BiPAP Vision

BiPAP Vision


Den BiPAP Vision er en ventilator støtteordning, designet til at give en bedre måde at levere ventilation til personer, der lider af vejrtrækningsproblemer, herunder søvnapnø. Denne enhed er meget alsidig og er designet til at være enkel at bruge. De vigtigste egenskaber om enheden er dens evne til at være meget nøjagtig, yderst pålideligt og nemt opgraderes.

Nøglefunktioner af BiPAP Vision

Ventilationssystemet er designet af Philips Respironics. Det tilbyder en bred vifte af funktioner, der er vigtige for personer kæmper med andre BiPAP-enheder. Det er ofte efterspurgt, fordi det er billigere system i forhold til andre. Desuden kan det stoppe kravet om intubation (anvendelse af et ydre rør for at muliggøre en bedre vejrtrækning) hos nogle patienter.

De vigtigste elementer i den BiPAP Vision hjælp til at gøre det til et godt valg for mange enkeltpersoner:

 • Fuldt Integreret Skærm: Den er nem at læse display giver realtids grafik til at give mulighed for fremragende ventilator ledelse. Dette omfatter overvågning IPAP, total vejrtrækning, udåndet tidalvolumen, patient eller total lækage, procentdel af patient udløst vejrtrækninger, og mere.
 • Flere Modes: Enheden tilbyder flere transportformer, herunder CPAP at holde luftvejspassager åbne. Det giver også en "Proportional Assist Ventilation / Tidsindstillet Mode", der hjælper med at holde den enkelte komfortable og inkorporerer en bedre luftstrøm mellem patienten og ventilatoren.
 • Kan udvides: Den BiPAP Vision er helt opgraderes. Dette giver mulighed for nye teknologier for at blive introduceret til det i fremtiden, bidrage til at gøre maskinen en god langsigtet investering.
 • Op til 100 procent Oxygen: Enheden tillader en blanding af iltkoncentrationer, der skal anvendes i området fra 21 procent til 100 procent. Indretningen er unik fra andre, da det ikke kræver nogen yderligere, ekstra oxygen slange bruges med maske for høje niveauer af oxygen.
 • Opretholde presset: The BiPAP Vision giver mulighed for nemt at regulere masken tryk for at sikre, at udstyret giver den rigtige mængde pres, i den rigtige placering. Det giver også automatiske justeringer.

Hvis du vil vide mere om specifikationerne for enheden, skal du besøge producentens websted på Respironics.com. Du kan også finde manualer, delnumre og tilbehør skal du nødt til at gøre udskiftninger over tid.

Alarm modul

En af de funktioner, som mange ser i CPAP og BiPAP-enheder er en alarm indstilling. Den BiPAP Vision giver flere alarm muligheder for brugerne:

BiPAP Vision

 • Vision System design af BiPAP Vision reducerer risikoen for alarmen lyder når dette søvn maske flytter eller bliver ud af sted.
 • Hvis en alarm udløses, vil enheden øjeblikkeligt vise meddelelser på sin skærm. Disse meddelelser giver også oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af problemet.
 • Alarmen kan indstilles til at lyde af forskellige årsager:
  • Lav Pris
  • High Rate
  • Trykket er for høj
  • Trykket er faldet for lav
  • Apnea sker
  • Lav minut ventilation er tilgængelig
 • Alarmen er designet til at være aggressiv og mere præcis end andre enheder.

Sådan får du den enhed

USA føderale lovgivning kræver, at disse enheder kan opnås kun på direkte ordre fra din læge. Hvis du har været diagnosticeret med søvnapnø, og vil gerne finde ud af, om denne særlige enhed er rigtige for dig, tale med din læge. Dit helbred forsikringsselskab kan fortælle dig, om køb af denne type udstyr er dækket af din forsikring plan.These bestemte typer af ilt ventilator støttesystemer ofte anvendes i lægens kontorer og hospitaler, og nogle indstillinger er tilgængelige for at-home brug. Med hensyn til kvalitet og funktioner, BiPAP Vision giver fleksibilitet til at imødekomme patientens behov og giver komfortabel maske brug.

Fotoet af Respironics BiPAP Vision blev leveret af Respironics.