Blackberry Touch

Blackberry Touch


BlackBerry touch telefon, Storm, er BlackBerry (og Verizons) svar på den populære iPhone. Berøringsskærmen kan tage nogle få bruges til, men denne enhed er sand effekt i kompakt form.

Hvad Er BlackBerry Touch Phone?

BlackBerry touch telefon, Storm, er en enhed, der giver dig mulighed for at få adgang til flere typer af medier og rejser næsten uanset hvor du gerne vil, selv globalt.

Hvad det giver

Berøringsskærmen fremgangsmåde til drift BlackBerry touch telefon er indlysende, men hvad tilbyder det? Hvorfor vælge denne telefon over iPhone eller endda et andet BlackBerry? Nogle af de funktioner, du får er:

 • Høj opløsning skærm med 65.000 farver
 • Langvarig batteri (op til femten dages standby), plus den lethed skifte dine batterier på farten, hvis du bare ikke har tid til at oplade det op
 • En GB lagerplads hukommelse i telefonen, plus mulighed for at tilføje mere via et hukommelseskort slot (op til 16 mere GB)
 • Hurtig forbindelse til begge opkald og Web surfing
 • Et 3,2 megapixel kamera og video-kapacitet, så du kan tage billeder hurtigt og registrere de ting du ønsker at vise dine venner og familie
 • Wide skærm til at se disse videoer eller online klip
 • Flere tastatur indstillinger for din bekvemmelighed, så du kan vælge fra QWERTY, SureType eller multi-tap-metoder til at få dine tekster og emails maskinskrevet og sendes
 • Indbygget GPS
 • Medieafspiller til film, lysbilledshow, billede skærme og musik spillelister
 • Normal BlackBerry funktioner, at BlackBerry fans altid har elsket, såsom SMS, MMS, e-mail, internetadgang og organisator
 • Klikbar skærm, så du ikke mister skrive føle eller lyde, selvom det er en touch screen telefon
 • Evnen til at arbejde på en GSM HSPA 3G-netværk over hele verden og Verizons EV-DO 3G-netværk i USA

Så hvad er BlackBerry touch telefon? Det er din go-to-enhed for næsten alt du kunne eventuelt har brug for på farten. For at finde ud af, hvor at købe det, kan du besøge BlackBerry Forhandlere side og vælge dit land på listen.

Hvad de andre mener

Ikke alle anmeldelser er helt vilde med den Storm banebrydende teknologi, selvom de fleste af dem i det mindste erkende sin værdi på markedet. Samlet set er det en vinder og en alvorlig konkurrence til iPhone. The Storm tilbyder alt hvad du kan ønske i en smartphone.

Men den klikbare skærm, en af de største forskelle mellem iPhone og Storm, lyder som en god idé, men touch-skærme typisk mindre pres for at operere. Med BlackBerry touch telefon, er du nødt til at anvende mere pres for at "klik" på trods af den berøringsfølsomme skærm udseende. Det kunne være et problem for nogle mennesker, men andre vil ikke have noget imod. Én god ting om clickthrough feature er, at du nemt kan rulle og gennemse uden at gå til en ny side, før du er klar.

En konsekvent rave om BlackBerry touch telefon er skærmen selv, levende og film-klar. Der er 184 pixels per tomme, 65.000 farver, og skærmen i sig selv er 480x360. Mens du sandsynligvis vil foretrække at se videoer og se dine billeder på widescreen, kan du gennemse, mens du holder telefonen lodret eller vandret.

Apropos browsing, får du fuld HTML adgang. Du kan hente filer, kan du besøge sociale netværkssider, instant message, og selvfølgelig tjekke din e-mail. Uanset om du bruger din smartphone for forretning eller fornøjelse, det er nogle af de mest vitale ting til din telefon at gøre, bortset fra den traditionelle kald og tekster mobil (SMS og MMS, som telefonen kan også gøre).

BlackBerry af Research in Motion synes at have alle de baser dækket med Storm. Der er formentlig ingen funktion, du vil gå glip af når du opgraderer fra din gamle telefon til denne. Denne ene gør det hele.

Et sidste ord

Hvis du er en Verizon kunde med nogen interesse i at skifte mobiltelefon udbydere, er du lusting til iPhone, og du er forfalden til en opgradering, kan BlackBerry Storm bare være svaret. Hvis du foretrækker at klikke og bekræfte dine navigations valg i stedet for mildt trykke på skærmen for at hoppe fra den ene side til den næste, kan du endda få en meget stærk præference for BlackBerry Storm. Den er solidt konstrueret med næsten alt, hvad en smartphone bruger kunne drømme om.