BlackBerry Storm Applications

BlackBerry Storm Applications

Nu, at håndsættet er ankommet, kan du have startet din søgning for nogle af de bedste BlackBerry Storm applikationer, der er til rådighed. Den geniale smartphone leveres med en masse software, men du kan også opsøge både betalte og gratis programmer, der kan føjes til sin suite.

Indførelse af en touchscreen BlackBerry

Hvis du ikke allerede kender, BlackBerry Storm er den første touchscreen BlackBerry fra Research in Motion. Hidtil har alle BlackBerry-enheder featured et tastatur af en slags, og displayet var ikke en touchscreen. The Storm ændret sig ved at indføre en revolutionær "klikke" touchscreen, leveres en interessant taktile feedback mekanisme.

På grund af den anden konfiguration og indstillinger, kan BlackBerry Storm føler noget fremmed for folk, der allerede har vænnet sig til mere konventionelle BlackBerry-enheder. Det er sagt, den klikkende touchscreen kan også åbne op alle mulige interessante muligheder, og disse vil helt sikkert blive afspejlet i nogle af BlackBerry Storm applikationer, der vil blive stillet til rådighed i de kommende måneder.

Populære BlackBerry Storm Applications

Ligesom der er mange gratis BlackBerry Pearl downloads, vil en hurtig søgning også afsløre en voksende sortiment af BlackBerry Storm programmer, der er tilgængelige via en række pålidelige kilder. Som med alle downloads fra internettet, skal du udvise forsigtighed, når du vælger dine kilder som nogle hjemmesider kan være vært for virus, malware, spyware og andre uønskede ting.

Hvad er nogle af de mere populære BlackBerry Storm applikationer?

Produktivitet Apps

Først og fremmest den Storm er stadig en BlackBerry, så produktiviteten er let tæt på forkant. BlackBerry Storm er allerede godt rustet til at håndtere e-mail og internet-browsing, men flere programmer kan stadig være tiltrækkende.

For eksempel sige mange, at Opera Mini er overlegen i forhold til den standard BlackBerry Browser. Andre brugere kan nyde Wall Street Journal eller New York Times direkte til deres Storms.

For finansielt tilbøjelige, E * Trade Mobile Pro er en fantastisk måde at bo på toppen af ​​aktiemarkedet, mens Obopay bliver en af ​​de mere populære måder at sikkert, hurtigt og nemt overføre monety lige gennem din BlackBerry-smartphone.

Social Networking

Afhængigt af din udbyder, kan de forudinstallerede og medfølgende software for Storm allerede omfatter nogle sociale netværk integration. For eksempel kan du være i stand til at indlæse Storm applikationer til Facebook og Flickr direkte fra din BlackBerry Desktop Software. Det er ikke helt nok for social networking entusiaster, ikke?

En af de mest populære applikationer til BlackBerry Strom er OpenBeak, en klient, der fungerer med Twitter. Twitter er en microblogging platform, der lader dig holde kontakten med dine venner og til at opdatere dem på din nuværende status.

Sjov og spil

Det kan ikke alle være om business, ikke? Med indførelsen af ​​den berøringsfølsomme skærm og andre nyskabelser, er Research in Motion positionere BlackBerry Storm som en enhed, der også er egnet til den ikke-virksomhedernes bruger. Du kan finde masser af BlackBerry spil til at nyde på Storm, for eksempel, ligesom PBA Bowling og Pac-Man. Uanset om du kan lide nostalgiske arcade klassikere eller noget lidt mere moderne, Storm er en gaming vidunder i sig selv.

Kom ud over spil, andre BlackBerry Storm applikationer, parabol ud underholdning omfatter Slacker Radio til BlackBerry og ComedyTime til BlackBerry.

Få mest ud af din Berry

Som du fortsætte din søgen efter at finde applikationer til BlackBerry Storm, skal du overveje både gratis og betalte applikationer. Ikke alle betalte programmer er nødvendigvis bedre end deres frie modstykker, men nogle gratis apps kan lader meget tilbage at ønske. Læs anmeldelser og holde et åbent sind.

Der er en håndfuld af programmer, der er specielt beregnet til den Storm, og dette antal vil stige med tiden. Generelt dog, vil du opdage, at de fleste BlackBerry-applikationer vil arbejde på Storm selv om det ikke var designet til Storm fra get-go. Mere specifikt programmer for Bold synes at være den mest kompatible, i betragtning af den tilsvarende styresystem opdatering.