Bitter til cocktails

Bitter til cocktails


Bitter til cocktails er undertiden betragtes som en valgfri ingrediens, men de kan tilføje enorm smag og interesse. Der er flere populære cocktails, der kræver tankestreger af bitter, som naturligvis kan føre dig til at undre præcist, hvad bitter er, og om det er værd at købe en hel flaske bare for en streg. Selvfølgelig kan nogle bitter også blive drukket på egen hånd. men de er potente og ikke for sarte af-hjerte.

Om Bitters til cocktails

Bittere en aromatisk blanding af krydderier, urter, rødder og planter, der er blandet med alkohol. Ved tilsætning til cocktails, kan bitter giver drinks mere karakter og dybde. De kan subtilt ændre smagen af ​​en cocktail, give det en dybere smag og tilføje interesse i intriger. Ligesom en knivspids kanel i en tærte eller et strejf af salt til sæson en parabol, kan en lille mængde af bitter gøre en stor forskel.

Historie

Bitter blev oprindeligt brugt i det 18. og 19. århundrede til medicinske formål. Desværre, når smagt alene, ikke potente bitter var helt så behagelig at paletten andre ingredienser. Nogle mener, at folk begyndte at tilføje ikke-alkoholiske drikkevarer til bitter at hjælpe medicinen gå ned, og i sidste ende disse bitter førte til oprettelsen af ​​den cocktail - en blanding af spiritus, vand, sukker og bitter.

Anvendelse i Cocktails

Bitter bruges sparsomt i cocktails. Mens de fleste cocktail ingredienser måles i fluid ounces eller centiliter, bitter kommer i flasker, der har dyser på dem. Det betyder, at de kan simpelthen vendt på hovedet, så kan tilføjes et strejf af deres indhold.

De fleste mixology opskrifter er ikke frygtelig præcis i forhold til mængden af ​​bitter tilføjet; dette er grunden til en erfaren bartender er sådan en stor ting at have. Men efter en smule praksis med bitter flaske derhjemme, vil du være at tilføje bitter til cocktails som en professionel. Efter alt, mixology er ikke en eksakt videnskab, og eksperimentere med cocktail-making kan helt sikkert være sjovt.

Cocktails, der bruger Bitters

En gammeldags anvender aromatiske bittere, mens martinier kan blive drastisk forbedret med tilføjelsen af ​​orange bitter.

Så vidt aromaer går, himlen er grænsen. Lad din kreativitet og fantasi løbe vild. Orange og grapefrugt er korte varianter, men gå videre og prøve bær, ingefær, vanille, citrongræs eller hvad smag, der interesserer dig.

Bitter holdes i alkohol-løsninger. Du kan vælge en ikke-alkoholisk sort, men dens holdbarhed vil være langt mere begrænset. Højere bevis alkohol vil absorbere flere varianter fra krydderier og vil give de bitter en mere ubestemt holdbarhed. Til lette bitter, bruge gin eller vodka. For tungere bitter, brug cognac, rom eller whisky.

Lave din egen bitter

Til underholdende derhjemme, behøver du ikke bruge mere end $ 10,00 for en flaske bitter. Du kan ganske enkelt brygge en selv i den bekvemmelighed i dit eget hjem.

En simpel opskrift involverer en bittert, såsom malurt, Quassia eller ensian. Du vil også tilføje din smag udvalg af valg, og til sidst din alkoholiske ingrediens.

For en detaljeret opskrift, besøg Stjerne Chefs.com hvor Adam Seger forklarer hvordan man laver flere fælles bitter.

Køb Bitters

Bitter til cocktails

For de mindre ambitiøse eller kemi orienteret, er relativt nemme at købe online eller i butik bitter. Amazon tilbyder et godt udvalg, herunder sæt på seks unikke cocktail bitter fra gebyret Brothers billedet til højre. Flavors omfatter populære frugter som fersken, appelsin, citron og grapefrugt samt mynte og gammeldags Aromatisk bitter.

Husk, når de køber bitter, du skal være opmærksom på, om de er af drikkevandskvalitet eller ikke er drikkevand. Drikkelige bitter kan dobbelt så drikker sig selv - som regel efter middag drikkevarer - og er de stærke bitter, der også indeholder alkohol. Ikke-potables såsom gebyret Brothers ovenfor anførte ikke kan drikkes på egen hånd, indeholder nye alkohol og er udelukkende brugt til at tilføje smag. Sørg for at du er klar over, hvad din cocktail kræver og hvor meget alkohol du kan håndtere, før du køber dine bittere til cocktails.