så ikke tage den indlysende næste skridt og begynde at påvirke dem bevidst? Det er faktisk meget simpelt og en gennemprøvet metode.

  • Spisevaner -Du ønsker dine børn at elske at spise grøntsager, så sørg for, at hvert måltid serveret til tabellen indeholder en række grøntsager. Sørg for at spise dem, og vise et godt eksempel.
  • Independence -Du vil have dine børn til at blive selvstændige, vise dem, hvordan det gøres. Lad dem hjælpe dig rundt i huset, lære dem nogle grundlæggende færdigheder, lære dem at tale med voksne.
  • Ansvaret -Du ønsker dine børn at være ansvarlig, starter i en tidlig alder. Få dem deres egen pose til at bære i skole og tilbage. Når du går på indkøb tage dem med dig og gøre en begivenhed ud af det. Bed dem om at hjælpe med listen købmand, finde poster i butikken, placere dem i vognen og betaler ved kassen.

De er alle simple ting, som vi alle gør på daglig basis, at vores børn bare ville elske at hjælpe os med og ved at gøre, så de lærer mere, end du kan forestille dig.Hvis du vil læse mere om Barack Levin, kan du besøge hans hjemmeside på Barack Levin.com.