BlackBerry GSM trådløs telefon

BlackBerry GSM trådløs telefon

Når du køber en ny smartphone, der er mange overvejelser, der spiller ind. Der er også mange akronymer og teknologier, der kommer ind i diskussionen, hvoraf mange kan være forvirrende for selv de mest kræsne forbrugere. Hvis du tilfældigvis er på udkig efter en BlackBerry, der er mindst to kritiske funktioner, som du gerne vil huske.

Hvorfor GSM telefoner er nyttige

Selv om det er sandsynligt, en oversimplificaton kan mobiltelefoner være overvejende betegnes som enten GSM, som står for Global System for Mobile Communications, eller CDMA, som står for Code Division Multiple Access. Denne kategorisering er ved at flytte og ændre i lyset af nyere teknologier, ligesom de forskellige former for 3G og 4G-forbindelse, men disse to overordnede kategorier er stadig relevante.

I det store og GSM er langt mere populær internationalt end CDMA. Faktisk USA er et af de få lande, der fortsætter med at bruge det. Der er mange grunde til dette, men en af ​​dem er, at GSM-telefoner bruger et SIM (Subscriber Identity Module). Hvis GSM-telefon er låst op, kan den acceptere forskellige SIM-kort fra forskellige GSM-udbydere over hele verden. Som sådan kan det vise sig at være meget nyttigt for internationale rejsende, der ønsker at undgå dyre roaming.

Selv hvis de er villige til at absorbere roamingtakster, kan internationale forretningsrejsende bruge GSM telefoner, når de rejser i udlandet. Generelt kan det samme ikke siges om CDMA håndsæt, og det er til dels, hvorfor GSM-aktiveret BlackBerry-enheder er mere populære end deres CDMA-kun modparter blandt internationale rejsende og udland.

Ved hjælp Wi-Fi, når den foreligger

Trådløse data kan vise sig at være den dyreste del af din månedlige mobiltelefon plan. Dette er, når du bruger den mobilforbindelse at få adgang til datatjenester på din mobiltelefon, herunder e-mail, sociale netværk, media streaming, og surfe på nettet. En god måde at holde forbindelsen samtidig minimere den slags omkostninger er at bruge Wi-Fi.

Når du surfer på internettet via Wi-Fi på din BlackBerry, er der ingen afgift fra din trådløse luftfartsselskab. Det tæller ikke mod din månedlige tildeling af trådløse data. Det er også meget nyttigt, når du rejser i udlandet, da roaming data afgifter kan være bemærkelsesværdigt pebret. Gratis offentlig Wi-Fi hotspots kan være stor for at kontrollere e-mail og på udkig efter retninger.

BlackBerry Modelnummer Scheme

For nogen tid, Research in Motion brugte en forudsigelig ordning for chosing BlackBerry modelnumre. Alle BlackBerry-enheder gennemført en firecifret modelnummer. De første to cifre ville betegne serien og alle telefoner med de samme første to numre vil i høj grad se ud og fungere på samme måde.

De sidste to cifre kunne betegne nogle grundlæggende funktioner. Hvis modelnummeret endte i en -00, det betød, at det var den første i denne række. Hvis modelnummeret sluttede i -10, telefonen sandsynligvis havde GPS, men ikke trådløs internetadgang. Hvis modelnummeret sluttede i -20, telefonen sandsynligvis havde Wi-Fi, men ikke GPS. Og endelig, hvis modelnummeret sluttede i -30, var det CDMA version af serien. Denne nummerering holdt sandt for visse BlackBerry Pearl og Curve smartphones.

Det har ændret sig i de senere år, fordi det store flertal af alle smartphones har nu mulighed for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk som standard. Nyere BlackBerry-enheder er ingen undtagelse, men det er vigtigt at dobbelttjekke, hvis denne funktion, hvis det er vigtigt for dig.

Populære BlackBerry telefoner med GSM og Wi-Fi

Mange BlackBerry håndsæt har nu både GSM og Wi-Fi. Selv dem, der sælges gennem traditionelt CDMA luftfartsselskaber som Verizon kan stilles til rådighed som "World Edition" enheder, i stand til at bruge GSM-net i udlandet med et SIM-kort. Nogle af de mere populære GSM og WiFi-aktiverede Brombær omfatter følgende:

  • BlackBerry Bold Touch 9900
  • BlackBerry Bold 9780
  • BlackBerry Curve 3G 9300
  • BlackBerry Storm2 9520
  • BlackBerry Torch 9800
  • BlackBerry Pearl 3G 9100
  • BlackBerry Pearl Flip 8220

Alle disse telefoner kommer med standard BlackBerry funktioner som push e-mail og BlackBerry Messenger, selvom de kan tilbyde tydeligt forskellige formfaktorer og andre differentierede træk.