Bionedbrydelig hydraulikvæske

Bionedbrydelig hydraulikvæske


Tres procent af olierne i bionedbrydelige hydrauliske væsker skal konvertere til kuldioxid inden 28 dage til olieindustrien til at overveje dem "let biologisk nedbrydeligt." Alle stoffer, herunder benzin-baserede dem, i sidste ende vil forringe. Det betyder, at levende organismer i miljøet vil forvandle dem til kuldioxid og vand. Spørgsmålet til at overveje, er, hvor længe konverteringen tager, og det spænder fra øjeblikke til århundreder. Olieindustrien refererer til olier, der nedbrydes 20 til 60 procent på 28 dage som "Naturlig bionedbrydelig."

Definition Hydrauliske Systemer

Merriam-Webster ordbog definerer hydraulik som "overførsel af energi gennem en væske i bevægelse." Hvis du nogensinde har fyldt en ballon med vand og klemte den ene ende, der presser vandet til den anden ende, har du skabt et hydraulisk system. Dette enkle koncept, i brug siden det syttende århundrede, er den drivende kraft bag nogle af nutidens mest komplekse maskiner. Alt fra pladser i biografer til bemandet rumflyvninger udnytte hydrauliske applikationer.

Hydrauliske væsker

Vand, olie og lejlighedsvis gas er i stand til at drive hydrauliske systemer. Vand blev anvendt i århundreder, men benzin-baserede olier blev de fremherskende hydraulikvæsker i det 20. århundrede for en række årsager:

 • Olie er ikke let komprimeres
 • Det er en god varmeleder
 • Det er flydende ved lave temperaturer
 • Den styrer korrosion

Problemer med Benzin-baserede Hydrauliske væsker

Benzinbaseret hydraulikvæsker nedbrydes ikke let, og det er et problem, fordi:

 • Hydrauliske systemer undertiden lække væske
 • Spild ske på trods af operatørernes bedste indsats for at forebygge dem
 • Hydraulisk udstyr, der anvender benzin-baserede væsker skal rengøres med stærke rengøringsmidler

Alle disse ting bidrager til forureningen af ​​grundvandet, og har potentiale til at udgøre en alvorlig sundhedsrisiko. Som svar på disse bekymringer banet vejen for udviklingen af ​​plante-baserede hydrauliske væsker.

Let bionedbrydeligt hydraulikvæske

Ingen bestemt dato eller opfindelse definerer en konvertering fra benzin-baserede til plantebaserede bionedbrydelige hydrauliske væsker. Udvikling og indførelse af disse væsker er mere en evolution med en række milepæle.

Udpakning Estolides

Estolides er fedtsyrer, der typisk kommer fra benzin, og de er de kemiske byggesten for de fleste hydrauliske væsker. Forskere har lært at udtrække estolides fra sojabønneolie og Meadowfoam, en plante, der vokser i det nordvestlige USA og er almindeligt anvendt i kosmetik.

Forskere frygtede udvinde høj kvalitet estolides i tilstrækkeligt store mængder kan være vanskeligt, men de lærte hurtigt, at vegetabilske olier med højt oliesyre give de bedste resultater. Høje-oliesyre olier anvendes også i at producere nogle fødevarer og kan medvirke til at sænke kolesterol i blodet hos mennesker. Flere mainstream krav til en plante, eller dets derivater, tilskynde landmænd til at dyrke denne afgrøde, hvilket gør ressource mere let tilgængelige.

Test for Biologisk

Tests viser, at 80 procent af plante-baserede hydraulikvæske nedbrydes i 28 dage at sætte det langt over mærket skal betragtes som let bionedbrydeligt. Dette skal sammenlignes med kun 30 procent nedbrydning i benzin-baserede olier.

Forfine ydeevne Plant-baserede Hydrauliske Fuels

Olieselskaberne konkurrerer utrætteligt for at markedsføre de bedst præsterende hydrauliske væsker. Nogle af deres mål omfatter:

 • Stabil viskositet, som tillader væsken at blive anvendt i en bredere vifte af temperaturer og betingelser
 • Minimal oxidation
 • Komplet bionedbrydning
 • Forbedret smøring
 • Reduceret demulsifikation
 • Brandmodstandsevne

Regeringen forordning af hydraulikvæsken

Den amerikanske regering har ikke regulerer den slags væske du putter i din hydraulik udstyr. Hvis der er et udslip, men regeringen bekymrer sig meget om, hvad der kommer ud af dit udstyr. Bøder for at spilde farligt affald er stejle.

CERCLA

Den samlede Environmental svar, Erstatning og ansvar Act (CERCLA), vedtaget i 1986, etableret en Superfund at rydde op farligt affald. Den giver også myndighed til at Environmental Protection Agency (EPA) i alle 50 stater til at opsøge de ansvarlige for forurening af farligt affald og holde dem ansvarlige.

Spilling hydraulikvæske

Hvis du spilder hydraulikvæske, bionedbrydeligt eller ej, skal du melde udslippet til den amerikanske Coast Guard. It stabe National Response Center for EPA. En repræsentant vil besøge dit websted og indsamle en prøve til analyse. Niveauet af toksicitet afsløret af analysen bestemmer, om du skal betale en bøde, og hvor meget prisen vil være. Brug af plante-baserede hydraulikvæske kan spare dig for tusindvis af dollars i tilfælde af et udslip.

Vær opmærksom på at den væske, du har lagt i din hydrauliksystemet ikke kan være den samme væske, der kommer ud. Med kraftig brug metaller udvaskes fra maskinen og ind i væsken, der forårsager forurening. Også være klar over, at tilsætningsstoffer og endda rester fra rødmen løsninger ikke umiddelbart kan nedbrydes.Ejere af hydraulisk udstyr er ofte splittet mellem at gøre hvad der er bedst for miljøet og gør, hvad der er bedst for deres virksomheder. Plant-baserede hydraulikvæske vil vi bredt vedtaget, når prisen falder og kvaliteten stiger nok til at konkurrere effektivt med benzin-baserede væsker.