BlackBerry altid lyder som det er på Speaker Phone

BlackBerry altid lyder som det er på Speaker Phone

Så meget som du kan elske din BlackBerry-smartphone, det er bestemt ikke uden sine problemer. BlackBerry App World har måske ikke så mange apps som Android Market eller iTunes App Store, men den automatiske smartphone problem med visse BlackBerry-enheder kan være endnu mere irriterende.

Hvad Er Speakerphone Blast?

Den "speakerphone blast" er en overraskende fælles problem, der påvirker en lang række BlackBerry modeller fra Research in Motion. Du har måske oplevet dette problem selv; det kan være intermitterende, kan det være vedvarende, og det kan endda fastsætte sig over tid.

Kort sagt er den fælles klage er, at når en bruger besvarer et telefonopkald på hans eller hendes BlackBerry er højttalertelefonen automatisk aktiveres i stedet for at bruge den almindelige ørestykket telefonsvarer protokol som en normal telefon. Den fælles betegnelse bruges til at beskrive dette scenario er en "højttalertelefon blast." Dette skyldes, at mange brugere naturligt bringe BlackBerry op til deres ører ved at besvare opkaldet, kun at have deres ører "nedgjorde" af den markant højere volumen af ​​højttalertelefonen funktion.

For nogle brugere, at problemet er vedvarende, og højttalertelefonen forbliver aktiveret hele opkaldet, medmindre de gribe ind på en eller anden måde. For mange andre, selv om, at telefonen automatisk vende tilbage til den almindelige lydstyrken et par sekunder efter at besvare opkaldet, trods indledningsvis besvare opkaldet med en uønsket højttalertelefon funktion og volumen.

Almindelige årsager til problemet

Højttalertelefonen funktion på næsten alle BlackBerry-enheder kan helt sikkert komme i handy. Hvis du kører ned på motorvejen, og har brug for at besvare et akut opkald, højttalertelefonen giver dig mulighed for at holde begge hænder på rattet, mens du stadig er i stand til at tage opkaldet. Højttaleren fungerer godt, hvis du ønsker at lytte til radio på din BlackBerry også. Men du kun vil BlackBerry at aktivere højttalertelefon, når du ønsker det at aktivere højttaleren.

Generelt synes der at være tre almindelige årsager til denne BlackBerry højttalertelefon blast problem:

  1. En hardware problem: Det er meget muligt, at din valgte forhandler eller luftfartsselskabet har leveret dig en defekt enhed. Som med enhver anden stykke moderne teknologi, er der vil være nogle defekte enheder, der gør deres vej ind i detail-kanaler. Hvis dette er tilfældet, og du opdager problemet tidligt, er det som regel ret nemt at få en erstatning telefon gratis. Ring til teknisk support til din udbyder og diskutere mulige løsninger. Hvis du har købt din BlackBerry via virksomhedens it-afdeling, så kan du få dem håndtere situationen på dine vegne.
  2. Et softwareproblem: En BlackBerry er ikke ulig din computer. Nogle gange kan softwaren på telefonen være defekt eller på anden måde har en slags problem. Firmwaren (der tjener som operativsystemet på telefonen) kan også have nogle bugs og andre spørgsmål.
  3. En bruger problem: Tro det eller ej, nogle gange findes problemet i den person, produktet. Nogle ejere af touchscreen-baseret BlackBerry-enheder, ligesom Storm og Torch, kan ved et uheld trykke på "højttalertelefon" virtuel knap på touchscreen med deres kinder, mens i et opkald. Dette kan ved et uheld aktivere højttalertelefonen funktionen.

Hvordan man kan løse Speakerphone Issue

Mens du kan have meget lidt brug, når der er en uheldig BlackBerry tjenesteudfald, har du muligheder, når det kommer til højttalertelefonen blast problem. Løsningerne afhænger af årsagerne til problemet i din konkrete sag.

  1. Hvis det er en hardware problem, skal du kontakte din it-afdeling eller din udbyder for at se om du kan få en erstatning smartphone. Hvis du stadig er under garanti, og det fastslås, at hardwaren er defekt, skal du være i stand til at få det rettet eller udskiftes.
  2. Hvis det er en software problem, dette kan normalt fastsættes med en firmwareopdatering. Tjek hjemmesiden for dit trådløse luftfartsselskab, se op din specifikke model af BlackBerry-enhed, og se om du kører den nyeste firmware. Følg vejledningen på webstedet for, hvordan du kan opdatere din firmware.
  3. Hvis det er en bruger problem, se hvad du kan gøre for at forhindre dig i at forårsage det samme problem. Hvis du har en Storm, kan du prøve at installere programmer som TalkLock eller StormLock at "låse" skærmen på din telefon, når du er i et opkald. Det kan hjælpe med at forhindre utilsigtede presser.

Nogle brugere har også rapporteret, at højttalertelefonen spørgsmålet opstår, når de forlader Bluetooth tændt uden at have BlackBerry parret til en Bluetooth-enhed. Du kan prøve det også. Hvis alt andet fejler, sætte teknisk support og se om de kan hjælpe dig.